:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

​ne guzel sporunuda yapıyorsun canım bu haftada sen çok iyi gidiyorun

kilom da azalma yok bakalım arada tatlı yemesem ya da hep yemesem.

4 gün spor yapmak istiyorum. klo kaybım olmaz artık da sıkılaşmam ve sabit kalsam yeterli 1 aydır 52 deyim

kilom da azalma yok bakalım arada tatlı yemesem ya da hep yemesem.

4 gün spor yapmak istiyorum. klo kaybım olmaz artık da sıkılaşmam ve sabit kalsam yeterli 1 aydır 52 deyim

sabit kalmakta bence cok önemli canım.bu hafta bende spor yapamadım regli oldum yediklerimede çokta dikkat edemedim ama genede tartıda 200 grm vermişim umarım pazartesiye kadar dahada dikkat edicem bi 200 gm daha gider

ara
1 elma
ögle
2 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pilavı
2 kepçe cacık
2 kibrit kutusu kadar tavuk haşlaması

sabit kalmakta bence cok önemli canım.bu hafta bende spor yapamadım regli oldum yediklerimede çokta dikkat edemedim ama genede tartıda 200 grm vermişim umarım pazartesiye kadar dahada dikkat edicem bi 200 gm daha gider

Buraya ilk yazmaya başladığımda iyi kilo vermiştim her hafta 1 kilo vücudum dinlenmedeydi sonra burada hızlı hızlı gitti şimdi sabit bakalım. Sıkılaşıp 50 olsam çok mutlu olacağım inş veririm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ara yarım muz
Öğle -akşam
Tavuklu mantarlı kaşarlı bişi
1 kaşık pila
Bir kaç patates

Dışarsa yedim

inşallah veririz canım.pazartesi görüşürüz

Herkese kilo vermede başarılar,ben de ayrılıyorum artık.

5 kilodan fazla düştüm,belki kendi topiğimde devam ederim.

Hadi eyvallah.

Hadi eyvallah.

Canım benim inş hedefine ulaşırsın görüşürüz

Hadi eyvallah.

Selam canlar..nasılsınız sevdalinka hedefine yakkasmsna sevindim yolun açık olsun biz burdayız ne zaman istersen buyur...Bende iki gündür ne yedim yemedim bilmiyorum ana diyetin dışına pek çıkmadım sayılır..yarın ne olur bilmiyorum .Inş düşük çıkarım yaaaa..

Canım vazgeçtim ya,kendi topiğimde motive olamıyorum. Burası güzel.Bugün 800 kalori aldım toplam. Kilomu da şimdiden yazayım,yarın akşama kadar yokum.Sabah aç tartıldım 52.2 geldim canım eklersin.

selam canlar bende zayıflamak için geldim yzkın hedefim yaza kadar ramazan a kadar 6 kilo vermek
uzak hedefim ise 25 kilo vermek kızlar yardım edin lütfen kızlar :26::26:
bugün sabah tartıldım ve 93.3 kiloyum bakalım ramazan başına kadar 87 kilo olmak istiyorum
hadi bismillah diyelim

Canım vazgeçtim ya,kendi topiğimde motive olamıyorum. Burası güzel.Bugün 800 kalori aldım toplam. Kilomu da şimdiden yazayım,yarın akşama kadar yokum.Sabah aç tartıldım 52.2 geldim canım eklersin.
canım sen bi güzel ye bi kaç gün kilo al azmin geri gelsin.. şaka maka bi yana ama bırakmagerçekten topikten uzaklaşınca çok kötü slaıyorum ben kendimi...

hoş geldin..burda pes etmeyip devam edenler çok güzel kilo verdi.. sende azminle devam edersen çok kısa sürede vermeye başlarsın. kilon fazla olduğu içn daha hızlı gider.. bizde grm gram gidiyoo malesef..

bu haftaki kilim 100 gr gitmiş ama dün kaçırdım gece dondurma ve bayaa meyve yedim yoksa daha düşük çıkardım c tesi günü 53 600 çıkmıştım....

Kızlar bu hafta için özür dilerim bennn (( hiç kilo veremedim çünkü bu hafta bana birşey oldu ve dayanamadım hamur işlerini çok yedimmm.. Neyse dün itibariyle toparladım kendimi 71, 4 kg geldim.. Kilo almadım amma vermedimde((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…