:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Dün ne yedim ne yaptım hiç farkında değildim. Ben motive olamıyorım. İltahım acayip açık ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım.. günaydın kızlar bende bugünlerde pek düzene koyamadım iki gündür ne yicem edicem şaşırdım daha kahvaltı yapmadım canım değişik bişey istiyo ne yiyeceğimi de bilmiyorum öylece duruyorum..açımmmmm amaa aççççç.....

ayy canım yaa bu aralar havalardan mıdır nedir bende hep değişik yemekler arıyorum bende kahvaltı yapmadım bugünde öğle yemeğim ağır olacağı için öğlene kadar sabretcem

geçmiş olsun ama belliydi bi huzursuluk olduğu geçer canım sen dirayetli ve güçlü olmaya çalış en kısa zamanda geçer inşallh .....

kahavltıda kurabiye ve poğaça yedm küçüklerdi az peynir ile....kızlar sizde değişiklik yapın sıkıldıysanız dengelersiniz .....

gunaydin kizlar
bende artik ne yiycgini bilmyrm ayni seyleri yemktn sikildim allah affesn
kahvaltida bugdy unundan 1 tane krep
icine lor koydum
yarim domates
1 zeytin
doyamdgimi dusundum yarim dilim de ekmek

Sagolun kizlar
Esim iyi zencefilli nanelimon yaptim acildi

Dr iremede atarax verdi sakinlessin uyusun diye bi halta yaramadi ayni yine.uyutabilirsem yuruyuse cikacam esim ben bakarim git dedi
Kahvalti
Yarim dilim light ekmek
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
Cay
Domates+salatalik+maydonoz

kızlar bu hafta kimseler gelmiyo buralara bu arada kendimizi salmak yok sıkalım biraz yaz geliyo ince giyinecez kilocuklar gitsin artk

bende öyleyim ya kilo bile almış olabilirim yiyorum ama doymuyorum

Ya okılda sürekli yiyorum hava ısındo iştahım arttı kesin kilo aldım tartı bıgün söyledi sağolsun :-(

Ağzıma kelepçe vurasın var doymuyotım

Sabah
Süt
Yulaf
Bal
Kurabiye :-(

ara ogun
yesil cay bir hurma

kizlar herhalde aranizda en cok yiyn benm bu aralr degisik birsey yiyim derkn duzensiz beslnir oldm

Derya abla nazar mı var sizde acaba yaa ?:44: Bu ara hep hastalıklar,sıkıntılarla uğraşıyorsun.:44:

canım ana yemek mercimek çorbası uygun olur değil mi bide yanı salata veya cacık

Olur ya neden olmasın,hatta hem salata hem cacık da çok güzel olur,ben bayılıyom ikisine.

Kahvaltım

1 dilim uno

1 kk peynir

domates,biber

reçel 1-2 çay kaşığı

ara

şekersiz kahve,iki parça bitter

Öğlen evden getirmedim
1 lahmacun ayran
Çok yiyorum çok. Birde kurabiye yedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…