:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Buzdolabına koyıyırım lızartıyorum yerken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ogle yemegım;

bır tabak nohut 1 dılım ekmek

salata

ara;
3 adet ceviz

17 gıbı tekrar ara yapacagım 1 adet elma

aksamda;
1 tabak sebze yemegı
1 dılım ekmek ve salata yıyecegım

ögle yemegimi yazmayı unuttum

4 yemek kaşıgı bulgur pilavı
3 yemek kaşıgı bezelye yemegi
2 bardak ayran

Kızlar mutfak terazisi almak isteyen yarın şok da
Benim var evde çok iyi oluyor tavsiye ediyorum

kızlar ben bu hafta kendime izin verdim çok abartmadan yicem ne istiyosam sıkıldım braz piskolojik olarak ta konsantre olamıyorum .....inşallah haftaya pazartesi eski azmimle buradyım....

ben istiyorum almayı bakalım bakalım

kızlar ben bu hafta kendime izin verdim çok abartmadan yicem ne istiyosam sıkıldım braz piskolojik olarak ta konsantre olamıyorum .....inşallah haftaya pazartesi eski azmimle buradyım....

canım çok abartma ama tamam mı

öğlen

körili mantarlı kremalı tavuk

1 kaşık pilav
ara

çok az katmer arkadaş getirmişti

akşam ne yesem ki ya

Kızlar eve geldim çok açıklamıştım öğle yemeği istemediğim için 4 kaşık bulgur pilavı 4 kaşık yoğurt 1 kepçe çorba içtim hala aç hissediyorum demekki saatler önemli

ay canim ben cok istiyordumm bugun yine dusundum almaliyim diye cok sagol hemen bakayim erkenden

Seda son seferde daha zayif gelmistin bana fotodan herhalde oyle geldi.seninde ustun var altin yok

Canim tamam izinlisin ama cok abartma.bende hastayim diye canimin isyedigini yiyorum bugun (pek biseyde yemedim) spor da yapamiyorum haliyle bari sporu birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…