Yeşil kahvenin faydası var mı alsam mo ki bende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım evde kullanmaıuordım robotta çektim un oldutamamrn tesadüf ama bi ara çıkınca marketlere bakacağım un şeklindede vardır herhalde
Normale göre daha sağlıklo bulursam da söylerim canım
süpersin canım ben daha yarım litreyi bitiremedim yağlı yemedim ki
bencede canım aklınızda bulunsun gene
Canım su içmek için susamayı yada yağlı yemeği beklemeyin su çok önemli
canım benim metebolizmayı çalıştırdığı kesin benim baskülüm yağ oranıda ölçüyor yağ oranımda azalma olmuş ben bu kahveye bağlıyorum 1 yıldır pek fark yoktu benimde bitti az almıştım denemek için ama yarın 1kg alacağım burda 15 tl attarlarda kahvecilerde..
canım o işin espirisi :) 2,5 litre içiyorum günde
canım beni hiç rahatsız etmedi bitki çayı gibi geliyor.lezzetli içiyorum sorun yok kavrulmuş kahve gibi olmasada aroması kahvenin o derin kokusunu veriyor.bence sıkıntı yok bazen sütlede yapyorum gayet güzel oluyordu deneyin derim..tadı nasıl peki canım
Adetliydin demi 300 gr iyi ozaman bitince atarsin daha hizli
Netiniz olmadimi daha ozlettin gel artik
canım benim metebolizmayı çalıştırdığı kesin benim baskülüm yağ oranıda ölçüyor yağ oranımda azalma olmuş ben bu kahveye bağlıyorum 1 yıldır pek fark yoktu benimde bitti az almıştım denemek için ama yarın 1kg alacağım burda 15 tl attarlarda kahvecilerde..
migrosta vardı canım yakınında migros varsa bakabilirsin
slm canım netim oldu artık buradayım gene :)
adetim bitti inşallah daha hızlı vericem canım
ara ogun
5 i 1arada bi kac tane kuru uzum
kizlar bir haftadir afedersnz bagirsaklrim calismiyr karnim sanki eski haline dondu cok rahatszm cimcime sen nasil dayaniyrsn
biberiye funda suyu aldim iki gundur onlari iciyorum bide sinir stres icin karabassuyu bagirsaklrima bi etkisi olmadi ama istahimi kapatti artik sulardan midir yoksa wc cikamdgimdn mi anlmdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?