spor videolarını indirdim en sonunda yapmaya başlarım artık..
hoş bulduk canım ben 27 yaşında yim 2 çocuk annesi yim boyum 1.62 ve su an 69 kilo yum kendi çabam ile 77 kilo dan indim bu kilo ya ama artık yola bana destek olacak arkadaşlar ile devam etmek istiyorum
teşekkür ederim canım ama sanırım hergün bildirim yapılıyor benim bilgisayar bozuk sadece eşimin telefon dan girebiliyor um hergün bildirim yapamam bir sorun olur mu beni böyle kabul ederseniz çok sevinirim birde kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor biraz bilgi verir misin canım yaa
teşekkür ederim canım ama sanırım hergün bildirim yapılıyor benim bilgisayar bozuk sadece eşimin telefon dan girebiliyor um hergün bildirim yapamam bir sorun olur mu beni böyle kabul ederseniz çok sevinirim birde kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor biraz bilgi verir misin canım yaa
arkdslr ogln yemdm ara ogunde yok misafirlktym ikramliklrdan bi tane bile ucndan bile almdim
Hosgeldiiiin canimKk yi aradigim sorulara cvp icin cok sik kullaniyordum burdaki diyet gruplarini gorunce gaza geldim ve uye oldum araniza alirmisiniz
tesekkurederim burda olurum hep cunku hem yalnizim hem zayiflamak istiyorum:)Hosgeldiiiin canim
umarim burdan ayrılmaz sebatla devam edersin
kendini tanıtir misin
Sen ayarla canım uyar bize önemli olan düzenli istikrar..Kizceler şöyle bir durum var
ben her vakit giremeyebiliyorum
o yüzden sormustum
neyse artık yetisebildigim kadar öğün olarak yazarim
olmadi aksam hepsini yazarımyazarım
canım hoşgeldin.devamlı olacaksa ve uyum saglayabileceksen seve seve biz her o gunu ayrı ayrı yazıyoruz .birbirimizden kopmamak için azmin varsa biz de varız...Kk yi aradigim sorulara cvp icin cok sik kullaniyordum burdaki diyet gruplarini gorunce gaza geldim ve uye oldum araniza alirmisiniz
Canim girdiğini gün hiremedigin günleri de yazarsan olur demissin ama her zaman yazamayabilirim hem küçük bebeğim var hem de dedimua eşimin telefonundan gidiyorum sadece vaktim kisitli oluyor ama yazabildigim kadar yazmaya calisirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?