:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Yeşil kahvenin faydası var mı alsam mo ki bende

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım benim metebolizmayı çalıştırdığı kesin benim baskülüm yağ oranıda ölçüyor yağ oranımda azalma olmuş ben bu kahveye bağlıyorum 1 yıldır pek fark yoktu benimde bitti az almıştım denemek için ama yarın 1kg alacağım burda 15 tl attarlarda kahvecilerde..

migrosta vardı canım yakınında migros varsa bakabilirsin

hanımlar sabahları limonlu sudan gına geldi bende kepek ekmeğine nutella sürdüm
sonra salatalık domatesi zeytin çay

Kahvaltımı yazmayı unutmuşumm
yarım dilim ekmek
yarım domates
1 çatal peynir
2 zeytin

tadı nasıl peki canım

Adetliydin demi 300 gr iyi ozaman bitince atarsin daha hizli

Netiniz olmadimi daha ozlettin gel artik

slm canım netim oldu artık buradayım gene :)
adetim bitti inşallah daha hızlı vericem canım

kahvaltım

1 bardak yarım yaglı sut birtane kurabiye

misafirlerim gelicek.herseyden azar azar yaptımki geriye kalmasın bende yemiyeyim diye

ara ogun
5 i 1arada bi kac tane kuru uzum

kizlar bir haftadir afedersnz bagirsaklrim calismiyr karnim sanki eski haline dondu cok rahatszm cimcime sen nasil dayaniyrsn
biberiye funda suyu aldim iki gundur onlari iciyorum bide sinir stres icin karabassuyu bagirsaklrima bi etkisi olmadi ama istahimi kapatti artik sulardan midir yoksa wc cikamdgimdn mi anlmdim

1 adet haş.yumurta yedim ama doymadım bakalım yürüyüşe gideyim dönüşte de birşeyler alırım atıştırmalık...

Anladım canum bende bakayım p zaman. Ya şu vücuttaki yağ kası doğru ölçen bişi bulmak lazım. Basküller doğru diil diyr duymuştum bi ata

İrem cok huysuz bugun yakami burakmiyor ne eve bisey yapabildim ne yemek yapabildim.
Arada yok,oglende yok

Yulaf ununa karanfil seven migrosta var dedi bakaşım canın oraya

öğle yemeğim
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
kendimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo boğazımda fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…