:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar çooookkk hastayım okula gelecek halim yoktu sabah kendimi iyi hissediyorum diye geldim ama şu an fenayım öğleye kadar sabredebilirim inşallah
kahvaltım
ılık sirkeli su 2 kayısı
2 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan elma çayı 1 çay kaşığı bal ile

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

kahvaltım
1 kaşık tahin pekmez
1 dilim ekmek
çeyrek domates
çeyrek salatalık
çeyrek kk peynir

Genel olarak bildiğimiz şeyler ama haberde görünce paylaşayım dedim

Ödemi atmanın en önemli ve ilk maddesi su içmektir. Özellikle yazın susayınca soğuk meşrubatlara veya meyve sularına yönelmek en büyük hatadır. Susadıysanız, önce su için.

Düzenli yaşam, sağlıklı bir hayat düzeni ve stresten uzak durmak oldukça önemlidir.

Sağlıklı yaşamın yanına mutlaka spor ve hareket eklemelisiniz. Hiçbir şey yapamıyorsanız, her gün 1 saat yürüyün.

Çay, kahve ve asitli içecekleri sınırlayın. Alkolü ise son derece kontrollü için.

Günlük beslenmenizde protein, karbonhidrat, süt, yoğurt, sebze ve meyveyi dengeli olarak tüketin.

Günde 1 avuç kavrulmuş kuruyemiş yiyin. Mevsim meyvelerini beslenme listenize ekleyin.

Katkı maddesi içeren gıdalardan uzak durun.

Yemekleri fazla yakmadan pişirmek ödemi arttıran toksinlerden kurtulmak demektir.

Zeytinyağlı hazırlarken önce sebzeleri haşlayın, sonra üstüne yağ gezdirin.

kızlar budoğumdan bir kaç ay sonraki bi fotom uzun süre bu şekildeydim.. yaklaşık 62 kilo civarıydum. eski resimlere bakarken gördüm şok oldum .. şuan gerçekten büyük bi değişim var...ekleyebilsem yeni halimide koyacağım ama en kısa zmaanda gelirse telim eklerim.

gunaydin
kahvaltim
1 yumurta sarisi
bir dilim peynir
bir dilim ekmek
2 zeytin
yarim domates
5 dilim salatalik

cnm bu sen olamazsin
baya varmis kilon
simdi ki halinle daglar kadar fark var
supersin oranje azmin sonu iste bu

Sagol canim sanada gecmisolsun.
Cocuklar daha dayanikli oluyolar.benim atesim 37.5 olsun titriyorum cocuklar 39 a dayaniyor.
Drumzda yok bugun baska yere goturmek istemiyorum hemen antb dayiyolar.bizim drumuz herseyini biliyor alerjileride var alerjiye antb yaziyolar bilmeden.
Benimde 1 haftadir halsizlik ara ara atesim oluyor hergun parol iciyorum oyle ayakta duruyorum.havalar yapiyor ince giyiniyosun usuyosun kalin giyiniyosun terliyosun ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogum sonrasi normal canim.dogum kilolari cabuk gidiyo Allahtan fazla alinmazsa tabi.insan utaniyor demi oyle sisko hallerinden :)
Senin odeminde varmis ayaklarin sis resmen.bsskulde cekiyodinya oyle degil kuculmus:)

Son düzenleme:

canım cok geçmiş olsun dikkkat et kendine

cnm bu sen olamazsin
baya varmis kilon
simdi ki halinle daglar kadar fark var
supersin oranje azmin sonu iste bu

aynen valla şimdiki halime şükür ama dahada vermek istiyorum evet çok ödemim vardı. eğer doğumdan kaynaklanmamış olsa o kilolar zaten daha kötü olurdum..

aynen valla şimdiki halime şükür ama dahada vermek istiyorum evet çok ödemim vardı. eğer doğumdan kaynaklanmamış olsa o kilolar zaten daha kötü olurdum..

Azimle veriyoruz.azmi olmayanlar kaciyor zaten nerdeyse 3 ay olcak burda beraberiz.bende veremedigimde bunalima giriyorum ama sabit kalip almamakta cok guzel.senin cok biseyin yok zaten verirsin

Kahvalti
Yarim domates
3 zeytin
Biraz kasar
Cay
1 dilim light ekmek

kesinlikle şimdiki halinin de fotosunu istiyorummm canım maşallah

ara ogun
bi avuc yaban mersini bi kucukhurma
5 i bir arada cay

Ara
Cay

İremin uyanmasini bekliyorum mahalleden arkadasim cagirdi iremde acilir bende bunaldim.ilaclarini verdim rahatladi.ogleni onda yicem diyette oldugumu biliyor gaza getirmistim onuda oda dikkat ediyor spor yapiyor illaki uygun biseyler yapmistir diye umut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…