- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Derya abla nazar mı var sizde acaba yaa ?:44: Bu ara hep hastalıklar,sıkıntılarla uğraşıyorsun.:44:
Olur ya neden olmasın,hatta hem salata hem cacık da çok güzel olur,ben bayılıyom ikisine.
hicde bile gayet gzel menülerin .. ben bu hafta yerimde sayacağım snaırım.. 3 günü çok iyi değelendirmem gerek ,
yoksa kalırım yerimde.
Bilmoyorum canim ya herkes senin gibi diyor .ireminki ciban gibi yaraymis aklima ilk gelen nazar oldu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkdaslar butun gun disardydim yine cocuklari yemge goturdm ama yarisini yemdiler pizzalrindn bi dillm yarisi kadr yedim
5 elma dilim patates
ama perisan oldum oglumu bebk arabasina koymadn goturmstm pesinden kosustrmk yordu en az 1000 kaliri harcamisimdir
eve geldim cok acim 2 tane kestane yedim hala acim yemk yiyim mi ne dersiniz
ayy sevda sagol cnm bu durumlrda daha cok arka ciktin ben tam tersi bekliyrdm ama gercktende cok azdi icimde bi pismanlik yok eger tam dilim yeseydim olabilirdiAblacım çok yememişsin ki...Akşam yemeği yemeden olmaz,ye sen yemeğini.
Saol canim felak nas ezbrre biliyorum okuyorum.ayetel kursi aslinda 7 kere okuyunca mahalleyi koruyomussun o derece etkiliymis.kpederim bugun okudu saolsun.bende dedigin ayete bakayim aksamNazar ayeti var Mülk süresinden sonraki Kalem suresinin son iki ayeti.Onu oku bol bol,Felak Nas oku ve hayır yap ablacım.İnşallah geçer hepsi.
arkdaslar butun gun disardydim yine cocuklari yemge goturdm ama yarisini yemdiler pizzalrindn bi dillm yarisi kadr yedim
5 elma dilim patates
ama perisan oldum oglumu bebk arabasina koymadn goturmstm pesinden kosustrmk yordu en az 1000 kaliri harcamisimdir
eve geldim cok acim 2 tane kestane yedim hala acim yemk yiyim mi ne dersiniz
ayy sevda sagol cnm bu durumlrda daha cok arka ciktin ben tam tersi bekliyrdm ama gercktende cok azdi icimde bi pismanlik yok eger tam dilim yeseydim olabilirdi
Saol canim felak nas ezbrre biliyorum okuyorum.ayetel kursi aslinda 7 kere okuyunca mahalleyi koruyomussun o derece etkiliymis.kpederim bugun okudu saolsun.bende dedigin ayete bakayim aksam
Sebze yemegi ve yogurt yersen rkmek yemezsen bisey olmazki afiyetolsun canim
2 kasik yogurt icine bir kasik kadr musli koydum ve salata yedim arkdslr doydum allahin izniyle
sagol cnm doydum valla2 kasik yogurt icine bir kasik kadr musli koydum ve salata yedim arkdslr doydum allahin izniyle
Afiyet olsun.
çok güzel vermişsin maşallah
Kizlar afiyetolsun
Sevda sen aksami yemedin mi hala
Bende aksam olarak yogurt yedim onuda yemezdim ama esimi yalniz birakmamak icin eslik ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?