:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydın canlarım bu hafta bende çook yoğun ve yorgunum ya dün işten çıkışta pide yedim ya
kahvaltım
1 dilim ekmek
kk beyaz peynir
1 zeytin
tek şekerli çay

Seyda sen dikat edince cok guzrl veriyosun lutfen bozma.bak bana veremiyorum keske senin gibi olsam.bende arkadasima gittim dunyanin seyini yapmisti 1 tane mercimek koftesi yedim ve onlarda egzersiz ogret dediler 20 dk kadar egzersiz yaptik.yani onlar sana uysun sen onlara degil.
Sende bendensin bozma konusunda:)pili bitmistir belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar ben biraz iyileştim okula geldim özlemişim okulu ya artık bıktım diyodum ama insan özlüyomuş bu hafta hiç dikkat edemedim bir de regl oldum şu an sanki verdiğim bütün kiloyu geri almış gibi hissediyorum eşimden durmadan azar işitiyorum diyet yaptın düzgün yemedin de bağışıklığın zayıfladı hemen hasta oldun diyo az yediğim zaman getirip bişeyleri hemen ağzıma tıkıştırıyo dün eşimin kardeşi geldi üniversite öğrencisi şimdi ona güzel yemekler yapcam yazık ama kendim yine de ölçüme dikkat etcem inşallah eşime çaktırmadan tabi bi de eşim söz verdi ben iyileşince hava da düzelince her akşam yürüyecekmişiz 1 saat kadar inşallah
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 zeytin
şekersiz çay

Dogrudur canim
Bende hep takintili bi insanimdir.herseyi mukemmel yapacam hep ya gec kalirsam ya soyle olursa diye dusunurum belkide ben cagriyorum
Nzaman cocuklardan biri icin ateslenmiyo baysdir hasta olmadi desem pesine hasta oluyolar

Bunyen zayif dustu ben bile farkindayim esinin de boyle dusunmesi normal.ogunlerini hatirlamiyorum sebze protein eksik mi ediyorsun acaba?bende her adet donemi hasta oluyorum dahiliye druna sordum adet doneminde bagisikligimiz dusermis bundan olabilir bak sende adetlisin.yuruyuse eslik etmesi cok guzel olmus.benimkide artik destek olmaya basladi dun kiza bakti ben yuruyuse ciktim sonra parka goturdu bize ordada calistim.eslerin destegi cok onemli ye ye ac kaldin,hasta olcaksin diyen kocaya sahibim bende ama duzeliyor artik

Kizlar yaslariniz nedir merak ettim
Ben 31 oldum ama 28 diyesim geliyo azimdan cikiyor:)alisamadim otuzlara pöf

haklısın canım adet döneminde direncim düştü belkide ama ben yiyorum sadece saatime dikkat ediyorum o her zaman onunla yiyelim istiyo yatmadan 15dk önce meyve getiriyo mesela ya da geliş saatlerimiz farklı o yemek yerken ben ara öğün yapıyorum onunla yemem için zorluyo beni bi de zayıflamak için spor yapılması yeterli ona göre ama ben sadece sporla veremiyorum
bu arada yaşım 28 geçen haftadan beri

kızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .
1 kk b. peynir.azcık ekmeğe bal kaymak.

canım benm yaşımda 23 :))

kızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .

oranje cok geçmiş olsun biraz yediklerine dikkat et vitaminsiz kalmış olabilirsin

sabah kah.
iki lokma simit .
gecmis olsun
cnm
kendine dikkat et inslh spor yapma bu aralr

oranje geçmiş olsun canım çocuklu ve hasta olmak zor olsa gerek

seda ne kadar gençmişsin

Ay niye demedin kis dogumgununmus
Saglikla huzurla gelsin yeniyasin

sabah kah.
iki lokma simit .
Sende midenden cok cekiyosun canim cok gecmisolsun

cnm bende 29 yasindyim senelr cok cabuk geciyr

Sedasende ufakmissin ,ben 28 falan tahmin ediyodum :))

Ay niye demedin kis dogumgununmus
Saglikla huzurla gelsin yeniyasin

Sende midenden cok cekiyosun canim cok gecmisolsun

geçen hafta bahsetmiştim ama araya kaynamış teşekkür ederim

ara ogun
yesil cay
bi kestane
bi kayisi

Bende ara yapmiyorum artik ondanmi veremiyorum acaba eskiden yogurt yerdim aralarda spor yaptiktan sonra

Kizlar bise sorcam ama tuhaf olcak cocugunuz var diye sorayim basiniza gelmistir belki
Oglum kakasini yapti sabah ben siliyorum seffaf uzun bise geldi islak mendile bi an attim klozete yani anlik oldu .attiktan sonra anlamadim korktum bakmayada.parazit olabilirmi kotu oldum akintimidir anlamadim oynamiyodu oyle silerken geldi hissettim off kusurabakmayin igrenfirdimmi sizi napsam nasil anlarim gorsem korkarimda

teşekküerler kızlar nasıl oluyo anlamıyorum durduk yere böyle oluyo hep...inş geçer yoksa haftasonu canımı okur oğlan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…