Kızlar dayanamadım izin alıp eve geldim biraz pekmez yedim yatıyorum bu hafta da yalan olacak kilo vermek
selam kızlar akşam gelip yazacağım yoğunum seviyorum sizleri ama zayıflarsanız daha çok seveceğime garanti veriyorum
Okula gitdim yutuyusumu yaptim ordan komsuma gectim
1 mercimek koftesi ve cay ictim
Bi iltifatlar mest oldum resmrn.tutturdular ye diye yemedim.ne yapiyosun hareket bixede goster dediler 20 dk yaptik beraber 5 kadin cok komikti halimiz:)))benle beraber 2 komsum daha katildi;yuruyus ve parktaki aletlere bincez brraber:) motive etti beni yalandan kibarlik icin deseler bana uyup spora beraber cikalim demezlerdi cok mutluyum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Daha iyiyim canım sağol bugün doktora gitmedim yarın giderim herhalde sabahki durumuma göre çorbamı içtim yatıyorum
Kızlar dua topiği açtım,katılımlarınızı bekliyorum.
iyi akşamlar kızlar
bugun giremedim yogundum
kahvaltım
1,5 su bardagı süt
ara
1 elma
öglen yemegi
2 dilim ekmek
5 yemek kaşıgı patates yemegi
ara
çok kaçtı malesef 20 tane soslu mısır
akşam yemegim
4 yemek kaşıgı pırasa yemegi
2 kepçe yayla çorbası
ara
20 tane soslu mısır
ama bugun sporumu yaptım iki kere yaptım kızlar leslie 500 adımdan 10 dk yaptım
Oyyy kocam dondurma aldi yemedim buzlukta ama yazik degilmi usur orda sicacik midemde erimesi varken
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ye abla azıcık,abartmıyorsun zaten.
Sen benim dondurmaya zaafimi bilsen :)
Ben ona kahve al dedim o dondurmada almis ama kiyamadi bana oda yemedi kahve iciyos minnacik bitterle
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
Vay helal olsun enişteye.
Bugün 1000 kalori aldım sadece.360 az aldım yani,çok mutluyum. Sınırım 1360,geçmiyorum mutluyum.
Yarın doktora gideceğim ben kaç kilo olduğumu öyle öğreneceğim ama spor salonunda baktığıma göre 78im :) Diyete başladığım kilo ise 85bugun kilo bildirimydi kilon kac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?