gunaydın kızlar kacgundur yogunum hep oturmalardaydım neler yedigimi sormayın çok kötü çok bu hafta gitti diyet ama sporumu yapıyorum dün baya yurudum leslie yaptım.bugunde okul arkadaşıma gididcem inşallah orda kaçırmam.
bu arada tartımda bozuldu yaaa sinirlerim tepeme çıktı daha 1.5 aylık tartıl bozuldu.bugun arkadaşıma giderken yenisini alıcam.arkadaşımda çok kaçırırım diye bu sabah sadece 1 bardak süt ve bir elma yicem kızlar.akşama görüşürüz
Canım ablam benim hayat felsefem "iyi düşün iyi olsun" dur her zaman ve şükür hiç bişeyim bozulmaz kötü bişey olmaz hatta 6 aydır tanıdığım bi arkadaş seni koruyan bişey var her işin rast gidiyo dedi şans belkşi ama ben düşündüğümüz gibi olduğuna inananlardanım
günaydın kızlar ben biraz iyileştim okula geldim özlemişim okulu ya artık bıktım diyodum ama insan özlüyomuşbu hafta hiç dikkat edemedim bir de regl oldum şu an sanki verdiğim bütün kiloyu geri almış gibi hissediyorum eşimden durmadan azar işitiyorum diyet yaptın düzgün yemedin de bağışıklığın zayıfladı hemen hasta oldun diyo az yediğim zaman getirip bişeyleri hemen ağzıma tıkıştırıyo dün eşimin kardeşi geldi üniversite öğrencisi şimdi ona güzel yemekler yapcam yazık ama kendim yine de ölçüme dikkat etcem inşallah eşime çaktırmadan tabi bi de eşim söz verdi ben iyileşince hava da düzelince her akşam yürüyecekmişiz 1 saat kadar inşallah
kahvaltım
1 domates
1 salatalık
1kk peynir
2 zeytin
şekersiz çay
Bunyen zayif dustu ben bile farkindayim esinin de boyle dusunmesi normal.ogunlerini hatirlamiyorum sebze protein eksik mi ediyorsun acaba?bende her adet donemi hasta oluyorum dahiliye druna sordum adet doneminde bagisikligimiz dusermis bundan olabilir bak sende adetlisin.yuruyuse eslik etmesi cok guzel olmus.benimkide artik destek olmaya basladi dun kiza bakti ben yuruyuse ciktim sonra parka goturdu bize ordada calistim.eslerin destegi cok onemli ye ye ac kaldin,hasta olcaksin diyen kocaya sahibim bende ama duzeliyor artik
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar yaslariniz nedir merak ettim
Ben 31 oldum ama 28 diyesim geliyo azimdan cikiyor:)alisamadim otuzlara pöf
canım benm yaşımda 23 :))
kızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .
1 kk b. peynir.azcık ekmeğe bal kaymak.
Kizlar yaslariniz nedir merak ettim
gecmis olsunkızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .
Ay niye demedin kis dogumgununmushaklısın canım adet döneminde direncim düştü belkide ama ben yiyorum sadece saatime dikkat ediyorum o her zaman onunla yiyelim istiyo yatmadan 15dk önce meyve getiriyo mesela ya da geliş saatlerimiz farklı o yemek yerken ben ara öğün yapıyorum onunla yemem için zorluyo beni bi de zayıflamak için spor yapılması yeterli ona göre ama ben sadece sporla veremiyorum
bu arada yaşım 28 geçen haftadan beri
Sende midenden cok cekiyosun canim cok gecmisolsunkızlar bugün çok kötüyüm üşüttmüşüm galiba sabah kustum durdum .. gösğüs kafesimde acıyo.
sabah kah.
iki lokma simit .
cnm bende 29 yasindyim senelr cok cabuk geciyrKizlar yaslariniz nedir merak ettim
Ay niye demedin kis dogumgununmus
Saglikla huzurla gelsin yeniyasin
Sende midenden cok cekiyosun canim cok gecmisolsun
ara ogun
yesil cay
bi kestane
bi kayisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?