:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sabah milföy yedim öğlen kısır akşam tavuk var patates de var ama yemem çok...bugnlük karbonhdrat hakkımı aştım sayılır zaten...kızlar basenlerm küçülüyo sonunda ....
canım patatesinden değilde tavuk dan yiyebilirsin fazla kalorisi yok süpersin tatlım devam et bibakcaz ki kilo namına bişey kalmammış olacak
bugün kimsecikler yoktu pek yarın tam kadro topalanalım kızlar ....

canım ben de ara ara girdim iş yoğunluğu nedeniylede de bakıom son sayfalara aynı kalmışız toplanalım canlarım

cuma günü kayınvalidemgil geliyo bugünde eşim akşam 10 kadar çalışacak o fırsat varken bende bi yaprak sarayım diyorum yanına ne derki sarmanın fikriniz?

Herkese iyi akşamlaaar :))
Sabah 1 yumurta 4 zeytin lor peynir
Ara öğün:3 kuru kayısı 2 ceviz
Öğlen Ispanak üç dört domates salatalık
Ara öğün: 3 tane minik minik olanlarından galeta
Akşam 10 tane hamsi 2-3 çatal salata
Ve en güzel haberim ise doktorumdan toplam 8 kilo vermişim 1 ayda belden 6,5 incelme basenden 4,5 incelme :))

Meraba ablalar ben 15 yaşımdayım 160 cm boyum var hep 47 kilo giderken bir anda bi baktım ki 50 kilo olmuşum..pazar günü tartıldım ve karar verdim pazartesi rejime başlıycam.Pazartesiden bugüne kadar da tam rejim diyemesekde yediklerime dikkat ediyorum.Çikolata ,hamur işi falan yemiyorum.Elimden geleni yapıyorum.Yanlız annem şunu da ye bunu de ye bişey olmaz diyi duruyo ee onada bişey diyemiycem anne yüreği tabi.Şuan diyet konusunda tek destekçim babam.Ablam üniversştede olmasaydı oda bana yardım ederdi.Diyeceğim şu izin verirseniz bende sizinle birlikte kilo vermeye çalışıayım,günlük içinde yediklerimi söyleyim kabul edersen benimde adımı yazar mısın,şimdiden teşekkürler:44:

iyi aksamlar kizlar
aksam yemgim
hala dunden kalan barbunya
salata
ton balik

diyet yerine spor yapsan

Mrb kizlar dr a gittim g
Donuste kvalidelerdeyim
Parka gitmedim ama yuruyus yaptim
Ogunler
Kahvaltida yarim sigara boregi+cay

Ara yok

Oglen yok
Ara
Bir avuc leblebi

Aksam
1 mantarli milfoy
4 mercimek kofte+yesillik
Cay
Evdekiler istedi aksam icin yemek yerine hamurisi.cocuklara ayri yemek yapinca pilim bitti 2 cesit borek daha yaptim ustune misafir geldi o yuzden kendime ozel yemek yapamadim en aziyla yedim aksami .oglende yememistim ya cok olmadi demi

Moralim bozuk esim yemekten zehirlenmis hasta yatiyor.

İremin bogazinda ciban tarzi yara cikmis kulak agrisi yapar dedi belliydi zaten elletmiyodu kulagini, hicbisey yemiyor.oda hasta iste dr haftaya mutlaka gorcem dedi korktum

Moralim bozuk

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Derya geçmiş olsun canım

Dün ne yedim ne yaptım hiç farkında değildim. Ben motive olamıyorım. İltahım acayip açık ya

çok güzel vermişsin maşallah

Geçmiş olsun canım şimdinasıllar

Dün ne yedim ne yaptım hiç farkında değildim. Ben motive olamıyorım. İltahım acayip açık ya

bende öyleyim ya kilo bile almış olabilirim yiyorum ama doymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…