insllg bakicm bana da cok uzak bklm
öğle yemeğim
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
kendimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo boğazımda fena
misafirlerim gelmeden leslie 2 mile yaptım ve şimdi çayımın suyunu koyucam akşama görüşürüz kızlar
Bende halsizim atesim var kulaklarim agriyor .havalar carpiyor galiba .atesdusurucu aldim sende dikat et kendine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gecmiş olsun canım.bende çok halsizim bu ara sporda yapasım gelmiyor.ama bu sabah tartıda aynı kiloda kaldıgımı görünce hemen sporumu yaptım.bayada terledim terlemeden yaglar yakılmıyormuşya yazını okumuştum baya terledim.halsizligide yenicem umarım.akşama grsrz canım
yeni eve geldim disardydim
ogle yemgim
50 gr haslma tavuk
2kasik yogurt
yarim kase mercimk corba
1 bucuk dilim ekmk
cok yurudm acikmistim valla yoksa ekmk fazlydi
kucuk dilimlerdn 20 gr
hoşgelddiiinnn...ne güzel ya sevndm...slm canım netim oldu artık buradayım gene :)
adetim bitti inşallah daha hızlı vericem canım
senn irem bugnlerde huysu nedense ben hep unutuyorum ne kadardı ama diş falan mı ki...İrem cok huysuz bugun yakami burakmiyor ne eve bisey yapabildim ne yemek yapabildim.
Arada yok,oglende yok
sıkma tatlı canını ya haftaya veririsn olur biter ...stres yapma pes etme sakın...Moralim bozuldu butun hafta gaza getirdim kendimi 70 den kurtulmak icin hem yediklerime hem sporuma dikkat ettim simdide hasta oldum ve tartida sadece 100 gr eksik varbugun sporu birak kalkacak halim yokki zaten h.sonu geldi spor yapamam off (((
hoşgelddiiinnn...ne güzel ya sevndm...
senn irem bugnlerde huysu nedense ben hep unutuyorum ne kadardı ama diş falan mı ki...
sıkma tatlı canını ya haftaya veririsn olur biter ...stres yapma pes etme sakın...
Kahvaltım
1 dilim çavdar
1 dilim salam
1 kk peynir
Maydanoz
Ara 5 badem
Öğle 5 fındık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?