- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
Gunaydin kizlar
İrem hasta gece surekli inledi agladi
Kahvalti yapasim yok ,yapinca yazarim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar çooookkk hastayım okula gelecek halim yoktu sabah kendimi iyi hissediyorum diye geldim ama şu an fenayım öğleye kadar sabredebilirim inşallah
kahvaltım
ılık sirkeli su 2 kayısı
2 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan elma çayı 1 çay kaşığı bal ile
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
cnm bu sen olamazsinEki Görüntüle 1056881kızlar budoğumdan bir kaç ay sonraki bi fotom uzun süre bu şekildeydim.. yaklaşık 62 kilo civarıydum. eski resimlere bakarken gördüm şok oldum .. şuan gerçekten büyük bi değişim var...ekleyebilsem yeni halimide koyacağım ama en kısa zmaanda gelirse telim eklerim.
Eki Görüntüle 1056881kızlar budoğumdan bir kaç ay sonraki bi fotom uzun süre bu şekildeydim.. yaklaşık 62 kilo civarıydum. eski resimlere bakarken gördüm şok oldum .. şuan gerçekten büyük bi değişim var...ekleyebilsem yeni halimide koyacağım ama en kısa zmaanda gelirse telim eklerim.
günaydın kızlar çooookkk hastayım okula gelecek halim yoktu sabah kendimi iyi hissediyorum diye geldim ama şu an fenayım öğleye kadar sabredebilirim inşallah
kahvaltım
ılık sirkeli su 2 kayısı
2 zeytin
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan elma çayı 1 çay kaşığı bal ile
çok geçmiş olsunn
cnm bu sen olamazsin
baya varmis kilon
simdi ki halinle daglar kadar fark var
supersin oranje azmin sonu iste bu
Dogum sonrasi normal canim.dogum kilolari cabuk gidiyo Allahtan fazla alinmazsa tabi.insan utaniyor demi oyle sisko hallerinden :)
Senin odeminde varmis ayaklarin sis resmen.bsskulde cekiyodinya oyle degil kuculmus:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen valla şimdiki halime şükür ama dahada vermek istiyorum evet çok ödemim vardı. eğer doğumdan kaynaklanmamış olsa o kilolar zaten daha kötü olurdum..
Eki Görüntüle 1056881kızlar budoğumdan bir kaç ay sonraki bi fotom uzun süre bu şekildeydim.. yaklaşık 62 kilo civarıydum. eski resimlere bakarken gördüm şok oldum .. şuan gerçekten büyük bi değişim var...ekleyebilsem yeni halimide koyacağım ama en kısa zmaanda gelirse telim eklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?