:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Gecmisinizi okuyamadim arkadaslar mobilden giriyorumda.ogunlerimizimi yaziyoruz baska kural varmi :)

Gecmisinizi okuyamadim arkadaslar mobilden giriyorumda.ogunlerimizimi yaziyoruz baska kural varmi :)

Ogunleri yazıyoruz ama az yiyiyoruzzz mümkün oldukça az ...Ve spor ekleyebilirsen de süper olur.menun sana ait bizim kuralimiZ azim sadece..

Son düzenleme:
O zaman bende yarin olarak basliyorum zaten genelde dikkat ediyorum ama bugün azicik fazla kacirdim danirim birde baslangic kilosunu falan yazmam gerekiyormu arkadaslar
Evet başlangıç kilosunu yazıyoruz.yapabilirsen Cizelge yap ordan da sürekli görürüz kim ne durumda diye.yarın bekliyoruz güzel menülerini.. Ve spor..

Kızlar eve geldim iç hazırladım lahana için oğlan uyuduktan sonra sarma dolma yaptım uzun zamandır çok istiyordu canım.akşam yemeği yemedim spor da yapamadım bi arksadasim tel de tuttu kapatamadim spor zamanim gitti. Lahana dan 3tane yedim sadece ....mekik çekeceğim ve sguat kac tane yapabilirsem.biraz soğuk aldım gogsum tıkalı fazla zorlayamiyorum. .Inş iyilesirim ve yarın jillian ablayla sporumu yaparım.
Herkese iyi akşamlar...

Sabah yarimkase nesfit yarimyagli sutle

ara lipton formcay

oglen haslanmis yumurta

ara ligt yogurt special k kraker 1pk

Aksam 3 kasik z.yagli taze fasulye
3 kasik yagsiz pismis ligt yogurtlu kabakve havuc kavurma

sporsa lesli yaptim 20 dk. 20 dk zumba suyu yazmiyorum saatbasi icmeye calisiyorum bugun profiterol yaptim bir tane yedm sadece okadarda olur demi regliyim zatn

Menümü yazayim

Sabah 1 dilim k.ekmegi
Biraz peynirli yumurta
1 lokmalik bal
Ara bi avuç leblebi
Ara 3 kuru erik,1 bebe bisküvi
Aksam biraz haslanmis et
1 s.kadigi pilav
Ayran

Aksam arkadasıma gitmiştim
Konuşurken fark etmeden bi avuç Mısır yedim (yagsiz tuzsuzdu) bişey etmez ins :)))

cok acim gibi
suyumu ictim yatiyoruuuuum
Herkese tatlı rüyalar

Günaydın
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
Azpeynir
1 domates

herkese günaydın kahvaltı ve menüleriniz çok güzel..
ben daha kahvaltı yampamdım arkadaşa simit aldırıcam bugün yle geçer artık..

bu arda dün akşam yatmadan önce 50 kadar mekik birde popo çalıştım azcık..

dün akşam:
3-4 kaşık sulu köfte,
1çatal kızımın makarnasından dadımlık,
az da karnıbahar.
ara:
yarım elma ve 2 tane tahta form kraker ve bitki çayı,

bu sabah içinde 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyeceğim 1 bardakta çay içerim...
ayrıca dün akşam 30 dak.nivea badinin sporunu yaptım sonra 10 dak.jilian yaptım ve mekik ve popo yaptım 20 şer tane..
dün öğlende yine 1 saat yürüdüm..

Son düzenleme:
Günaydın
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
Azpeynir
1 domates

yok canım benim o kadarcık mısır sorun olmaz menünde güzel hadi sanada alkış gelsin.

sabah sporumu yapamamistim 3mil leslimi yaptim 3litreye yakin su ictim bugunluk benden bu kadar arkadslar

canım benim hoş geldin sen yeterki vermek iste azimli ol ve bizimle sürekli ol bak gidecek hepsi..

iyi aksamlr kizlr
aksam menu
2 form biskuvi
salata ve 2kasik yogurt
canım az olmuş ama yinede iyi..

oooo süpersinnn ..devam devammm...

gunydinnn
sabh egzerszlermi yaptim 3mil
kahvaltim:
1 dilim peynir 1 yumurta
1 kac dal maydanz ve dere otu
1 aci biber
1 dilim ekmek
1 bardak yarim yagli sut

Son düzenleme:
Herkesin yedikleri cok iyi azim fiskiriyor hepimizden islh emeklerimizin karsiliginida aliriz.ben ekmegi tamamen kestim.butun gun yediklerim eskiden bi ogundu kola cikolata cok tuketiyodum.sanki az gidiyor 5 gundur ayniyim veremiyorum sizdede boyle duraklamalar oluyormu?

Sabah kalkinca su
kahvaltim 2 kucuk dilim cavdarekmegine yagsiz peynirli tost
arada cay icerim oglen disardayim okula gitcem orda etiform falan yerim herhalde geldigimde yazarim

güzelim daha yapacaktım ama melisa mekikte karnıma şınavda belime bacak hareketlerindede bacak arasına girince işte ancak bu kadar yaptım..
:)) ay benim ufaklikta oyle rahat vermiyor tam isinip terlemeye basliyorum birakiyorum mecbur

kızlar listemizi tablo olarak yapmaya calışıyorum ama bi türlü beceremedim nasıl yapılacağını bilen var mı acabaaa.....:26::26::26::26:

evet bizim grubun maşallahı varr emin ve azimli bir şekilde ilerliyoruz hepimize alkışşşaslında ilk önce tartıyı unut azmini kırar vucut bi şaşırıyo çünkü ben bir hafta boyunca aynı görünüyordum birden 1 kilo düştüm..şunı demeli insan kendine az yiyorum egzersiz yapıyorum tabiki zayıflamışımdır ve gerçekten bu kodu beyne iletince oluyo ...bende acayip bi değişme oldu p.tesi günkü sonuca göre foto mu ekleyeceğim..

ben arkadaşdan simit almasını istedim o da sandvic almış
--bir tane peynirli domatesli sand.yedim
--2 fincan çay.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…