100 gr alıp bi deneyeyim bari canım teşekkürlercanım beni hiç rahatsız etmedi bitki çayı gibi geliyor.lezzetli içiyorum sorun yok kavrulmuş kahve gibi olmasada aroması kahvenin o derin kokusunu veriyor.bence sıkıntı yok bazen sütlede yapyorum gayet güzel oluyordu deneyin derim..
ara ogun
5 i 1arada bi kac tane kuru uzum
kizlar bir haftadir afedersnz bagirsaklrim calismiyr karnim sanki eski haline dondu cok rahatszm cimcime sen nasil dayaniyrsn
biberiye funda suyu aldim iki gundur onlari iciyorum bide sinir stres icin karabassuyu bagirsaklrima bi etkisi olmadi ama istahimi kapatti artik sulardan midir yoksa wc cikamdgimdn mi anlmdim
insllg bakicm bana da cok uzak bklm
öğlen yemeğim...
küçük bir parça karnıyarık.
1 yk .pilav.iki lokma ekmek.
1 tane madlen çikolata.
ya hafta ne çabuk geçiyo ben daha zayıflayamadım bu haftaki hedefim olmayacak gibi.. ama kızlar ben çok farkettim zayıflama olarak. bu gün bi kumaş pant vardı çok olmuştu alalı ama 58 kilodayken falan dapdar streç gibi oluyordu..bu gün bi giydim çok kötü oldu.. dar kesin bi pantolondu ama bol oldu baya yanlışlıkla giydim aslında diğer pant sandım bi baktım ki eskisi.. yani artık bi daha giyemeyeceğim ve giyme durumuna gelmek te istemiyorum...inşallah hiç bi kıyafetim üzerime olmazzz artık..geçen günde karşı odamdaki bi bayan herkes soruyo o bayan nasıl zayıflamış spora falan mı gidiyo demişler.. oda yok dikkat ediyo demiş...ve hergün görüyo o nlar ne yediğimi falan şaşırıyolar bu kadar rahatsın sıkmadan zayıfladın mucize gibi diyolar.
bende bilmyrm bakcm arada iciyirdm sifir seker olunca zarar yok herhalde
bende bilmyrm bakcm arada iciyirdm sifir seker olunca zarar yok herhalde
gunaydin
bugun spor yok vucudu dinlenmeye aldim
kahvaltim
bi yumurta
bi dilim cavdar
bi dilim peynir
sagol limoncum 1 bardak salgam suyu 20 kcl mys
butun firinlarada sordum yulaf ekmegi bile satmiyrlar bu civarlarda hic birsey yok ben hic begenmdim buralari valla egeliler kizmayin ama sadece isim var buralar hic gelismemis
butun firinlarada sordum yulaf ekmegi bile satmiyrlar bu civarlarda hic birsey yok ben hic begenmdim buralari valla egeliler kizmayin ama sadece isim var buralar hic gelismemis
oralarda vardir cnm daha cok zengin yerler bucadayim buralar cok kotu
ara ogun
1 cay bardagi sicak cikolata
1 dilim kepktn de tost
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?