ay abla ben yazmamışım.
5 buçukta yedim.tavuk sulu çorba,enginar,üç kaşık da menemen...yoğurt ve turşu tabi.
akşam muz yedim
birde bi ara çikolta yedim . yiyorum tutamıyorum
kızlar bu ara pek yazmasamda sizi okuyorum mutlaka sayfa atlamadan...çok iyi gdiyo herkes maaşallah..
derycım küçük çocuğa ve verimli tarlaya çok nazar değermiş aman dikkat et sürekli oku...bizim başım ızada çok iş geldi nazardan hep unuturdum okumayı....
yusracım çok iyi gdiyosun yediğin hiç bişey için pişman olma çünkü sen azimlisin maaşllh dengelersim....bide senn duraklam dönemin oldu mu hiç maaşallah sanki her hafta mıutlka veryosun da...
ben bu hafta kesn sabit kalrım aman almayım da tek...kızlar yürüyüş müthiş bişey ya 6-7 arası her gün yürüyorum insan cidden stres te atıyo yorgunlukta açık hava süper geliyo bana...sıkılaşmaya başladm...
Ya okılda sürekli yiyorum hava ısındo iştahım arttı kesin kilo aldım tartı bıgün söyledi sağolsun :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
dry Allah sifa versn cnm cok nazara takilmyin ne geliyrsa Allhtndir
Bilmoyorum canim ya herkes senin gibi diyor .ireminki ciban gibi yaraymis aklima ilk gelen nazar oldu
limon artik kendine gel yiyon yiyon sonrada pismanim diysn
ay abla ben yazmamışım.
5 buçukta yedim.tavuk sulu çorba,enginar,üç kaşık da menemen...yoğurt ve turşu tabi.
kızlar bu ara pek yazmasamda sizi okuyorum mutlaka sayfa atlamadan...çok iyi gdiyo herkes maaşallah..
derycım küçük çocuğa ve verimli tarlaya çok nazar değermiş aman dikkat et sürekli oku...bizim başım ızada çok iş geldi nazardan hep unuturdum okumayı....
yusracım çok iyi gdiyosun yediğin hiç bişey için pişman olma çünkü sen azimlisin maaşllh dengelersim....bide senn duraklam dönemin oldu mu hiç maaşallah sanki her hafta mıutlka veryosun da...
ben bu hafta kesn sabit kalrım aman almayım da tek...kızlar yürüyüş müthiş bişey ya 6-7 arası her gün yürüyorum insan cidden stres te atıyo yorgunlukta açık hava süper geliyo bana...sıkılaşmaya başladm...
derya canım kafana takma o kadar olumsuz düşünürsen tüm olumsuz enerjileri duyguları üstüne çekermişsin hep iyi düşün
gunaydın kızlar kacgundur yogunum hep oturmalardaydım neler yedigimi sormayın çok kötü çok bu hafta gitti diyet ama sporumu yapıyorum dün baya yurudum leslie yaptım.bugunde okul arkadaşıma gididcem inşallah orda kaçırmam.
bu arada tartımda bozuldu yaaa sinirlerim tepeme çıktı daha 1.5 aylık tartıl bozuldu.bugun arkadaşıma giderken yenisini alıcam.arkadaşımda çok kaçırırım diye bu sabah sadece 1 bardak süt ve bir elma yicem kızlar.akşama görüşürüz
limon artik kendine gel yiyon yiyon sonrada pismanim diysn
Sanirim voltajdan oluyor.surekli dusuyo voltaj
Ama sanssizligimida dusunuyorum neye elimi atsam bi aksilik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?