:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

DÜN tatlıya doydum sanırsam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah
Süt
Yulaf
Bal

Kızlar yaz geldi ince kuyafetler çıktı hoş ben 20 gündür tişört gşyorum ama kocaman göbişle :-(
Erisin göbekler erisin taş hatun olalım ki

günaydın azimli hatunlar..
dün akşam şiddetli migren ağrısından kızranıp durdum.3 kuru kaysı ve haşlanmış yumurta yedim.
bu sabahta:
1 fincanyeşil kahve,
4 kuru kaysı 2 bardak sıcak su ve 1 haş.yumurta yedim..

pazar gününe kadar yumurtayla besleneceğim sonra normal menülerime döneceğim..çünkü nişanımız var ve eltiler arsında en kilolu benim orda sırıtmak istemiyorum..ne verirsem artık..

Son düzenleme:
Slm kızlar özledim valla bahar temizliğine gırdm yeme icmem alt üst oldu ama kesinlikle dıyete devam esim evde su an onun teliyle gırıyrm tel İntertı hıc cekmıyr yoksa akşamları en azından bıldırı yapardım benim tel işi biraz kalacak gıbı

Hepınıze noldu yaa ben girince kımse yok görüşürüz kızlar

usriyusra hoş geldin canım..
bende anca işlerimi çıkardım elimden .. çok işim vardıı yeni bitirdim..
sabah kahv. bir dlm börek yedim... mecburiyettn..öğleni va akşamı dengeleyeceğim bu gün adetim bitti gibi tartıda birqaz daha dümüştüm dikkat edersem az daha düşerim p tesiye kadar.. hazirana az kaldı hedefim 51 leree düşmek..

slm kızlar
3 gundur kızım ateşli kaç kere acillere gittim geldim.en sonunda antibiyotik kullanıyoruz bugun biraz daha iyi şükür.dün akşam butun halılarımı yıkamaya verdim yani temizlige başladım kızlar yemekte yapamadım butun bi hafta dogru düzgün diyetimi yapamadım.

bugunde temizlige devam ediyorum

sabah
tane muz
ara
1dilim kek
5tane cizi

inşallah akşama sadece corba ve salatayla geciririm

öğlen yemeğim 3 top dondurma..
az öncede çayla 1 kuru kayısı ve incir..

sabah kahvaltılık getıremedım yanımda =(

kahvaltı;
kepekli tost

ogle;
mercımek corbası
salata

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün diyete başladım. 81 kiloyum 70 kiloya düşmek istiyorummm

Slm.bir haftadır ugrayarak. Ama kilo verdim.
Başlangıç kilom 78.5
Bugünkü kilom 76.0
Kilo kaybı 2.5
Yola devammmay çok mutluyum.

evet ya ben almaya başladım sanki. 2 hafta geçti adet olmadım ve 2 haftadır nerdeyse 2 kg fazla çıkıyorum. gebelik de yok
ne güzel konuşmuşsun öyle. biraz gaza gelmem gerek sanırım

slm kızlar
kahvaltım
2 tane cilek recelinin cileginden :)
2 yumurtalı biberli omlet
salatalık domates
sekersiz cay

sabah

omlet
peynir zeytin
yarım peksmet
domates

yarım saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…