- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
Dün ne yedim ne yaptım hiç farkında değildim. Ben motive olamıyorım. İltahım acayip açık ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar çok geçmiş olsunMrb kizlar dr a gittim g
Donuste kvalidelerdeyim
Parka gitmedim ama yuruyus yaptim
Ogunler
Kahvaltida yarim sigara boregi+cay
Ara yok
Oglen yok
Ara
Bir avuc leblebi
Aksam
1 mantarli milfoy
4 mercimek kofte+yesillik
Cay
Evdekiler istedi aksam icin yemek yerine hamurisi.cocuklara ayri yemek yapinca pilim bitti 2 cesit borek daha yaptim ustune misafir geldi o yuzden kendime ozel yemek yapamadim en aziyla yedim aksami .oglende yememistim ya cok olmadi demi
Moralim bozuk esim yemekten zehirlenmis hasta yatiyor.
İremin bogazinda ciban tarzi yara cikmis kulak agrisi yapar dedi belliydi zaten elletmiyodu kulagini, hicbisey yemiyor.oda hasta iste dr haftaya mutlaka gorcem dedi korktum
Moralim bozuk
geçmiş olsun canım.. günaydın kızlar bende bugünlerde pek düzene koyamadım iki gündür ne yicem edicem şaşırdım daha kahvaltı yapmadım canım değişik bişey istiyo ne yiyeceğimi de bilmiyorum öylece duruyorum..açımmmmm amaa aççççç.....Mrb kizlar dr a gittim g
Donuste kvalidelerdeyim
Ogunler
Ara yok
Oglen yok
Ara
Bir avuc leblebi
Aksam
1 mantarli milfoy
Cay
Evdekiler istedi aksam icin yemek yerine hamurisi.cocuklara ayri yemek yapinca pilim bitti 2 cesit borek daha yaptim ustune misafir geldi o yuzden kendime ozel yemek yapamadim en aziyla yedim aksami .oglende yememistim ya cok olmadi demi
İremin bogazinda ciban tarzi yara cikmis kulak agrisi yapar dedi belliydi zaten elletmiyodu kulagini, hicbisey yemiyor.oda hasta iste dr haftaya mutlaka gorcem dedi korktum
Moralim bozuk
geçmiş olsun canım.. günaydın kızlar bende bugünlerde pek düzene koyamadım iki gündür ne yicem edicem şaşırdım daha kahvaltı yapmadım canım değişik bişey istiyo ne yiyeceğimi de bilmiyorum öylece duruyorum..açımmmmm amaa aççççç.....
Mrb kizlar dr a gittim g
Donuste kvalidelerdeyim
Ogunler
Ara yok
Oglen yok
Ara
Bir avuc leblebi
Aksam
1 mantarli milfoy
Cay
Moralim bozuk
bende öyleyim ya kilo bile almış olabilirim yiyorum ama doymuyorum
Sagolun kizlar
Esim iyi zencefilli nanelimon yaptim acildi
Dr iremede atarax verdi sakinlessin uyusun diye bi halta yaramadi ayni yine.uyutabilirsem yuruyuse cikacam esim ben bakarim git dedi
Kahvalti
Yarim dilim light ekmek
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
Cay
Domates+salatalik+maydonoz
canım ana yemek mercimek çorbası uygun olur değil mi bide yanı salata veya cacık
ogle yemgim
bir kabak dolmasi
2 kasij yogurt salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?