- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
bilmyrm valla spora daha ağırlık vermeme rağmen böyle oldu
Abla vücudunu biraz dinlemeye al.Kaslar şaşırsın ne olduğunu.Arayı çok açma.Ben öyle yaptım.Yine de sen bilirsin tabi.
Öğle yemeği 1 elma yedim.
Ara olarak da mate çayı
Sevda bende duraklamaya cok giriyordum arada vucudu sasirtmak lazimmis gercekten.ben bu hafta spor ve yediklerime cok dikkat etmedim tabi abartmadimda ve bu hafta verdim.simdi normal duzenime dondum bakalim nolcak.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani en azından bende öyle oldu abla.Çok yükleme yapınca vücut ters tepiyor,biraz ödül biraz kaçamak iyi oluyor.Çünkü sonrasındaki yükselme güzel oluyor.
Bizim amacimiz saglikli beslenip saglikli zayiflamak zaten.olum orucu gibi diyet yapip guzel veririz peki sonra hicmi tatli kebap yemicez ?ben mc menu yedim,tiramisu yedim ama telafi ettim.ara ara az miktarda yemenin zarari olmaz diye dusunuyorum .3 aydir ilk kez bu hafta pasta turu yedim ve ufakti dilim ,gozumu degil nefsimi doyurdum mutlu oldum:)
Ben de yiyorum ve yicem abla.Mayısta sevgilim gelecek pizza da yicem tiramisu da.
Nerdeki kiz sefgilin:)
Hasretinden eridim dersin hehe:))
Ye canim afiyetolsunnn simdiden
Erzurum'da öğretmen abla.O verme yeter artık diyor ama ben kendimi gerçekten istediğim noktada görünce bırakıcam.
Oo kalici yani Allah kavustursunn.
Canim sen memnun degilsen ver cunku noluyor biliyomusun alisiyosun kilona ve sen farkina varadan bi bakmissin ibre ucmus oluyo baskulde.ben basta tedbirimi alsaydim 37 kilo almazdim:))
Aynen abla dinlemiyorum bu konuda kimseyi,insan biliyor kendisini çünkü.Sağ olasın ablacım. 7 ayda 8 kilo aldım ben,vücudum çok elverişli almaya.
Evet baya hizli almissin aman dikkat et ozaman..
Pilavla ekmek yiyip kilo almayanlari zehirlemek istiyorum:))
Yok abla hayatta bilmem öyle yediğimi.Ama kalori sayarak o zaman yediğim her şeyi yine yiyorum.Keramet porsiyonlardaymış.
:)))
Bende cok yemek yiyen biri degildim.duzensiz yerdim ve agir seyler yerdim.mesela 1 ajda bardak caya 1 tatli ks seker koyardim ve butun gun cay icerdim .ne pis bogazmisim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?