evet bizim grubun maşallahı varr emin ve azimli bir şekilde ilerliyoruz hepimize alkışşşaslında ilk önce tartıyı unut azmini kırar vucut bi şaşırıyo çünkü ben bir hafta boyunca aynı görünüyordum birden 1 kilo düştüm..şunı demeli insan kendine az yiyorum egzersiz yapıyorum tabiki zayıflamışımdır ve gerçekten bu kodu beyne iletince oluyo ...bende acayip bi değişme oldu p.tesi günkü sonuca göre foto mu ekleyeceğim..
kızlar listemizi tablo olarak yapmaya calışıyorum ama bi türlü beceremedim nasıl yapılacağını bilen var mı acabaaa.....:26::26::26::26:
ben bu gruba başlayınca 57,40 düm ama 62 lerden düştüm eylülden beri bi diyet bi yemek öyle böyle gitti ama 1 aydan uzun bi süredir hiç bozmadım nerdeyse..56 lardan düştüm gibi artık .ama 2 kilo çok farkediyo iş yerimdekiler dalga geçiyordu kilo veremiyon hep hep diyettesin diee önceleride kilo veriyordum ama göbek durdukça anlamıyolardı şimdi giydiğim kıyafetler düzgün sağdan soldan fışkırmadan olunca aaaa gitti valla ne yapıyon diyolar..eşim bile dün iyi gidiyon kaça kadar düşcen diyooo o bile artık istediğimde yapacağımı anladı...Hatam zaten hergun tartilmak motivasyonumu dusuruyor ama veremedim diye kacamk yapmadim hic.10 gunde 2 kilo ayda 6 yapar ben 4 e raziyim
henuz goruntumde ve kiyafetlerimde degisiklik yok olmasi icinde sabirsizlaniyorum:) su var ama eskiden sabahlari sis karinla kalkardim simdi bi hafiflik hissediyorum.
Kac kilo verdin? Fotolarini koy bizede moral olur
canım iki ay sonra düğün yaza tatil falan bunlarla sınırlama kendini belki bu yaz olmaz belki bu düğünde olmaz ne yani tek kilolu senmi olacaksın çok şık kıyafetlerde var kilolular için..ilk önce ben kurtulacağım dee bu kilolar gidecek..ve birgün ilk önce kendime sonra herkese göğsümü gere gere göstereceğim azmimi diye düşün..emin ol ki daha kolay olacak ve haftada 1-1,5 kilo bile gitse süper bizim istediğimiz de bu azda olsa gitmesi alınmaması...günaydınlar bende kendime destek olması için benim gibi kilo vermek isteyen ama azimli bi topluluk arıyordum ki maşallah okuduğum kadarıyla azimlisiniz , benim yolum uzun ama bu sefer kendim için başarmak istiyorum bu kendimin pis kilolarından kurtulmak istiyorum çok hemde yaza az kaldı ve 2 ay sonra arkadaşımın düğünü var bu fizikle giyebilecek bulamıcam....2 ayda mücize bekliyorum sanırım ama inanmak istiyorum bu sefer başarmak istiyorum.... bir haftadır diyet araştırdım çalışan birisi olarak çok zorlamıcak en mantıklıyı bulmaya çalıştım en önemlisi beynimi hazırladım bu gün bismillah ile başladım çok şükür, beni anlayan birilerine zorlandığımda hadi.. olacak.. oluyo... bırakma... diyecek birilerine ihtiyacım güveneceğim birilerine ihtiyacım çok var. inşallah hepimiz başarırız hedeflerimize ulaşalırız.... boyum 160, yaş 28, kilom 88...
