:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Şekeri 4 yıldır kullanmıyorum ben de,tuz da öyle. Yemek çok yerdim ekmeksiz yiyorum diye,sürekli evde olduğumdan hareketsizlikten de oldu tabi.

Sekeri birakanlara hayranim ben sadece azaltabildim bu yuzden cay gunde 1 bazen 2 kere iciyorum,1 cay ks. koyuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
günaydın kızlar dün gelemedim öğleden sonra malum misafir var
kahvaltım
1 tatlı kaşığı krem peynir
2 zeytin
1 domates
1 dilim ekmek
şekersiz çay

olur canım ama unutma yarın baaakkk[/QUOTE]

Dün unuttugum kılo bıldırımııı =)

62.5 cıktı kılo (ama regl durumumu goz onunde bulundurun =))

kahvaltım

1 dılım cavdarlı ekmek
1 dılım peynır
kıvırcık

merhabalar kızlar
kahvaltımı 2 saat önce yaptım

çok az yagla tavada 2 yumurta 1 dlim kaşar 2 dilim ekmek

ara
yarım dilim kek

erken saatte yiyorum böyle şeyleri artık cünkü akşama yemek istemiyorum.şu adet döneminide atlatsam iyi olucak bu aralar gene çok saldım

Sekeri birakanlara hayranim ben sadece azaltabildim bu yuzden cay gunde 1 bazen 2 kere iciyorum,1 cay ks. koyuyorum

bende şeker kullanmıyorum canım sevmiyorum cayda sekeri.ama tatlıya dayanamıyorum bide şu adet dönemim gecse inşallah daha iyi diyetime devam edicem

Kahvaltı bir dilim ekmekten tost yaptım kaşarlı baya minik ve güeldi
Uemek getirmedim dışarı çıkacağım bakalım

Herkese iyi günler hanımlar :))
Tatil vicdan azabıyla geçmekte üç gün diyetin kenarından bile geçemedim. Canımı iyice sıkmakta.
Sabah zeytinimi yumurtamı peynirimi aldım ama 12 de yaptım..
Az sonra da işe mi spora mı alışverişe mi gideceğim bilmiyorum öylece yatakta oturuyorum.

Çok iyi abla yine de.Dersanede bi arkadaşım var,3 kesme atıyor,yanında da gofret yiyor. Yuh dedim.

Kahvaltım uno ekmeğe kaşarlı tost

domates salatalık çay

öğle taneli bakla yoğurt

kızlar naparsınız.. işlerden valla fırsat bulamadım bi türlü yazmaya...
öğlen 1 tane haşlama içli köfte 3 yk mantı.

şimdide çayla kuru incir ve kayısı yiyicem .regli oldum bugün her yerim agrıyo ... inş bu hafta çok gider genelde reglicen sonra baya veriyorum ben.. hazirana kadar 52 den düşmüş olmak istiyorum haziranın ilk haftası tatile gidicezzzz...

Bugun totomun ustune oturmadim adet sancisi biyandan.2 kere okula gittim geldim ,gorumcemle yuruduk 1,5 saat sonra keremi dra goturdum 1 saatte onla yuruduk derken bugun 3 saat yurudum sanirim oluyorum...

ogle ara falan yapamadim
Aksam yemegi yerine keremle disarda yarim durum ve ayran ictim
Simdi dinleniyorum gorusuruz

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

Dün öğlen
Yarım kuşbaşılı pide
Ayran
Ara
M. Yrdımcımın çiloltasını yürüttüm
Akşam
Az tavuk sote
Az pilav

Spppr
45 dk zumba

yardımcı olun banada bende sizdenım artık. yasım daha 19 boyum 1.60 kılom ise 57 zayıflamam lazım . ama olmuyo ya süreklı mısafr gelıyo onlarla yemek zorunda kalıyorm yeemeyınce bız varız dıymeı yemıyosun felan dıyolar ben bu kılolardn nasıl kurtulcan lutfen brı yardm etsin cıldırmak üzereyım aynaya kusecek hale geldim 2 senede şişmişim resmen daha önceki kılom 47di

Öncelikle hoşgelidn :) İlk işin iyi bir doktorla öğünlerini kontröllü bir şekilde tüketmeye başlamak.
Gündelik hayatın ne tempoda bilemiyorum ama sana yakın spor salonu da var ise hafta da üç gün hiçbir günü ertelemeden sporunu yap. En olmadı günde sadece 1 saat yürüyüşler yap.
O imkanın da yoksa burada birçok kişi internetten videolar seyrederek sporlarını devam ettiriyor. O videolara göz atabilirsin.
Mutlu ve sağlıklıklı bir görünüme sahip olman için yapacağın ufak adımlarla hayat kaliteni arttıracaksın unutma.Kilo verme sürecinde yapacağın tek şey ertelememek.
Bir hafta öğünlerini ve sporunu düzenli bir şekilde devam ettirmişsen bir öğünü misafirlerinle yemeğe eşlik edebilirsin. Azmin her geçen gün böylelikle daha da artacak ve bu sefer herkes sana destek olmaya başlayacak.
Kendi sağlığını ve mutluluğunu hiçbir zaman bir iki saat doygunluğa değişme.
Ufak değişimlerle çok çabuk başarıya ulaşabilirsin.
Son olarak öğünlerini buraya yazmayı ihmal etme.
Kolay gelsin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…