:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hoş bulduk canım ben 27 yaşında yim 2 çocuk annesi yim boyum 1.62 ve su an 69 kilo yum kendi çabam ile 77 kilo dan indim bu kilo ya ama artık yola bana destek olacak arkadaşlar ile devam etmek istiyorum

hoş bulduk canım ben 27 yaşında yim 2 çocuk annesi yim boyum 1.62 ve su an 69 kilo yum kendi çabam ile 77 kilo dan indim bu kilo ya ama artık yola bana destek olacak arkadaşlar ile devam etmek istiyorum

burda gayet azimliyiz biz istersen seve seve aramıza hoşgeldin..

teşekkür ederim canım ama sanırım hergün bildirim yapılıyor benim bilgisayar bozuk sadece eşimin telefon dan girebiliyor um hergün bildirim yapamam bir sorun olur mu beni böyle kabul ederseniz çok sevinirim birde kilo bildirimleri hangi gün yapılıyor biraz bilgi verir misin canım yaa

canım sürekli girsen güzel olurdu ama girebildiğin kadar gir.bizim için bir problem olmaz yeterki burdan kopma.bizler pazartesi bilidirim yapıyoruz.

girdiğin zmana giremediğin günlerinde bildirimini verebilirseen olur..p tesi günelri bildirim yapıyoruz haftasonu kaçamaklarını engellemek için kiibende çok büyük baskı yapıyo istesemde yiyemiyorum..onun dışında haftaya kadar giriş yaparsan lisyete o zaman alabilirism ama mümkün oldukça girersen senin içinde iyi olur kopmazsan azmin artar diye..onun dışında sen bilirsin..biz burdayız kapımız açık ...:13::13:

arkdslr ogln yemdm ara ogunde yok misafirlktym ikramliklrdan bi tane bile ucndan bile almdim

bravo sana misafirlikte kendine hakim olmak çok zordur bende ara öğünde 1hurma ve 1türk kahvesi fincanı içine az kahve kattığım sütü içtim akşama da karnabahar yemeği yapcam yanına da 1 kase yoğurt

O zaman bende yarin olarak basliyorum zaten genelde dikkat ediyorum ama bugün azicik fazla kacirdim danirim birde baslangic kilosunu falan yazmam gerekiyormu arkadaslar

Canim girdiğini gün hiremedigin günleri de yazarsan olur demissin ama her zaman yazamayabilirim hem küçük bebeğim var hem de dedimua eşimin telefonundan gidiyorum sadece vaktim kisitli oluyor ama yazabildigim kadar yazmaya calisirim

Kk yi aradigim sorulara cvp icin cok sik kullaniyordum burdaki diyet gruplarini gorunce gaza geldim ve uye oldum araniza alirmisiniz

Ben akşam biraz kaçırdım galiba
Az corba
1 dilim kepek ekmek
Ispanak
Salata ve 5 adet çiğ köfte
Yedim ama pişman oldum

Kizceler şöyle bir durum var
ben her vakit giremeyebiliyorum
o yüzden sormustum
neyse artık yetisebildigim kadar öğün olarak yazarim
olmadi aksam hepsini yazarımyazarım

Hayırlı akşamlar cümleten :) Yoğun ve zor bir gün oldu ^^

Aramıza yeni katılan yoldaşlara hoşgeldiniz diyorum dilerim devamlı olur ^^

Öğleden sonraki ara öğünde:
1 portakal
5 tane fındık

akşam

4 kaşık kurufasulye
3 kaşık pilav

1,5 litrede su içebildim ancak 2 ye tamamlamayı umuyorum...

Son düzenleme:
Hosgeldiiiin canim
umarim burdan ayrılmaz sebatla devam edersin
kendini tanıtir misin
tesekkurederim burda olurum hep cunku hem yalnizim hem zayiflamak istiyorum:)
31 yasindayim 1.5 yasinda kizim 6 yasinda oglum var.evlenene kadar hep kilo almak icin cabalardim max. kilom 45 olurdu.hastaligim oldu ameliyatlar gecirdim pespese ve 1.5 senede 70 kiloya ciktim( oysaki hep hayalim baliketli olmakti kiyafet bulamazdim zayifliktan aglarfim.simdide agliyorum degisen bisey yok: hamileliklerimde fazla almafim Allahtan aldigimida verdim.
Suan 74 Kiloyum 10 gundur rejim yapiyorum 2 kilo verdim.ilk hedefim mart bitene kadar 70 olmak.sonraysa 60 umarim desteginiz iyi gelir

Kizceler şöyle bir durum var
ben her vakit giremeyebiliyorum
o yüzden sormustum
neyse artık yetisebildigim kadar öğün olarak yazarim
olmadi aksam hepsini yazarımyazarım
Sen ayarla canım uyar bize önemli olan düzenli istikrar..
Kk yi aradigim sorulara cvp icin cok sik kullaniyordum burdaki diyet gruplarini gorunce gaza geldim ve uye oldum araniza alirmisiniz
canım hoşgeldin.devamlı olacaksa ve uyum saglayabileceksen seve seve biz her o gunu ayrı ayrı yazıyoruz .birbirimizden kopmamak için azmin varsa biz de varız...

Tam tamına yazamasanda yaklaşık bi şeyler yaz gene de...onun dışında tamamen kopmayacaksan olur istediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…