canım benm hadefime de 5 kilo kaldı
Banyo yaptim rahatladim kizimda geldi yanima birlikte keyifle yikandik:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
o zaman sen de bizdensin akıl küpüsün yani
ohh analı kızlı cıp cıp yapmışsınız.
Evet canim irem zaten suyu cok seviyor ,yikanmasi iyiydide onu giydireyim sacini kurutayim derken ben usudum
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app[/QUO
ayy dikkat et canım zaten üşütmekten hasta olduk tekrar üşütme.benimde saclarım çok uzun üşeniyorum buyuzden banyo yapmaya.kıyamıyrm kestrmeyede
canım süpermiş yaaa bende bugünden itibaren ip atlıycam ewde (ses duyulurmu ki):26::26::26::26:bugün okulda 300 tane ip atladım yaklaşık 40 kalori yakmışım 1000 tane atlamak 125 kalori yaktırıyormuş
çok iyi ama 20 dakika 114 k yakyr
aman seda sen atlama
canım pko hormonların yukselmesi degilmi.bende pko hastasıyım.gecen ay doktora gittigimde pko yukselmiş oyuzden adetim düzensiz oluyormuş.doktor oyle söyledi bana.acaba zayıflayınca hormonlar duzenemi giriyorda adet düzeliyor
Evet canim irem zaten suyu cok seviyor ,yikanmasi iyiydide onu giydireyim sacini kurutayim derken ben usudum
Sent from my GT-I8150 using Kadınlar Kulübü mobile app[/QUO
ayy dikkat et canım zaten üşütmekten hasta olduk tekrar üşütme.benimde saclarım çok uzun üşeniyorum buyuzden banyo yapmaya.kıyamıyrm kestrmeyede
Muslugum bozdu kpeder geldi tamire iremide goturdu giderken halsizlestim sacimida kurutmadim bende uzattim ama bakamiyorum fon ceke ceke mahvoldular kestirmem lazim .3 hafta oldu diplerim bembeyaz cikti cabuk uzuyo
canım süpermiş yaaa bende bugünden itibaren ip atlıycam ewde (ses duyulurmu ki):26::26::26::26:
benm saçlarımda çok sık ve sert canım kolay kolay kurumaz bide kapalııyım ondan rahatım birazMuslugum bozdu kpeder geldi tamire iremide goturdu giderken halsizlestim sacimida kurutmadim bende uzattim ama bakamiyorum fon ceke ceke mahvoldular kestirmem lazim .3 hafta oldu diplerim bembeyaz cikti cabuk uzuyo
Ben 50 taneyle yoruluyorum 1000 yapsam bayilir kalirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?