:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Bende telden giriyorum kolay oluyor heran yaziyorum o yuzden:)
Bebrkken drda normal degil dedi cok agliyordu .karni tok gazi olmayan bi brbek bukadar aglamaz dedi o da panikledi susturamadi.kendi doyurdu muayne etti sonra idrar tahlili , batin usg istedi icte bi sikintimi var diye hersey normal cikti cok sukur.ayaklarini cok rlliyor masaj yaptiriyor gecede oyle.korkuyorum fmf ondada olmasin atesi yok fmfde ateste oluyor karinagrisida oluyor tek eklrm agrisi var islh yoktur
saol canim haber veririm 2 de gitcem
Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

Son düzenleme:
günaydınkızlar doktora gittim gül gibi ilaçlarım oldu bol miktarda 2 gün de rapor verdi ilaç içmeyi hiç sevmem ama mecbur içecem

Hayirli olsun:)
Rapor iyi olmus ilaclarinida ihmal etmezsen toparlarsin islh.haftasonu geliyo zaten dinlenirsin iyice

Hayirli olsun:)
Rapor iyi olmus ilaclarinida ihmal etmezsen toparlarsin islh.haftasonu geliyo zaten dinlenirsin iyice

sağol canım inşallah iyileşirim çünkü yarın misafirim gelebilir görümcem üniversite öğrencisi sınav tatili varmış galiba gelcek 10 gün filan kalır şimdi kıza hasta bakıcılığı yaptırmayım 40 yılın başı geliyo

canım 1-2 tane ceviz yedim şimdi öğlen yemeğiyle dengeliycem kuru fasulye pilav çoban salata muz varmış ben gene pilav almıycam diğerlerini yerim ama

evet canım eskiden olsa bi küçük kaçamak bile etkiederdi zmaanla düzene dokunca demekki arada vücut onuda harcıyo gidiyor...bende çok sevidm rahat rahat mis gibi kilo veriyoruzz daha nolsun...

Tartildim guzel bi rakam gordum nihayet pzrt ye kadar7 0den kurtulmus olcam islh
Egzersiz yapmadim dr dan sonra kvalideye iremi birakip yuruyus yapip parka gitcem aletlere binmeye islh.

kızlar sabahları kahv. yumurta yiyemiyorum artık geerçekten ağzımda büyüyoo ve yiyecek bişey de bulamıyorum o yüzden .
şuan ara yapmadım ara yiyecekelrim yok öğlen alayım bişeyler de ara yapayım..

öğlen yemeğine de arkadaş dolma geitrmiş.bir iki tane yerim ondan .ve yoğurt...

Kahvaltım

1 dilim uno,kk yarısı kaşar

biber,domates

bir çk reçel

çay...

ara yapamadım dersanedeydim.

öğle yemeği

semizotu yemeği,yoğurt

Bem yiyecek hicbisey bulamiyorum artik:)) oglenim yok mesela yapmak istemedi canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ara ogun
yarim incir 5 badem
bitki cayi

kizlar firinda makarna yapmistim kepekludn yesem mi acaba sabhda tost yedim cok gelur mi sizce

cok fazla geldi de karbonhidr olark evet cnm hepsini yemiycm yarim yiym o zamn

Orange canım ben kilo bildirimi mi yapmıştım ama tekrar yazayım

73,4 idim bu hafta
hedef 65 kg. inşallah

sabah simit yedim
öğlen sezar salata

sabah milföy yedim öğlen kısır akşam tavuk var patates de var ama yemem çok...bugnlük karbonhdrat hakkımı aştım sayılır zaten...kızlar basenlerm küçülüyo sonunda ....

bugün kimsecikler yoktu pek yarın tam kadro topalanalım kızlar ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…