​ne guzel sporunuda yapıyorsun canım bu haftada sen çok iyi gidiyorunsabah
omlet
peynir zeytin
yarım peksmet
domates
yarım saat yürüyüş
​ne guzel sporunuda yapıyorsun canım bu haftada sen çok iyi gidiyorun
slm kızlar
kahvaltım
2 tane cilek recelinin cileginden :)
2 yumurtalı biberli omlet
salatalık domates
sekersiz cay
Şeyda biz 2 yumurtayı üç kişi zor yiyoruz sana ağır gelmiyor mu ?:44:
kilom da azalma yok bakalım arada tatlı yemesemya da hep yemesem.
4 gün spor yapmak istiyorum. klo kaybım olmaz artık da sıkılaşmam ve sabit kalsam yeterli 1 aydır 52 deyim
sabit kalmakta bence cok önemli canım.bu hafta bende spor yapamadım regli oldum yediklerimede çokta dikkat edemedim ama genede tartıda 200 grm vermişim umarım pazartesiye kadar dahada dikkat edicem bi 200 gm daha gider
inşallah veririz canım.pazartesi görüşürüzBuraya ilk yazmaya başladığımda iyi kilo vermiştim her hafta 1 kilo vücudum dinlenmedeydi sonra burada hızlı hızlı gitti şimdi sabit bakalım. Sıkılaşıp 50 olsam çok mutlu olacağım inş veririm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah veririz canım.pazartesi görüşürüz
Herkese kilo vermede başarılar,ben de ayrılıyorum artık.
5 kilodan fazla düştüm,belki kendi topiğimde devam ederim.
Hadi eyvallah.
Herkese kilo vermede başarılar,ben de ayrılıyorum artık.
5 kilodan fazla düştüm,belki kendi topiğimde devam ederim.
Hadi eyvallah.
Selam canlar..nasılsınız sevdalinka hedefine yakkasmsna sevindim yolun açık olsun biz burdayız ne zaman istersen buyur...Bende iki gündür ne yedim yemedim bilmiyorum ana diyetin dışına pek çıkmadım sayılır..yarın ne olur bilmiyorum .Inş düşük çıkarım yaaaa..
canım sen bi güzel ye bi kaç gün kilo al azmin geri gelsin..Canım vazgeçtim ya,kendi topiğimde motive olamıyorum.Burası güzel.Bugün 800 kalori aldım toplam. Kilomu da şimdiden yazayım,yarın akşama kadar yokum.Sabah aç tartıldım 52.2 geldim canım eklersin.
selam canlar bende zayıflamak için geldimyzkın hedefim yaza kadar ramazan a kadar 6 kilo vermek
uzak hedefim ise 25 kilo vermek kızlar yardım edin lütfen kızlar :26::26:
bugün sabah tartıldım ve 93.3 kiloyum bakalım ramazan başına kadar 87 kilo olmak istiyorum
hadi bismillah diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?