yardımcı olun banada bende sizdenım artık. yasım daha 19 boyum 1.60 kılom ise 57 zayıflamam lazım . ama olmuyo ya süreklı mısafr gelıyo onlarla yemek zorunda kalıyorm yeemeyınce bız varız dıymeı yemıyosun felan dıyolar ben bu kılolardn nasıl kurtulcan lutfen brı yardm etsin cıldırmak üzereyım aynaya kusecek hale geldim 2 senede şişmişim resmen daha önceki kılom 47di
buraya yazmayınca boşluyorım ben ya. Tatil bugün ve ben uyndım erkenden püff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlar nasılsınız bakayım...ben yorucu bir tatil geçirdim..soğuk almışım bacemciklerim çok ağrıyor..
Gün çok ta fazla kaçırmadım az zerde pilav yedim kaynım ümreden gelmişti..onun dışında kaçamağım olmadı..bu sabahta 1 haşlanmış yumurta ve az peynir yedim pazar günü kaynımın nişanı var orda boy göstereceğim acil toparlanmam lazım..:18:
geçmiş olsun kuzum.. Dün 23 nisan fotolarınıza baktım da bi yerde çektiğiniz foton vardı iyi gömrünüyordun hiç 65 kiloda durmuyorsun ...ama dikkat et ve az daha versen bile çok iyi olacak ... Gayret ve burayı boşlama az da olsa gir hergün mutlakaaa.
evet yaa bendee bırakmamak lazım.. Kızlar bundan sonra yoklama yapıcam ona göree toplaşın bakayımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?