:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

öğle yemeğim
1 tabak kabak yemeği
yarım kase yoğurt
kendimi çok kötü hissediyorum başım dönüyo boğazımda fena

Bende halsizim atesim var kulaklarim agriyor .havalar carpiyor galiba .atesdusurucu aldim sende dikat et kendine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

misafirlerim gelmeden leslie 2 mile yaptım ve şimdi çayımın suyunu koyucam akşama görüşürüz kızlar

Ogle
Corba vardi sadece canim.bisey istemiyorda zaten
1 kase corba ictim

misafirlerim gelmeden leslie 2 mile yaptım ve şimdi çayımın suyunu koyucam akşama görüşürüz kızlar

Kolaygelsin canim

Bende halsizim atesim var kulaklarim agriyor .havalar carpiyor galiba .atesdusurucu aldim sende dikat et kendine

gecmiş olsun canım.bende çok halsizim bu ara sporda yapasım gelmiyor.ama bu sabah tartıda aynı kiloda kaldıgımı görünce hemen sporumu yaptım.bayada terledim terlemeden yaglar yakılmıyormuşya yazını okumuştum baya terledim.halsizligide yenicem umarım.akşama grsrz canım

Moralim bozuldu butun hafta gaza getirdim kendimi 70 den kurtulmak icin hem yediklerime hem sporuma dikkat ettim simdide hasta oldum ve tartida sadece 100 gr eksik var bugun sporu birak kalkacak halim yokki zaten h.sonu geldi spor yapamam off (((

öğlen yemeğim...
küçük bir parça karnıyarık.
1 yk .pilav.iki lokma ekmek.
1 tane madlen çikolata.

ya hafta ne çabuk geçiyo ben daha zayıflayamadım bu haftaki hedefim olmayacak gibi.. ama kızlar ben çok farkettim zayıflama olarak. bu gün bi kumaş pant vardı çok olmuştu alalı ama 58 kilodayken falan dapdar streç gibi oluyordu..bu gün bi giydim çok kötü oldu.. dar kesin bi pantolondu ama bol oldu baya yanlışlıkla giydim aslında diğer pant sandım bi baktım ki eskisi.. yani artık bi daha giyemeyeceğim ve giyme durumuna gelmek te istemiyorum...inşallah hiç bi kıyafetim üzerime olmazzz artık..geçen günde karşı odamdaki bi bayan herkes soruyo o bayan nasıl zayıflamış spora falan mı gidiyo demişler.. oda yok dikkat ediyo demiş...ve hergün görüyo o nlar ne yediğimi falan şaşırıyolar bu kadar rahatsın sıkmadan zayıfladın mucize gibi diyolar.

ablacım sen yeşil kahveyi aktardan mı almıştın bende burda bugün bi bakayım azcık bi deneyeyim .eksik kalırsam kusur olur..

Oglen devam
1 hamburger koftesi (yagsiz pismis)
1 dilim light ekmek

yeni eve geldim disardydim
ogle yemgim
50 gr haslma tavuk
2kasik yogurt
yarim kase mercimk corba
1 bucuk dilim ekmk
cok yurudm acikmistim valla yoksa ekmk fazlydi

yeni eve geldim disardydim
ogle yemgim
50 gr haslma tavuk
2kasik yogurt
yarim kase mercimk corba
1 bucuk dilim ekmk
cok yurudm acikmistim valla yoksa ekmk fazlydi

gayet güzel bence canım. Ekmeğin çok büyük dilim değildiyse sorun yok gibi..

slm canım netim oldu artık buradayım gene :)
adetim bitti inşallah daha hızlı vericem canım
hoşgelddiiinnn...ne güzel ya sevndm...

İrem cok huysuz bugun yakami burakmiyor ne eve bisey yapabildim ne yemek yapabildim.
Arada yok,oglende yok

senn irem bugnlerde huysu nedense ben hep unutuyorum ne kadardı ama diş falan mı ki...

sıkma tatlı canını ya haftaya veririsn olur biter ...stres yapma pes etme sakın...

hoşgelddiiinnn...ne güzel ya sevndm...

senn irem bugnlerde huysu nedense ben hep unutuyorum ne kadardı ama diş falan mı ki...

sıkma tatlı canını ya haftaya veririsn olur biter ...stres yapma pes etme sakın...

20 aylik dis olahini yasinda bitirdi.
2 yas sendromunada benzemiyor oglumda yasamistim.
Havalar isininca sokaga alisti biraz ondan.
Birde uykuyu sevmiyor gecede inliyo surekli agliyor ama gunduz bi agrisi yok anlamadim.kacsaat oldu kalkali uyutamadim 8 de uyandi gecede net uyumadi bilmiyorum zor cocuk bakmak.tam rahatliga alismistim oglum buyumustu en guzeli arayi uzatmamak

Kiloyu nasil sikmayim bu aralarda daga cok acikiyorum ama direniyorum bi hafta verip bi hafta duruyorum ayda 3 kilo versem nolurdu .okadar cabaya yerinde say...2 gunde nolcakki bakalim almayimda oyle teselli edineyim

öğlen
az omlet
arkadalın pidesinden bir kaç dilim yedim

ara

müdürümüz dondurma ısmarladığı için yemek durumunda kaldım
cornetto yedim kaç kalori ki

şimdide inş az yürüyeceğim

Kahvaltım

1 dilim çavdar

1 dilim salam

1 kk peynir

Maydanoz

Ara 5 badem

Öğle 5 fındık

Ogle sadece findikmi ay az canim ya o ne sen civciv misin guzelim :)

Aksam yemegim
1 dilim light ekmek
1 zeytin
Bi dilim tostluk kasar
Cay

Yemek yapamadim kendime gore o yuzden kahvaltilik yedim
Evde nuget,pilav varrr tosuncuklarim yesin aksama oyoy bende ekmek peynir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…