:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

GÜNAYDIN
izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum.vermem gereken 10 kilo var.yalnız olmuyor bu iş. bende sizlerle beraber vereyim bu kiloları.

Gunaydin
23 nisanda tatili degerlendirip k.pederin yazligina gittik ailece o yuzden yoktum.merakta etmemissiniz neyseee..
Ogunlerim ve duzenim cok sasti ama yediklerime dikkat ettim .sabah tartida fazla ciktim 71 olmusum 70.1 ken ,anlamadim adettenmi acaba yoksa aldimmi diyecem ama eminim kendimden 4 gunde 900gr alacak kadar yemedim.neyse sonuc boyle iste 71

Sent from my GT-I8160 using Kadınlar Kulübü mobile app

günaydın
izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum.vermem gereken 10 kilo var.yalnız olmuyor bu iş. Bende sizlerle beraber vereyim bu kiloları.
hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..

canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.

canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.

Kalabalik oldugumuz icin wc ye rahat giremedim kabiz oldum cok fena bide alyansim parmagima bol geliyodu sikiyor simdi sanirim odem ama sen sabit yazma bu beni gaza getirir moralim bozuldu tabi ama toparlayacam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar ben geldim yine esim gitmeden telinden girym dedım kızlar dediğim gibi temizlık yaptgiğim için yeme düzenim karıştı salı gününden beri spor yok hep temiZlik var kahvaltılarda hep sebzeli omlet ve genelde diğer öğünlerde hep kahvaltılık gevreklerıyle geçiştirdim neyse ki sonuçta kilo vermiştim bu çok güzel oldu
Gecen hafta77.5 di
Bu hafta 76 yım

Canm naber nasıl gidiyo telin olmayacak mı hiç yaa yarı kalma bu kadar yaa zaten kimse pek gelmiyo artık...gene iiy vermişsin canım..

Kahvaltim
20gr beyaz tost ekmegi(esmer ekmegim bitti)
20gr kasar peyniri
Yarim domates
Cay
Yumurtayi yemedim sildim o yuzden

Son düzenleme:
Canm naber nasıl gidiyo telin olmayacak mı hiç yaa yarı kalma bu kadar yaa zaten kimse pek gelmiyo artık...gene iiy vermişsin canım..

Sağolcnm sende güzel gidiyorsun ya hiç olacak gibi değil yani şimdilik çünkü ekrani nerdeyse tel fiyatı şu an olmaz herhalde evet bakıyorum da kımse girmiyor artık

derya kimse doğru düzgün takılmadığı için durgun oldu burası
ben tartılmadım tartılmaya korkuyorum

Wuuuuu 1.5 kilooooooo supersinnnnnn tbrkkkkkk
Canim bak bi caresine gel yaa bak benim telefonda hala serviste sagolsin esim kendininkini verdi bana nete gireyim diye oda eski kulustur kullaniyor hehe
Ya gel bende sen ne yiyosan onu yicem yardima ihtiyacim var.senelerdir sabit kaldigim 70 i inemedim biturlu

51.5

24 marttan beri aynı kilodayım 1 aydır belki de artık sabit olacağım . ama güzel de yiyorum bakalımm bu hafta sıkayım gidecek mi kilolar

sağolun arkadaşlar.
boyum 155
kilom bu sabah itibariyle 65,900

Huuu kizlar nerdesinizzzz
Hani bildirimlerrr

sağolun arkadaşlar.
boyum 155
kilom bu sabah itibariyle 65,900

Hosgeldin
Boyumuz ayni sayilir
Bende 70 altindayken nasildim hatirlamiyorum suan kac beden giyiyosun

51.5

24 marttan beri aynı kilodayım 1 aydır belki de artık sabit olacağım . ama güzel de yiyorum bakalımm bu hafta sıkayım gidecek mi kilolar

Ahh canim ya kilon ne guzel ama sende sikayet ediyosun.zumba ise yaramadimi

Okuyucum Seda hiç girmemiş bu aralar aslında burdayken gercekten daha motıve ve disiplin oluyordu bende inşa girmediğim sürece daha istikrarli davranırım kızlar benim gitmem gerek yne kilo verenleri tebrik ediyrm şimdi den ben artık nerde bir tel bilgisayarla karşilasirsam girmeye çaliscm

Hosgeldin
Boyumuz ayni sayilir
Bende 70 altindayken nasildim hatirlamiyorum suan kac beden giyiyosun

42 giyiyorum.61 falandım bir bıraktım kendimi 66 olmuşum resmen .

Ahh canim ya kilon ne guzel ama sende sikayet ediyosun.zumba ise yaramadimi

canım işe yarıyo çünkü hayvan gibi yiyorum

squata başladım bakalım 2 gündür

cnm foto koymuştum ya kilom az ama hepsi göbekte

Son düzenleme:
Kıyamam ya of birakamiyrm ki gülmeyin kizlar şu an dama çıkmışm anca öyle çekiyor yoksa teli eşimden gasb ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…