canım evde yapabileceğin sporlar var salona falan zaten gitme boşuna..leslie var jillian var .. klasik egzersizelr var ne istersen az az başla bak o bile etki edecek.. yürüyüş uzun zamanda etki ediyo ama vucudu zorlamadan olmuyo gerçekten de...günaydın kızlar dün akşam yatmadan 2 saat önce ara öğün yaptım ama kendimi kaptırmışım bir elma 2 mandalina yemişimyemekten sonrada eşimle yürüyüşe çıktık 45dk filan ama tempolu değildi eşim beni biraz sinirlendirdi sen egzersiz yapmadığın için kilo aldın yesen de yemesen de aynısın egzersiz yapmadan kilo veremezsin filan diye çok üzüldüm ama tek başıma yapamıyorum spora gitsem devam edemem diye korkuyorum biraz diyetle vermeye çalışcam 1-2 hafta sonra spor+diyet
gunydinnn
sabh egzerszlermi yaptim 3mil
kahvaltim:
1 dilim peynir 1 yumurta
1 kac dal maydanz ve dere otu
1 aci biber
1 dilim ekmek
1 bardak yarim yagli sut
sporsuz verirsin ama daha yavas olur ve vucudun sarkabilir.bende kizim ufak ve alerjik bronsiti var surekli hasta oldugu icin cikamiyorum yuruyuse,evim ufak oldugu icinde esim kosubantini kurdurmuyor haklida.evde videolara bakip persian umba ve lesli yapiyorum yaparken sikilmiyosun dene derim bende 1 saate tamamlayamiyorum ama elimden geldigince biseyler yapiyorumgünaydın kızlar dün akşam yatmadan 2 saat önce ara öğün yaptım ama kendimi kaptırmışım bir elma 2 mandalina yemişimyemekten sonrada eşimle yürüyüşe çıktık 45dk filan ama tempolu değildi eşim beni biraz sinirlendirdi sen egzersiz yapmadığın için kilo aldın yesen de yemesen de aynısın egzersiz yapmadan kilo veremezsin filan diye çok üzüldüm ama tek başıma yapamıyorum spora gitsem devam edemem diye korkuyorum biraz diyetle vermeye çalışcam 1-2 hafta sonra spor+diyet
yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz
ben bu günlükge katıldığımda 89dtm şimdi 86ym inan 3 kilo.yla ile hemen farkediyor ben hala da hamilelik kıyafetlerimi giyerim ve her gören kaç aylık ay hamilemsn derlerdi. dediğim gibi çok farketti ve artık giymiyorm bu benim için büyük bi mutluluk.
tesekkurler artik beraberiz bu yolda..yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz
ben bu günlükge katıldığımda 89dtm şimdi 86ym inan 3 kilo.yla ile hemen farkediyor ben hala da hamilelik kıyafetlerimi giyerim ve her gören kaç aylık ay hamilemsn derlerdi. dediğim gibi çok farketti ve artık giymiyorm bu benim için büyük bi mutluluk.
Ben kilo vermeyi en cok cocuklarim ve esim icin istiyorum.herkes eskiden kokos diye hitap ederdi giyinmeyi makyaj yapmayi cok severdim ama kilo alinca hep uzerime olan seyleri giymeye basladim begenerek aldiklarim olmuyor cunku ,komik duruyor.makyajda yapmayi biraktim kilom var cirkin giyiniyoken neden makyaj yapayim diyorum.her gezmeye cikisimizda agliyorum moralim bozuluyor geriliyorum.cocuklarimla hic resim cekinmiyorum aynadaki halime alistim sanirim.fotorraflara bakinca gercekle yuzlesiyorum cunku.farkina vardimki ben sinirli bir anne ve huysuz es olmaya basladim ailemi uzmeye ne hakkim var verecegim 10 kilo neden yapamayim dedim.ve basladim bizki karnimizda 9 ay bi canliyi tadiyip funyaya getiriyoruz kadinlar icin zor yoktur olmamali
Forumdaki basari hikayelerini okuyunca da cesaretlendim hrle fotolari gorunce yazik etmisim.kendime diyorum.onlar ayda 2 kilo verip bir senede hedeflerine asmislar yeterki oldugumuz yerde saymayalim ayda bir kilo bile cok sey..
sadece 45 dakika bile insana yeter bence çünkü çok ter atıyor. bu leslie ben 1saat yürüyüş yapıyorum o kadar terlmyrm
yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoş geldiniz
tesekkurler artik beraberiz bu yolda..
Tebrk ederim senide mutlulugunu anlayabiliyorum.benimde oyle bi gobegim varki en cok o rahatsiz ediyor herkes hamilemison diyor disari cikincabende espiri yapiyorum sezeryanda monitor u.utmuslar diye hani sismanlar sempatiktirya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?