:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Herkese iyi akşamlar hanımlar :)
Sabah: 1 yumurta zeytin domates
Ara: 1 galeta 1 ceviz
Öğle: Yoğurt çorbası
Ara öğün: 1 tane salatalık
Akşam: Bol yoğurtlu iki kaşık ıspanak.

Kimse gelmeyince gelesim gelmşyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hoşgeldin ...küçük değişikliklerle istediğin kiloya ulaşabilirsin.. çok fazla değil kilon çünkü..ama 1 haftada 2-3, kilo veririm gibi bi hayal alemine girmezsen tabi...

selam kızlarr....
evet buaralar pek giren olmuyo bende giremiyorum fırsat buldukça girmeye çalıştım ama emin olunki burdan uzaklaştıkça yeme düzenide bozuluyo artıık nolursa olsun girmeye çalışaşağım veridiklerimi geri almaya hiç niyetim yok.. bu hafta regliyim inş p tesiye kadar iyi bi sonuç veririm kendime..

Buraya yazmayınca boşluyorım ben ya. Tatil bugün ve ben uyndım erkenden püff

buraya yazmayınca boşluyorım ben ya. Tatil bugün ve ben uyndım erkenden püff

evet yaa bendee bırakmamak lazım.. Kızlar bundan sonra yoklama yapıcam ona göree toplaşın bakayımm...

sabah kahvaltım ..
3 kuru kayısı
1 kuru incir ..arkadaş zorla kurabiye verdi minicik bi elmalı kurabiye ve çayyyyy

günaydın canlar nasılsınız bakayım...ben yorucu bir tatil geçirdim..soğuk almışım bacemciklerim çok ağrıyor..
gün çok ta fazla kaçırmadım az zerde pilav yedim kaynım ümreden gelmişti..onun dışında kaçamağım olmadı..bu sabahta 1 haşlanmış yumurta ve az peynir yedim pazar günü kaynımın nişanı var orda boy göstereceğim acil toparlanmam lazım..:18:

geçmiş olsun kuzum.. Dün 23 nisan fotolarınıza baktım da bi yerde çektiğiniz foton vardı iyi gömrünüyordun hiç 65 kiloda durmuyorsun ...ama dikkat et ve az daha versen bile çok iyi olacak ... Gayret ve burayı boşlama az da olsa gir hergün mutlakaaa.

cicim elimden geleni yapıyorum olmuyor burayada girmek istiyorum sürekli iş çıkıyor..bence de kötü durmuyorum ama çok iyide durmuyorum..

sabah

yarım saat yürüyüş

kahvaltı
1 tane peksimet
çok az katmer
peynir
zeyrin domates
salatalık

Tatildir gündelik düzenimiz bozulur ama hala diyetteyiz. Birkaç gün sonra da düzenimiz yine devam edecek hanımlar saatler karışsa da birbirine diyeti bırakmak olmasın :) Misal ben 10 buçukta uyandım güzelce iki bardak suyumu içtim. Kahvaltımı ettim şimdi de giyindim spor salonuna gideceğim. Geldiğimde de giyinip kütüphaneye geçeceğim öğün saatleri birbirine girdi mi evet. :)) Ama yiyeceklerin birbirine girmemesine gayret ediyorum.
Güzel gününüz olsun akşamına görüşürüz ! :)

sabah
1 kepeklı yagsız tost

ogle ;
peynırlı sandvıc tek sekerlı cay

ara
armut

Kızlar iyi akşamlar...ara ogün olarak ikincide 2 kuru kayısı ile çay icmistim.

Akşam olarak bişey yemedim...başım çok agriyo.bişey yemek gelmedi içimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…