:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Teşekkürler canım

gunydin kizlar gec uyandim anca egzerszmi yaptim sadece 2mil yapabildim
tartildim 86 cikti insanin yasi ilerldkce kilolarin zor gittgini simdi anldim

doktora gittgim zamnlar haftada 3.2 kilo giderdi.Ama simdi bu kadr yediklerimi kisitlamama ragmen pek bi ilerleme yk

gunydin kizlar gec uyandim anca egzerszmi yaptim sadece 2mil yapabildim
tartildim 86 cikti insanin yasi ilerldkce kilolarin zor gittgini simdi anldim

canım benim hiç canını sıkma hepsi giedecek evet yaş ilerledikçe gitmiyor.ben zamanında diyet ve siporla 15 günde 12 kilo verdiğimi bilirim oranjede şahit ama şimdi ayda 1 kg versem sevinir hale geldim çünkü tüm çabalarıma rağmen gitmiyor.ama hiç pes etmiyorum vücut direncini bir kırdıkmı gerisi çorap söküğü gibi gidecek..

kızlar merhabalar benimde artık birlikte diyet yapacağım arkadaşlarım olsun istiyorum beni de aranıza alır mısınız

tabiki canım bu gün listeyi güncelleyeceğim devam edeceğini düşünüyorsan bilgilerini ver ekleyeyim senide...hoşgeldin aramıza.

o zaman ekle beni de listeye canım bu sabah tartıldım kilom 60.3 ilk hedefim 55

bugün yeni başladım ama ben de yazayım yediklerimi sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık su içine bir tatlı kaşığı elma sirkesi karıştırıp içtim kahvaltıda 1 dilim çavdar ekmeği yarım domates bir dilim peynir 3 zeytin birz maydonoz ve 1 bardak çay

bugün ara öğün yapmadım
öğle yemeği
1 haşlanmış tavuk baget
1 kase salata yağsız
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

Kızlar kusura bakmayın geç kaldım...

kızım dün geceden beri ateşli az önce geldim doktordan ...

kilo bildirimi;:

Başlangıç kilosu: 78
Geçen haftaki kilo: 74.9
Bu haftaki kilo: 74.4

Giden kilo: 500 gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…