Gecmisinizi okuyamadim arkadaslar mobilden giriyorumda.ogunlerimizimi yaziyoruz baska kural varmi :)
Evet başlangıç kilosunu yazıyoruz.yapabilirsen Cizelge yap ordan da sürekli görürüz kim ne durumda diye.yarın bekliyoruz güzel menülerini.. Ve spor..O zaman bende yarin olarak basliyorum zaten genelde dikkat ediyorum ama bugün azicik fazla kacirdim danirim birde baslangic kilosunu falan yazmam gerekiyormu arkadaslar
Sabah yarimkase nesfit yarimyagli sutle
ara lipton formcay
oglen haslanmis yumurta
ara ligt yogurt special k kraker 1pk
Aksam 3 kasik z.yagli taze fasulye
3 kasik yagsiz pismis ligt yogurtlu kabakve havuc kavurma
sporsa lesli yaptim 20 dk. 20 dk zumba suyu yazmiyorum saatbasi icmeye calisiyorum bugun profiterol yaptim bir tane yedm sadece okadarda olur demi regliyim zatn
Menümü yazayim
Sabah 1 dilim k.ekmegi
Biraz peynirli yumurta
1 lokmalik bal
Ara bi avuç leblebi
Ara 3 kuru erik,1 bebe bisküvi
Aksam biraz haslanmis et
1 s.kadigi pilav
Ayran
Aksam arkadasıma gitmiştim
Konuşurken fark etmeden bi avuç Mısır yedim (yagsiz tuzsuzdu) bişey etmez ins :)))
cok acim gibi
suyumu ictim yatiyoruuuuum
Herkese tatlı rüyalar
Günaydın
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
Azpeynir
1 domates
Günaydın
Kahvaltı 1 dilim kepek ekmek
4 zeytin
Azpeynir
1 domates
yok canım benim o kadarcık mısır sorun olmaz menünde güzel hadi sanada alkış gelsin.Menümü yazayim
Sabah 1 dilim k.ekmegi
Biraz peynirli yumurta
1 lokmalik bal
Ara bi avuç leblebi
Ara 3 kuru erik,1 bebe bisküvi
Aksam biraz haslanmis et
1 s.kadigi pilav
Ayran
Aksam arkadasıma gitmiştim
Konuşurken fark etmeden bi avuç Mısır yedim (yagsiz tuzsuzdu) bişey etmez ins :)))
cok acim gibi
suyumu ictim yatiyoruuuuum
Herkese tatlı rüyalar
Sabah yarimkase nesfit yarimyagli sutle
ara lipton formcay
oglen haslanmis yumurta
ara ligt yogurt special k kraker 1pk
Aksam 3 kasik z.yagli taze fasulye
3 kasik yagsiz pismis ligt yogurtlu kabakve havuc kavurma
sporsa lesli yaptim 20 dk. 20 dk zumba suyu yazmiyorum saatbasi icmeye calisiyorum bugun profiterol yaptim bir tane yedm sadece okadarda olur demi regliyim zatn
sabah sporumu yapamamistim 3mil leslimi yaptim 3litreye yakin su ictim bugunluk benden bu kadar arkadslar
canım benim hoş geldin sen yeterki vermek iste azimli ol ve bizimle sürekli ol bak gidecek hepsi..tesekkurederim burda olurum hep cunku hem yalnizim hem zayiflamak istiyorum:)
31 yasindayim 1.5 yasinda kizim 6 yasinda oglum var.evlenene kadar hep kilo almak icin cabalardim max. kilom 45 olurdu.hastaligim oldu ameliyatlar gecirdim pespese ve 1.5 senede 70 kiloya ciktim( oysaki hep hayalim baliketli olmakti kiyafet bulamazdim zayifliktan aglarfim.simdide agliyorum degisen bisey yok: hamileliklerimde fazla almafim Allahtan aldigimida verdim.
Suan 74 Kiloyum 10 gundur rejim yapiyorum 2 kilo verdim.ilk hedefim mart bitene kadar 70 olmak.sonraysa 60 umarim desteginiz iyi gelir
Hayırlı akşamlar cümleten :) Yoğun ve zor bir gün oldu ^^
Aramıza yeni katılan yoldaşlara hoşgeldiniz diyorum dilerim devamlı olur ^^
Öğleden sonraki ara öğünde:
1 portakal
5 tane fındık
akşam
4 kaşık kurufasulye
3 kaşık pilav
1,5 litrede su içebildim ancak 2 ye tamamlamayı umuyorum...
canım az olmuş ama yinede iyi..iyi aksamlr kizlr
aksam menu
2 form biskuvi
salata ve 2kasik yogurt
dün akşam:
3-4 kaşık sulu köfte,
1çatal kızımın makarnasından dadımlık,
az da karnıbahar.
ara:
yarım elma ve 2 tane tahta form kraker ve bitki çayı,
bu sabah içinde 1 haşlanmış yumurta ve 1 dilim ekmek yiyeceğim 1 bardakta çay içerim...
ayrıca dün akşam 30 dak.nivea badinin sporunu yaptım sonra 10 dak.jilian yaptım ve mekik ve popo yaptım 20 şer tane..
dün öğlende yine 1 saat yürüdüm..
oooo süpersinnn ..devam devammm...
tamamdir tesekkurlerOgunleri yazıyoruz ama az yiyiyoruzzz mümkün oldukça az ...Ve spor ekleyebilirsen de süper olur.menun sana ait bizim kuralimiZ azim sadece..
:)) ay benim ufaklikta oyle rahat vermiyor tam isinip terlemeye basliyorum birakiyorum mecburgüzelim daha yapacaktım ama melisa mekikte karnıma şınavda belime bacak hareketlerindede bacak arasına girince işte ancak bu kadar yaptım..
Herkesin yedikleri cok iyi azim fiskiriyor hepimizden islh emeklerimizin karsiliginida aliriz.ben ekmegi tamamen kestim.butun gun yediklerim eskiden bi ogundu kola cikolata cok tuketiyodum.sanki az gidiyor 5 gundur ayniyim veremiyorum sizdede boyle duraklamalar oluyormu?
Sabah kalkinca su
kahvaltim 2 kucuk dilim cavdarekmegine yagsiz peynirli tost
arada cay icerim oglen disardayim okula gitcem orda etiform falan yerim herhalde geldigimde yazarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?