:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gunaydin kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar bu ara pek yazmasamda sizi okuyorum mutlaka sayfa atlamadan...çok iyi gdiyo herkes maaşallah..

derycım küçük çocuğa ve verimli tarlaya çok nazar değermiş aman dikkat et sürekli oku...bizim başım ızada çok iş geldi nazardan hep unuturdum okumayı....

yusracım çok iyi gdiyosun yediğin hiç bişey için pişman olma çünkü sen azimlisin maaşllh dengelersim....bide senn duraklam dönemin oldu mu hiç maaşallah sanki her hafta mıutlka veryosun da...

ben bu hafta kesn sabit kalrım aman almayım da tek...kızlar yürüyüş müthiş bişey ya 6-7 arası her gün yürüyorum insan cidden stres te atıyo yorgunlukta açık hava süper geliyo bana...sıkılaşmaya başladm...

K.pederim imam surekli okuyo her okumasindada agliyo esnemekten .esim babasindan hic feyz almamis malesef ne o hoca oglu gibi ne ben hoca geliniyim.felak nas biliyorum onlari okuyorum esim de biliyo ama okuma huyu yok.benim okuduklarim sanki yeterli gelmiyor.iremi nzaman disari cikarsam eve geldigimizde duser ,dudagini patlatir hep bisey olur cocuga.kereme muska yapti 2 kere kpeder ikiside kayboldu cok korkuyor evde dibimde geziyor cocuk.korkuluk kaldirma varmis onu bikere yaptik habire turbent kayboldu bozuldu ikinciyi yaparkende kpeder hastalanfi biraktik.esimin isyerinden elemani fal bakmis o bile demis senin oglunun muskalari kaynolmus onlari bulun hicbiseyi kalmayacak demis.gelde insnma fal tovbe tovbe:)

Cok kafaya takmak istemiyorum cagririm diye korkuyorum.

Leslie yapahim dedim irem uyuyor surekli aglayip duruyor yarim kaldi.
Kahvalti
Light etimek aldim degisiklik olsun diye 1 dilim
Domates+salatalik
Az peynir ve hadlanmis yumurta

Kimse yok artik cok.bos kaldi burasi
Elifeyza sen niye yazmiyosun kis

gunaydın kızlar kacgundur yogunum hep oturmalardaydım neler yedigimi sormayın çok kötü çok bu hafta gitti diyet ama sporumu yapıyorum dün baya yurudum leslie yaptım.bugunde okul arkadaşıma gididcem inşallah orda kaçırmam.

bu arada tartımda bozuldu yaaa sinirlerim tepeme çıktı daha 1.5 aylık tartıl bozuldu.bugun arkadaşıma giderken yenisini alıcam.arkadaşımda çok kaçırırım diye bu sabah sadece 1 bardak süt ve bir elma yicem kızlar.akşama görüşürüz

Ya okılda sürekli yiyorum hava ısındo iştahım arttı kesin kilo aldım tartı bıgün söyledi sağolsun :-(

Aynen ya okul beni de mahfediyor bir direniyorsun iki direniyorsun bi yerde boşluğuna denk geliyor

gunaydin kizlar
bir haftdir sadece yuyruyus yapiyrm bugun yagmur vardi diye yine leslie yaptim yuruyusden bacaklrim agridi leslie zor yaptim
kahvaltim
1 yumurta
1 dilim bugday ekmgi kendim yaptim
1 dilim peynir
domates salatalik maydnoz

Kereme notbook aldi dayisi 1 ay icinde bozuldu.habire servise gidip geliyor diye tablet aldik aldigimiz gun bozuldu sarj yeri.tamirden geldi yine ayni sorun oldu.
Ablam kendi tabletini verdi kereme oda 1 hafta olmadan sarj yeri bozuldu dun

Dun birden bire uydu gitti apartmanda sorun yok diger dairelerde salona mutfaktaki 37 ekrani koyduk cok komik duruyor antende cekmiyo cilfircam.baglanirkende dorun yasamistik bizim duvardaki yerjne kadar gelmemis kablo kisa yapmislar

Bana esim dogumgunumde tel aldi oda problemli cikti sigortasi vardi iade edip samsung aldim oda 3 kere sarj sorunundan serbise gitti donuyodu bide.bu sefer verdigimizde anakarti islak dediler islansa tel nasil acilsin ?esiminkine takiyodum bataryayi sarj olunca benimkine taktigimda aciliyodu simdi evde duruyor oyle tel fiyati kadar tamir ucreti istiyolar garanti disiymis

Ablam a101 den 5 tane dikey supurge aldi kendine bana anneme falan.benimki ilk calismada bozuldu tamir oldu geldi

Bu ayda ev telsizi bozuldu yeni alacaz.apartmanda biri tel arizayi cagirsin bizim hat gidiyor

Eve ne alsak bozuluyor kafayi yicem.ablam eve bisey alcagim zaman ugursuzsun elini suerme diyor simdi bilse tablet yine bozuldu offf

Son düzenleme:
Bilmoyorum canim ya herkes senin gibi diyor .ireminki ciban gibi yaraymis aklima ilk gelen nazar oldu

Abla 7 ayatel kürsi oku üfle yüzüne doğru sakinleşir

derya canım kafana takma o kadar olumsuz düşünürsen tüm olumsuz enerjileri duyguları üstüne çekermişsin hep iyi düşün

ay abla ben yazmamışım.

5 buçukta yedim.tavuk sulu çorba,enginar,üç kaşık da menemen...yoğurt ve turşu tabi.

canım menülerinde turşu var da tuzlu olduğu için ve vücutta çok su tuttuğu için uzmanlar çok tavsiye etmiyor

keşke benim de yürüyüş şansım olsaydı ya ne güzel bende çok severim

derya canım kafana takma o kadar olumsuz düşünürsen tüm olumsuz enerjileri duyguları üstüne çekermişsin hep iyi düşün

Sanirim voltajdan oluyor.surekli dusuyo voltaj
Ama sanssizligimida dusunuyorum neye elimi atsam bi aksilik oluyor

garantisi yok mu canım

limon artik kendine gel yiyon yiyon sonrada pismanim diysn

Canim onun kilosunu bilene kadar bende kiziyodum :) bizim gibi olsa eminim dikat eder hirs yapar ama kilosu olmadigi icin rahat takiliyor benim hedefim 57 o 57 altinda:)

Sanirim voltajdan oluyor.surekli dusuyo voltaj
Ama sanssizligimida dusunuyorum neye elimi atsam bi aksilik oluyor

Canım ablam benim hayat felsefem "iyi düşün iyi olsun" dur her zaman ve şükür hiç bişeyim bozulmaz kötü bişey olmaz hatta 6 aydır tanıdığım bi arkadaş seni koruyan bişey var her işin rast gidiyo dedi şans belkşi ama ben düşündüğümüz gibi olduğuna inananlardanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…