:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

tatlım benim kilom 56.1 bu hafta.. hedef de 54

Öğlen
1 porsiyon bezelye yemeği
1 dilim kepek ekmeği

Ara
1 tane kurabiye
1 bardak tek şekerli çay

Akşam ve ara karışık oldu ekmek yemeğince acıktım 1 saat aralarla yediim
2 parça fırında tavuk
1elma
5 çilek
nescafe

bu hafta 1 kilo vermek istiyorum 50.6 pzt hedefimm sıkın kızlar kendinizi ve beni

günaydın kızlar 1 çay bardağı süt içtim
öğlen ki yemeğim biraz ağır kaçacağı için öğünleri dengelemem lazım

günaydın....
dün öğleden sonra arada 1 fincan yeşil kahve aldım içeyim dedim adam suda çözünür dedi ve tam öğütülmüş değildi o yüzden ne içildi ne yendi.. zaten üzerinede kustum öğlen yediğim balık mı dokundu artık bilemiyorum..
akşamda bişey yiyesim yoktu 1 portakal yedim sadece. 40 squat yapabildim belim çok ağrıyordu.

kahvaltı için bişey getiremedim ne yicem dye kara kara düşünorum..:26::26::26::26:

dün akşam sporum sadece yürüyüş + koşu 30 dk
squat yapamadm şimdi lavaboya gidip yapcam

afiyet olsun tatlım genede doyabileceğin kadar ye kahvaltı önmli

ben diğer haftalarda denedim kendimi sevdiğim seylerden yeim ara ara acaba kilo aldıracakmı falan diye ama hiç almadım çok. geçen hafta mantı falan bile yememe ragmen 800 gram gitti önemli olan dengelemek ucu kaçınca yakalamak en azından ben kendimde bunu farkettim.

süpersin canım ben biraz fazla kaçırıyım midemde çok fazla bi ağrı oluyo dayanılmayacak kadar onun için bende dengeliyorum yediklerimi

Gunaydin kizlar
İrem hasta gece surekli inledi agladi
Kahvalti yapasim yok ,yapinca yazarim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…