:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Derya abla nazar mı var sizde acaba yaa ?:44: Bu ara hep hastalıklar,sıkıntılarla uğraşıyorsun.:44:

Olur ya neden olmasın,hatta hem salata hem cacık da çok güzel olur,ben bayılıyom ikisine.

Bilmoyorum canim ya herkes senin gibi diyor .ireminki ciban gibi yaraymis aklima ilk gelen nazar oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İrem uyudu yurudum 1.5 saat oglumun okulunada gittim.dondum dus aldim irem cok mizmiz parka gittik esimle acilir diye ordada 20 dk aletlerde calistim

Dondum ogleni gec yaptim 3 u geciyodu 1 ufak parca sinitzel vardi keremden kalan bide mantarli omlet yedim ekmek yemedim.aksam yemegi yemicem hic acikmadim ilerleyen saatlerde acikirsam yogurt aldim light ondan yerim

hicde bile gayet gzel menülerin .. ben bu hafta yerimde sayacağım snaırım.. 3 günü çok iyi değelendirmem gerek ,
yoksa kalırım yerimde.

Yazmadığım günler bozuyorım dün yazmadım ve feciydi benim spora başlamam şart ya. Arkadaşı ayarlarsam spor salonuna yazılacağım. Aracım olmadığı içim tek başıma zor geliyo

Akşam
Fırında kaşarlı mantar az ekmek şalgam suyu

arkdaslar butun gun disardydim yine cocuklari yemge goturdm ama yarisini yemdiler pizzalrindn bi dillm yarisi kadr yedim
5 elma dilim patates
ama perisan oldum oglumu bebk arabasina koymadn goturmstm pesinden kosustrmk yordu en az 1000 kaliri harcamisimdir

eve geldim cok acim 2 tane kestane yedim hala acim yemk yiyim mi ne dersiniz

Bilmoyorum canim ya herkes senin gibi diyor .ireminki ciban gibi yaraymis aklima ilk gelen nazar oldu

Nazar ayeti var Mülk süresinden sonraki Kalem suresinin son iki ayeti.Onu oku bol bol,Felak Nas oku ve hayır yap ablacım.İnşallah geçer hepsi.

Ablacım çok yememişsin ki...Akşam yemeği yemeden olmaz,ye sen yemeğini.

Ablacım çok yememişsin ki...Akşam yemeği yemeden olmaz,ye sen yemeğini.
ayy sevda sagol cnm bu durumlrda daha cok arka ciktin ben tam tersi bekliyrdm ama gercktende cok azdi icimde bi pismanlik yok eger tam dilim yeseydim olabilirdi

Nazar ayeti var Mülk süresinden sonraki Kalem suresinin son iki ayeti.Onu oku bol bol,Felak Nas oku ve hayır yap ablacım.İnşallah geçer hepsi.
Saol canim felak nas ezbrre biliyorum okuyorum.ayetel kursi aslinda 7 kere okuyunca mahalleyi koruyomussun o derece etkiliymis.kpederim bugun okudu saolsun.bende dedigin ayete bakayim aksam

Sebze yemegi ve yogurt yersen rkmek yemezsen bisey olmazki afiyetolsun canim

Son düzenleme:
2 kasik yogurt icine bir kasik kadr musli koydum ve salata yedim arkdslr doydum allahin izniyle

ayy sevda sagol cnm bu durumlrda daha cok arka ciktin ben tam tersi bekliyrdm ama gercktende cok azdi icimde bi pismanlik yok eger tam dilim yeseydim olabilirdi

Abla kalorisine baktım şimdi hani hazırlarda en küçük porsiyon oluyor ya hamburgercilerde falan,213 müş.Kaldı ki sen o kadar yememişsin.

Tamam ablacım bak,inşallah şifa olur.

Anneannemin bi lafı vardır,akşam öğününden geçilmez diye. Hayat felsefemdir.

çok güzel vermişsin maşallah

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bir an evvel kurtuluruz bu fazlalıklarımızdan :)
Sabah: 1 yumurta 1 kaşık lor peyniri 4-5 zeytin 4-5 salatalık
Ara öğün:3 kuru kayısı 2 ceviz
Öğle 4 köfte domates salatalık
Ara öğün 2 tane galeta
Akşam tavuk parçalı sulu kendimce bir diyet çorba :)

Kizlar afiyetolsun
Sevda sen aksami yemedin mi hala
Bende aksam olarak yogurt yedim onuda yemezdim ama esimi yalniz birakmamak icin eslik ettim

Kizlar afiyetolsun
Sevda sen aksami yemedin mi hala
Bende aksam olarak yogurt yedim onuda yemezdim ama esimi yalniz birakmamak icin eslik ettim

ay abla ben yazmamışım.

5 buçukta yedim.tavuk sulu çorba,enginar,üç kaşık da menemen...yoğurt ve turşu tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…