:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın kızlar ..
dün akşam bişey yemedim en son öğlen yediğimle kaldım.. acıkmayınca canım bişeyde yemek istemedi dün öğlende tavuk şiş az ekmek yemiştim.
akşam 50 mekik çekebildim bu günlerde bel ağrılarım çok fazla o yüzden zorlamak istemiyorum...

kahvaltım..
simit çay.

Kahvalti
Ogluma sigara boregi kizarttim cok canim cekti.normaldede sevmezdim ama..

Yarim sigara boregi
Cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese gunaydinn
Benim gibi hic uyumamis varmi?artik bayilacam dayanamiyorum

kahvalti
ogluma sigara boregi kizarttim cok canim cekti.normaldede sevmezdim ama..

Yarim sigara boregi
cay

günaydın canım olsun o kadarcıktan sabah yediğin için geçer gider..

Ben uykumu aldım bu günlerde oğlanın da uykusu düzene girince bende iyi uyuyorum saatler alınmadan önce 5 de falan kalıkıyorudu şimdi 7 civarı uynaıyo güzel uyuyoz.

Baska bisey yemiyecegim icin rahatim.
İrem hem grc yatiyor ve gece hic uyumuyor agliyor huzursuz yat kalk sersem olduk .bugun dra gidecez bakalim ne diyecek.21 aylik oldu kesintisiz uyumasi lazim artik yeni dogan bebek bile 2 saatte emmeye kalkar bu alerji ilacina ragmen uyumuyor cok yoruldim pilim bitti artik

canımm benimkide öyle 22 aylık ama hala uyanıyo iki kez gece süt içipp yatıyo o pek yormuyo benide ama genede o delisiz uykuya geçemedik birde benimki akşam poek bişey yemiyo güzel yediği zaman ya 1 defa ya hiç kalmıyo 8 de yatıyo 12 civarı birde 3,5-4 gibi uyanıyo mutlaka..

gunaydin kizlar
kahvaltim kepek ekmgi ile tost
yarim domates 2 zeytin

dry Oranje Allah sabir versin isiniz zor cocuklrin gece uyanmalri cok kotu
benimkiler Gece en gec 10.11 de uyurlar bu saate kadr deliksiz uyurlr halada uyuyrlar masallah.

gunaydin kizlar
yarim domates 2 zeytin

benimkiler Gece en gec 10.11 de uyurlar bu saate kadr deliksiz uyurlr halada uyuyrlar masallah.

ayy maşallah benimki geç yatınca geç kalkıyo aslında erken uyanması iyi kreşe götürüyoruz yoksa birde uyanmasa zor olur.. o yüzden erken uyuyo erken kalkıyoo..

İremde ayni acliktan oldugunu dusunuyoruz cunku gunde 1 kase corba bile icmiyor artik.sabah aptamil+ cicibebe okadar corba yogurt yerdi ,normal kahvalti yapardi yatarkende pilav yedirirdim tok tutardi uyanirdi ama bukadar degil pispislardim dalardi.uyumamasindan ziyade aglamasi kotu ayikta degil uykuda sanki tuhaf hali oluyor .Allah yokluklarini gostermesin boyle konusuncada sikayet eder gibi uzuluyorum vicdan yapiyorum
Simdi yikayim belki rahatlar uyur bende kestiririm algilarim kapandi resmen

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

günaydınlarr
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 çatal peynir
2 zeytin
1 bardak tek şekerli çay

gunaydin kizlar
yarim domates 2 zeytin

Masallah ya
Ben keremdede cok cektim uykudan yana bu yuzden rahatliga alismisken karar veremiyodum 2.ye .karsi komsum dogum yapti bebegin giki cikmiyodu aksam 7.5 da uyurdu sabah 6.30 kadar.birde urfaliydilar onlarin sulale kalabalik geleni gideni cok sesleri bize gelirdi o derece ama gurultude almazdi.o cesaret verdi bana:) burdan tasindi ona gittim yigit al yadtigini uyu diyor cocuk yastigini alip yere atip totosunu dikip uyiyodu hic sallamadi heryerde uyurdu biz konusrken kucaginda uyurdu.bende onda iremi uyutmaya cebellesiyodum hastami niye boyle diye sasirdi:)) boyle cocuklarda var bu modelden secmek lazimmis:))ama suda var inaniyorum bebekligi uslu olan sonra yaramaz oluyor.keremde bebrkken cok mizmizdi ama cok usludur hic mahcup etmez beni gittigim yerde

günaydın kızlar bugün kahvaltı yapmadım canım istemedi

Moralinmi bozuk canim niye yemiyosun?oglene acikirsin en azindan kuruyemis falan at agzina metabolizman calisir

Son düzenleme:
Moralinmi bozuk canim niye yemiyosun?oglene acikirsin en azindan kuruyemis falan at agzina metabolizman calisir

yok canım morilm gayet iyi çok şükür ceviz var yanımda midem kazınırsa 1-2 tane atarım :44::44::44:
hiç bişey yemezsen metabolizman yavaşlar canım 2 lokma at bişeyler bence..Hayırdır hasta mısın neden iştahın yok

bende anlamadım canım yaa yapacaktım aslında sabah kalkar kalmaz her zamn su içerim suyu içetikten sonra karnım tıka basa doymuş gibi oldu öğle 12 de yiyorum yemeğimi dengelemiş olurum

Tamam madem canım şimdiden afiyet olsun

bu günlerde pek menü paylaşmıyorum yaa..ev işi oluyo bilgisayarı aça kapa üşeniyorum açık kalsaa oğlan bpzuyo...ama dyete devam kaçamak yapıyorum ben bu ara çok ama dengeliyorum sabaha bişycik kalmıyo sevdim ben bu diyeti...

sedaaa kahvaltı et azcık bişey ye canım ya hayırdır nedn iştahn yok...

derya senn bu iremi bi araştır deliksiz uyuması lazım
mutlaka bi sıkıntısı vardır
gerçi bazılarınn huyu da olabilir
baklım dr ne dcek haber et merak ettm gülüm

günaydınkızlar doktora gittim gül gibi ilaçlarım oldu bol miktarda 2 gün de rapor verdi ilaç içmeyi hiç sevmem ama mecbur içecem

Bende su icince midem kaziniyor:)
Ceviz ye ozaman canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…