:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kızlar öğle yemeğim bamya çorbası,kavurma,pilav ve ayran( ben pilav almıycam )

Bamya corbasini ilkkez duyuyorum.yemegini severim de esim yemiyo diye yapmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Keremi ben alacakmisim kvalidem aradi off iremle nasil gitcem ki ogle yemegide ayarlamamistim ne yicem makyaj yaptim giyindim hevesle ya

Kızlar dayanamadım izin alıp eve geldim biraz pekmez yedim yatıyorum bu hafta da yalan olacak kilo vermek

Kızlar dayanamadım izin alıp eve geldim biraz pekmez yedim yatıyorum bu hafta da yalan olacak kilo vermek

İyi yapmissin istiraat et
Sagligin diyetten daha onemli.kebap borek yemiyecekdin sonucta:) gecmisolsun tekrar.bu arada sende benim gibi nanemolsun bende cabuk hasta oluyorum

Sağolun kızlar haklısınız dinlenmesinin bu yıl çok hasta olmamıştım nazar ettim kendime

ogle yemegim
2 kasik patlican(100kcl
bir kepce mercimk corba
1 dilim ekmek
2 aci biber

Oglen menu
Ligt ekmekle domatesli +peynirli tost

Ekmegi gunde 1 dilime indirmistim bugin boylr oldu mecburen planlar degisince

arkadaşlar bugün giremedim.müdürümün çocuğu yoğun bakımda yatıyor o yüzden yoğunluk vardı..eşinide yatırmışlar öğleden öncede biz gittik ziyaretine şimdi geldim...derste çalışıyorum fazla giremedim..
dün
öğle:
1 porsiyon terbiyesiz tavukakşam yemek yemedim.karnım toktu öğlen yemeğimi 3 gibi yemiştim..
bu sabah:
2 haş.yumurta,
az peynir,
yarım domates,
öğle:
yarım lavaş ekmekte tavuk döner..

Bamya corbasini ilkkez duyuyorum.yemegini severim de esim yemiyo diye yapmiyorum

canım bu hafta yemekhaneye gidiyorum sadece bu haftalığına bizim konyda meşhurdur küçük minik bamyalardan olur ekşili yemeğinin birebir aynısı

kızlar midem çok doldu rahatsız oldum kaldıramıyorum artık çok yemekleri akşama hafif olması lazım yeşil fasülye yapcam (dolapdakileri bitireyim senesi geldi) salata yaparım kendimede

selam kızlar akşam gelip yazacağım yoğunum seviyorum sizleri ama zayıflarsanız daha çok seveceğime garanti veriyorum

Okula gitdim yutuyusumu yaptim ordan komsuma gectim
1 mercimek koftesi ve cay ictim
Bi iltifatlar mest oldum resmrn.tutturdular ye diye yemedim.ne yapiyosun hareket bixede goster dediler 20 dk yaptik beraber 5 kadin cok komikti halimiz:)))benle beraber 2 komsum daha katildi;yuruyus ve parktaki aletlere bincez brraber:) motive etti beni yalandan kibarlik icin deseler bana uyup spora beraber cikalim demezlerdi cok mutluyum

Derya insan çok pis gaza geliyo dimi kuzenimde gaza geşdi bana bakıp
İnş sağlıklı kilomuza en kısa zamanda kavuşuruz

Derya insan çok pis gaza geliyo dimi kuzenimde gaza geşdi bana bakıp
İnş sağlıklı kilomuza en kısa zamanda kavuşuruz

Hemde nasil canim ya birde benim bunlari duymaya ihtiyavcm vardi.diyet yaptigimdan beti ailelerden baska 2 kisiyi gormustum iyi oldu.
Kilodan ziyade sunu kendimde farketmistim is yaparken daha az yoruluyorum ve bugun inlara gostetirken daha 5 kere yapmadan yorulduk zormus diyip sizlandilar :) esnekte degiller tam yapamiyolar bi kopru hareketini anlayamadilar:)ben esneklestim onlarda oyle dedi sen esnemissin yapa yapa

Öğle yemeği m
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
1 portakal
Dinlensin şimdi daha iyiyim kızlar inşallah yarın daha iyi olurum

aksam yemgim
barbunya
kereviz salatasi yogurtlu
yarim dilim ekmek

Aksama patates oturtma yaptim, bana uygun degil
Tarhana corbasi yaptim ,icesim yok
Pilav yaptim,oda olmaz
Ne yicem ben acta hissetmiyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…