:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ewt canım zayıflayınca düzne girdi şimdi tıkırında gidiyo bende cok mutlu oluyorum ayna bakmaktan zevk alıyorum yaaa süper bişey
ne guzel canım ya benimkide bi düzene girseydi gecen ay tam iki ay üstüne oldum bakalım bu ay nasıl olucak .evet bende vucudumun yumusadıgını hissediyorum.vucut yumuşayınca daha cabuk kilo veriliyormuş.hedefime 6 kilo kaldı canım

canım ben dondurucuya atıyorum tazeliğini koruyo öyle

Oyle kokusu geliyor sanki bana
Etiform ligt Etimek alirim yada aldigim paket ekmegi kvalideme veririm yarisini.bi donem cocuklarada alistirmistim hasta olunca istahtan kesildiler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seda duzene girmesi cok iyi haber sen pko luydun demi

allah allah bana hiç öyle gelmedi hatta benim eşim kokulara çok hassastır herşeyi yemeden önce koklar o bile demedi kokuyo diye

Kizlar dun ablam a101 den kiyma almis hic alan kullanan varmi ben et konusunda hassasim hic a101den almadim

allah allah bana hiç öyle gelmedi hatta benim eşim kokulara çok hassastır herşeyi yemeden önce koklar o bile demedi kokuyo diye

Annem komsularda artan fazla yemeklerini buzluga atip lazim oldugunda isitiyolar yeni yapilmis gibi oluyor ama benim buz kokuyo bi tuhaf oluyor.gecen yaz 5 kilo domatesten patlicanli kahvaltilik sos yapmistim ziyan oldu kim yese kokuyo dedi .sanirim markadan

Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app

Kizlar dun ablam a101 den kiyma almis hic alan kullanan varmi ben et konusunda hassasim hic a101den almadim

abla ben kuş başısını aldım maklube yemeği yaparken hatta arkadaş sordu hangi kasaptan aldın et lokum gibiydi diye ben memnun kaldım

canım benm hadefime de 5 kilo kaldı
Seda duzene girmesi cok iyi haber sen pko luydun demi
ewt canım bende pko hastasıyım

hmm evet bazı buzdolapları koku yapıyomuş ondan da olabilir ama bunun bir çözümü olmalı ya zor öyle

öğle yemeğim
1 tane meyveli topkek bir de okul sütü bu sene ilk defa içtim okul sütü birazdan akıl küpü olcam

afiyet olsun canım bende yemeğimi yedim canım tatlı bişeyler istiyo malum regliyim yaa bende kuru üzüm yiyorum

abla ben kuş başısını aldım maklube yemeği yaparken hatta arkadaş sordu hangi kasaptan aldın et lokum gibiydi diye ben memnun kaldım
Tmm canim iyi oldu dedigin buzluga attim dimdi lazim degil rahatlikla kullanirim ozaman

hmm evet bazı buzdolapları koku yapıyomuş ondan da olabilir ama bunun bir çözümü olmalı ya zor öyle

Sirkeyle sildim neler yaptiysam olmadi

öğle yemeğim
1 tane meyveli topkek bir de okul sütü bu sene ilk defa içtim okul sütü birazdan akıl küpü olcam

:)Afiyetolsun
Keremde aromasiz sut icmiyor ona ayri aliyoruz eve getiriyo okul sutunu onuda ben kahvede nesfitte kullaniyorum:)

:)Afiyetolsun
Keremde aromasiz sut icmiyor ona ayri aliyoruz eve getiriyo okul sutunu onuda ben kahvede nesfitte kullaniyorum:)

o zaman sen de bizdensin akıl küpüsün yani

Evde yemek yok hazir tavuk ,doner falan var canim istemiyor bende danonenin cikolatali pudingini yedim.hastaligima mazur gorun dunde bisey yememistim canim ne isterse ondan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…