:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Günaydınlarrr

dün yazamadım misafirlikteydim
öğlen
5 kaşık pilav üstüne de 2 kaşık nohut yemeği vardı

akşam
fırında tavuk yedim azıcık

bu sabah haşlanmış patates yarım
2 çatal peynir
3 zeytin

Kahvalti
1 dilim ekmek
Yarim kk beyaz peynir
Cay

Ohh bee normal biseyler yiyebildim saglik gibisi yokkkkmus

günaydınnnn
kahvaltım
1kk peynir
1 domates
1 salatalık
1 dilim t.b ekmeği
2 zeytin
1 fincan şekersiz çay

onlar islami usule göre kesiliyor diye biliyorum bide abla
Et konusunda okadar hile yapiyorlarki korkuyorum.surekli aldigimiz yer var oraya guveniyorum da ablam almis gelirken hastayim cikip alamam diye.gerci dun bi haber okudum burda ondan sonra tavuk ve et urunlerini nasil yerim bilmiyorum cok kotuydu:18:

A101 seycilerin ya esimde kiziyor ordan bisey alma diye

Son düzenleme:
Et konusunda okadar hile yapiyorlarki korkuyorum.surekli aldigimiz yer var oraya guveniyorum da ablam almis gelirken hastayim cikip alamam diye.gerci dun bi haber okudum burda ondan sonra tavuk ve rt urunlerini nasil yerim bilmiyorum cok kotuydu:18:

ben zaten salam sosis tarzı işlenmiş gıdaları yiyemiyorum güvenmiyorum evime de sokmam ablacım ama A101 ve bim niyeyse güven veriyor tavuk ve et konusunda yoksa geçen bi haber izledim et yiyecek halim kalmadı bozulan tavukları çamaşır suyuna batırıyorlar bembeyaz tazecik görünüyor bir daha paketliyorlar

Ben sadece sucuk seviyorum coskundan baska almam zaten bi sucuk lezzetinde digerlerinde baharat ve tuhaf tat var.birazda akil hesabi yetiyor bazi yerde kiyma atiyorum 10 liraysa bazi yerde 5 lira ,sucuk salamda oyle okadar ucuza nerde et urunu hile olmasa?
Haftasonu karsidaydik aciktik topkapidan eminonune kadar huruduk yer begenemedim en son biyeri gozum tuttu lahmacun yedim en kalorisi uygun diye oda mideme dokundu yine:))anadolu yakasinda oldugumuz icin bilmiyoruz avrupayi nasibimi aldim yine:)
Tavuguda erpilic yada banvit tercih ediyorum.bimdeki uludah sucuk var kocaman bisey cok ucuz nasil aliyolar bilmiyorum gucu yetmiyodur demeyin sagligim icin yemem almam daha iyi.kara listeye cikmisti kanatli sakatati var diye.

Neycilerin drycm

canım katılıyorum sana gerçekten fotolar yanıltıyo geçen hafta foto cekindim faceye koydum gerçekten kendim bile farkediyorum zayıfladığımı o derece yani ama yorum yazanlar farketmedi inadına mı yazmadılar bende anlamadım garip bi duygu biz devam edelim yolumuza inşallah gidecek kalan kilolarımızda tığ gibi olcaz hepimiz

sucuk afyondaki güvendiğimiz bi yer var ordan alıyoruz bizde canım başka türlüsü zor ve gerçekten hesap etseler zaten anlayacaklar ama işte sağlık giderlerini ve acıyı düşünmüyor halkımız

kızlar bende uzun zamndır evime sucuk salam sosis almam bi tarif var kıymayı kavuruyoruz toz biber sucuk baharatı sarımsak (çemen deriz biz) hepsini karıştırıp dondurucuya atıyoruz. az yağla bu karışımdan 2 kaşık kadar koyurum kavuruyom yumurta kırıp yiyoruz aynı sucuk tadı var dışarda satılana bakış biraz daha güvenli

Çok güzelmi şcanım eminim çok da güvenilirdir bildiğin gördüğün bişey sonuçta ellerine sağlık

Öğle yemeğim şimdiden yazıym
Yarım porsıyn fasulye
2 kasık makarna
Yoğurt

Gunaydin kzlar
Ayilamadim daha uyku ne tatli ya :)

Limon zumba cok iyi kal harcatiyor eminim faydasini goreceksin cok iyi yapmissin :128:

Hiç bilmiyorum ki canım ben eğlenme odalıyım fotı çektim sabah ama yükleyemedim ya :-(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…