:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kahvaltim.
Azçık peynir
1 tatlı kaşığı bal kaymak
1 dlm ekmek.
Çay.tek şekerli.

Bende ilk kahvaltımi yaziyim:) 2 dilim kepek ekmek
1 haşlanmış yumurta
az beyaz peynir
az da dil peyniri
Bir de şekersiz cay

mrb kizlar bugun bildiri yapmdim dun aksam oglum kafasindan sirtina kadar cay doktu baya yandi eyyubum.Allahhtan cok derin yanmadi

eyyupsidra

Canım çok geçmiş olsun rabbim korumuş..

Bende öğle
Sandviç ekmegi büyüklüğünde bi ekmek arasına 3 adet köfte .

Ara yok..
Akşam da meçhul.

Iyi akşamlar herkese....kabul ederseniz aranıza bende katılmak istiyorum.....

Hoşgeldin aramıza canım ^^

mrb kizlar bugun bildiri yapmdim dun aksam oglum kafasindan sirtina kadar cay doktu baya yandi eyyubum.Allahhtan cok derin yanmadi

Oy kıyamam çok geçmiş olsun kuzum ya çok üzüldüm rabbim şifa versin ...

esim yine mutfaga girdi en sevdgim karnibahr pane yapiyr yiyeckmym bilmyrm off ya

Bikaç lokma al içinde kalmasın kuzum :)

Bende bügün giremedim geç kaltık kahvaltı falan derken sonrada çocukları biraz gezdirelim dedik malum okullar açılıyor :)

Sbah :

domates ,salatalık
1 haş yumurta
2 sigara böreği

öğlen yemedim

ama arada çikolata yedim Şu sütlü olanlardan milkanın parmak büyüklüğünde

Akşam:

salata ve balık
1 dilim ekmek..

suda içemedim doğru dürüst

sgl kapadokyali
afiyt olsun
aksm yemgim
6tane sardalye
1parca yedim valla karnibhr
ve salata 2litreye kdr su ictim

Son düzenleme:
Öğlen yemeği pırasa ve yoğurt
Arada Leslie ile 3 mil
Aksama az corba , yoğurt ve nohut..sanki çok yedim gibi geliyor..birde 1 dilim cavdar ekmegi ve salata

Ben 24 aralıkta 85 ile başladım diyete. Geçen hafta 79.2 çıktı kilo. .doğumdan sonra kilo aldım aslında dikkat etseydim verirdim ama şok diyetler sağolsun. Lahana diyeti, İsveç diyeti ve dukan. ..güzel kilo verdim ama sonra fazlasıyla geri aldım ve 85 i buldum...artık dur demenin zamanı geldi..inşallah hep beraber veririz bu kiloları. .

Benimde bir iki şok diyet deneyimim oldu üç günde bir kilo verdiğim oldu ama bi ogunde geri aldim..bu şekilde az gidiyo ama istikrarlı ilerliyorum.bakayım yarın kaç cikicam bu hafta pek umutlu değilim.

Akşam yemeği yemedim sadece yarım müz.yermiyim bilmiyorum bu saatten sonra ama hiç istahim yok ..sanırım grip oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…