ya ışte ne olur ne olmaz
ya ışte ne olur ne olmaz
benm saçlarımda çok sık ve sert canım kolay kolay kurumaz bide kapalııyım ondan rahatım biraz
canım benim saclarımda kolay kolay kurumuyor.bayada gür.canım o belirtilerin hepsi var bende.adet düzensizligi,kilo alma,tuylenme gibi.bende kist yok doktor kist var demedi ama polistigin yukselmiş dedi hormonum yuksek oldugu için adet gecikmesi yaşıyormuşum.bakalım zayflynca adetm duzene girecekmi
canım benim saclarımda kolay kolay kurumuyor.bayada gür.canım o belirtilerin hepsi var bende.adet düzensizligi,kilo alma,tuylenme gibi.bende kist yok doktor kist var demedi ama polistigin yukselmiş dedi hormonum yuksek oldugu için adet gecikmesi yaşıyormuşum.bakalım zayflynca adetm duzene girecekmi
canım kesinlikle zayıflayınca adetin düzene gircek benm öyle oldu senn bebeğin var değil mi
Esmer ekmegim kuflenmis sinir oluyorum hep yarisi gidiyor.siz nasil sakliyosunuz?dolaba koyuncada sevmiyorum ben.aldigimi bolup birine vereyim yazik millet acliktan oluyor ben cope atiyorum..
Oglumun hamburger ekmegine tost yaptim beyaz peynirli yarisini yiyebildim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım kesinlikle zayıflayınca adetin düzene gircek benm öyle oldu senn bebeğin var değil mi
evet canım tedaviyle oldu benimde.peki senin hormonların yukselyrmuydu bktrdnmı hc
evet canım tedaviyle oldu benimde.peki senin hormonların yukselyrmuydu bktrdnmı hc
Allahım bağışlasın canım doktorum bana hiç öyle bişey söylemedi hormonlarla alakalı tüp bebekle mi oldu aşılamayla mı
yok canım hiç birirle olmadı allahım verdi işte ben tüp bebekte yaptırmadım asılamada yaptırmadım bir aylık bi tedavi vallahi nasıl oldu bende sasırdımAllahım bağışlasın canım doktorum bana hiç öyle bişey söylemedi hormonlarla alakalı tüp bebekle mi oldu aşılamayla mı
yok canım hiç birirle olmadı allahım verdi işte ben tüp bebekte yaptırmadım asılamada yaptırmadım bir aylık bi tedavi vallahi nasıl oldu bende sasırdım
ayyy süper canım Rabbim nasip etmiş işte banada cok erken diyo doktorum onları yaptırmm için
Kızlar mutfak terazisi almak isteyen yarın şok da
Benim var evde çok iyi oluyor tavsiye ediyorum
kızlar ben bu hafta kendime izin verdim çok abartmadan yicem ne istiyosam sıkıldım braz piskolojik olarak ta konsantre olamıyorum .....inşallah haftaya pazartesi eski azmimle buradyım....
ay canim ben cok istiyordumm bugun yine dusundum almaliyim diye cok sagol hemen bakayim erkendenKızlar mutfak terazisi almak isteyen yarın şok da
Benim var evde çok iyi oluyor tavsiye ediyorum
kızlar ben bu hafta kendime izin verdim çok abartmadan yicem ne istiyosam sıkıldım braz piskolojik olarak ta konsantre olamıyorum .....inşallah haftaya pazartesi eski azmimle buradyım....
öğlen
körili mantarlı kremalı tavuk
1 kaşık pilav
ara
çok az katmer arkadaş getirmişti
akşam ne yesem ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?