:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bugun ogunleri karistirdim ogle yemegi yemedim diye ara yaptim
bi kac tane badem
bir incir
bi bardak sut
brzda yaban mersini

Yürürken ısınırsın zaten kuzum,burada yağmur var bizim,ben de Leslie yaptım 2 mil,akşama da 20 dk kalça bacak...

benim yoğunluğum bi bitse annemler varken ev işleri yoktu yapıyordum 1 aydan fazladır yoklar. hem ev şu bu birde sürekli misafir modu diyette sporda kaçıyo bi şekilde

Selam okuldan geldim ara yaptım 1 muz 5 fındık biraz dinlensin grip oldum ben ya boğazın felaket hapşırıp duruyorum şimdi biraz iyi hissettim de ıspanak temizliyorum ıspanaklı krep yapsam ama krebi tam buğday unundan yağsız tavada yapcam bir de çorba yaparım boğazım için bol salata oh misss

afiyet olsun canım

ıspanağı sadece haşlyıp tam buğday ekmeğin üzerine koyup üzerine yoğurt ve pul bibereb de güzel oluyor

Ara yapmadim
Aksam;
3 ks pirasa
3 ks yogurt
2 ks barbunya plaki

Bugun yarim dilim ekmek yedim toplam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canım

ıspanağı sadece haşlyıp tam buğday ekmeğin üzerine koyup üzerine yoğurt ve pul bibereb de güzel oluyor

Bunu tvde duymustum yatarkrn aburcubur niyetine yiyin diyodu murat topoglu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet kızlar öyle de güzel olabilir akrepler tam buğday umutla daha bir güzel oldu fırına attım bakalım ev ahalisi beğenecek mi hayalimde 1 kişi

1 tabak ciğer
soğan salatası
yarım bardak şalgam suyu
yoğurt

Herkese iyi akşamlar :)
Sabah: 1 yumurta bir kaşık lor peynir 5 tane zeytin
Ara: 3 ceviz 2 kuru kayısı
Öğlen: Bir avuç içi büyüklüğünde tavuk ızgara
Ara: Bir kase yoğurt
Akşam: 1 kase çorba, 5-6 yemek kaşığı yeşil fasulye.
2 saatte spor yapar günümü sıkıntısız bitiririm..

aksam yemegim
5 sardalya
1 dilim ekmek
dun alsamdn kaln kuru fasulye 3 ksk
2 kasik pilav bugunde boyle artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…