:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Herkese iyi akşamlar olsun hanımlar :)
Sabah: Domates salatalık peynir
Ara öğün: Ceviz kuru kayısı
Öğlen: Tavuk sote domates salatalık
Ara öğün 3 tane galeta
Akşam: Mercimek çorbası

haklısın tatlım mecbur yedim ya yürüyüşyapcam şimdi
diyetisyene başlayan ben değilim senben mi başlamıştı sanki birisiydi ama

Olabilir canim karistirdim :44:
Yuruyus iyi olur bencede
Ay bende toparlansamd spora baslasam

canım katologda çok küçük bir şey benziyor fiyatı da çok düşük sen yine de bakarsın sana uyarsa alırsın elektronk değil ama

Bu arada akşam yemegim

Yarim porsiyon taze fasulye

1 balık

Bulgurlu salata

Ayran

canım katologda çok küçük bir şey benziyor fiyatı da çok düşük sen yine de bakarsın sana uyarsa alırsın elektronk değil ama

Baktim canim netten 5 liraymis ya cok komik bi rakam.dogruluk payi nedir canim dusuk seyleri olcuyomu 30 gr falan

günaydınlar dün akşam yemek az yedim ama tatlı yedim. çok zor bi akşamdı benim için

zumba dersine de başladım 45 dk sürüyor çok eğlenceli

Sabah
Süt
Yular
Bal

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öğle yemeği getiremedim dışardan yerim bişiler.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınlarrrr :)

kahvaltım;

kk kadar peynır
5 adet zeytin
domates
2 dılım cavdar ekmegi

Gunaydin kzlar
Ayilamadim daha uyku ne tatli ya :)

Limon zumba cok iyi kal harcatiyor eminim faydasini goreceksin cok iyi yapmissin :128:

günaydın kızlar kahvaltım cok kaçırdım yarım gözleme çay
deryacım o zamnki resime göre daha zayıfım aslında kıyaftten dolayıdır ewt benm bacak kalça bişey yok ama bel bölgesi ve mide var
seydacım inşallah rabbim aratmadan bana da verir meleğimi

Hayırlı sabahlar
Kahvalti
Sebzeli omlet
1dilim peynir
1.5 dilim ekmek

Sedam resim cok farkli gosteriyor insani.bende fotojenik olmayanlardanim.daha 1 senelik evliyken esimin ve kaynimin ortak arkadasinin nikahina gitmistik.ozamanlar 38 beden bi etek ceket tk vardi onu giymistim k.validemde kalmis o resim nzaman kilo muhabbeti gecse sen simdi zayifsin turgutun nikah resminde cok kiloluymussun diyor.gercekten suanki halim gibi duruyorum.anne ozaman ben kilolumuydum yeni evliydim 50 kusurdum nasil hatirlamiyosun bak o elbise duruyor bacagim girmez diyorum yok inanmiyor:)) yani gercekten nzaman sacim fonlu makyajli bile resim cekilsem bi tuhaf cikiyorum.foto aldatiyor birde kiyafet tabi ondan oyle gelmistir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…