kahvalti
ogluma sigara boregi kizarttim cok canim cekti.normaldede sevmezdim ama..
Yarim sigara boregi
cay
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım olsun o kadarcıktan sabah yediğin için geçer gider..
Ben uykumu aldım bu günlerde oğlanın da uykusu düzene girince bende iyi uyuyorum saatler alınmadan önce 5 de falan kalıkıyorudu şimdi 7 civarı uynaıyo güzel uyuyoz.
Baska bisey yemiyecegim icin rahatim.
İrem hem grc yatiyor ve gece hic uyumuyor agliyor huzursuz yat kalk sersem olduk .bugun dra gidecez bakalim ne diyecek.21 aylik oldu kesintisiz uyumasi lazim artik yeni dogan bebek bile 2 saatte emmeye kalkar bu alerji ilacina ragmen uyumuyor cok yoruldim pilim bitti artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
gunaydin kizlar
kahvaltim kepek ekmgi ile tost
yarim domates 2 zeytin
dry Oranje Allah sabir versin isiniz zor cocuklrin gece uyanmalri cok kotu
benimkiler Gece en gec 10.11 de uyurlar bu saate kadr deliksiz uyurlr halada uyuyrlar masallah.
canımm benimkide öyle 22 aylık ama hala uyanıyo iki kez gece süt içipp yatıyo o pek yormuyo benide ama genede o delisiz uykuya geçemedik birde benimki akşam poek bişey yemiyo güzel yediği zaman ya 1 defa ya hiç kalmıyo 8 de yatıyo 12 civarı birde 3,5-4 gibi uyanıyo mutlaka..
gunaydin kizlar
kahvaltim kepek ekmgi ile tost
yarim domates 2 zeytin
dry Oranje Allah sabir versin isiniz zor cocuklrin gece uyanmalri cok kotu
benimkiler Gece en gec 10.11 de uyurlar bu saate kadr deliksiz uyurlr halada uyuyrlar masallah.
günaydın kızlar bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi
günaydın kızlar bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi
yok canım morilm gayet iyi çok şükür ceviz var yanımda midem kazınırsa 1-2 tane atarım :44::44::44:Moralinmi bozuk canim niye yemiyosun?oglene acikirsin en azindan kuruyemis falan at agzina metabolizman calisir
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app
hiç bişey yemezsen metabolizman yavaşlar canım 2 lokma at bişeyler bence..Hayırdır hasta mısın neden iştahın yok
yok canım morilm gayet iyi çok şükür ceviz var yanımda midem kazınırsa 1-2 tane atarım :44::44::44:
bende anlamadım canım yaa yapacaktım aslında sabah kalkar kalmaz her zamn su içerim suyu içetikten sonra karnım tıka basa doymuş gibi oldu öğle 12 de yiyorum yemeğimi dengelemiş olurum
yok canım morilm gayet iyi çok şükür ceviz var yanımda midem kazınırsa 1-2 tane atarım :44::44::44:
bende anlamadım canım yaa yapacaktım aslında sabah kalkar kalmaz her zamn su içerim suyu içetikten sonra karnım tıka basa doymuş gibi oldu öğle 12 de yiyorum yemeğimi dengelemiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?