hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..günaydın
izin verirseniz bende aranıza katılmak istiyorum.vermem gereken 10 kilo var.yalnız olmuyor bu iş. Bende sizlerle beraber vereyim bu kiloları.
gunaydin
23 nisanda tatili degerlendirip k.pederin yazligina gittik ailece o yuzden yoktum.merakta etmemissiniz neyseee..
Ogunlerim ve duzenim cok sasti ama yediklerime dikkat ettim .sabah tartida fazla ciktim 71 olmusum 70.1 ken ,anlamadim adettenmi acaba yoksa aldimmi diyecem ama eminim kendimden 4 gunde 900gr alacak kadar yemedim.neyse sonuc boyle iste 71
sent from my gt-ı8160 using kadınlar kulübü mobile app
hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..
canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.
Canm naber nasıl gidiyo telin olmayacak mı hiç yaa yarı kalma bu kadar yaa zaten kimse pek gelmiyo artık...gene iiy vermişsin canım..
Günaydın kızlar ben geldim yine esim gitmeden telinden girym dedım kızlar dediğim gibi temizlık yaptgiğim için yeme düzenim karıştı salı gününden beri spor yok hep temiZlik var kahvaltılarda hep sebzeli omlet ve genelde diğer öğünlerde hep kahvaltılık gevreklerıyle geçiştirdim neyse ki sonuçta kilo vermiştim bu çok güzel oldu
Gecen hafta77.5 di
Bu hafta 76 yım
hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..
canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.
sağolun arkadaşlar.
boyum 155
kilom bu sabah itibariyle 65,900
51.5
24 marttan beri aynı kilodayım 1 aydır belki de artık sabit olacağım . ama güzel de yiyorum bakalımm bu hafta sıkayım gidecek mi kilolar
Hosgeldin
Boyumuz ayni sayilir
Bende 70 altindayken nasildim hatirlamiyorum suan kac beden giyiyosun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ahh canim ya kilon ne guzel ama sende sikayet ediyosun.zumba ise yaramadimi
Kıyamam ya of birakamiyrm ki gülmeyin kizlar şu an dama çıkmışm anca öyle çekiyor yoksa teli eşimden gasb ederdimWuuuuu 1.5 kilooooooo supersinnnnnn tbrkkkkkk
Canim bak bi caresine gel yaa bak benim telefonda hala serviste sagolsin esim kendininkini verdi bana nete gireyim diye oda eski kulustur kullaniyor hehe
Ya gel bende sen ne yiyosan onu yicem yardima ihtiyacim var.senelerdir sabit kaldigim 70 i inemedim biturlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?