:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

yaptığınız yediğiniz özel birşeyler varmı ? acil kendime gelmem lazım.
haftasonu kıyafet denedim.aynada kendimden iğrendim. ben kendime ne yaptım diye.biran önce toparlanmam lazım .

günaydın kızlar uzun bir aradan sonra geldim hemen gelememe nedenlerimi belirtip özür dileyeyim malum bir kaç haftadır evde yatılı misafirim vardı geçen hafta çarşamba gitti onla uğraştık biraz sonra 2 gün tatilimiz vardı yine misafirlerimiz geldi temizlik filan da yaptım giremedim haftasonu da şehir dışındaydık 2 günlük küçük bir kaçamak yaptık dün gece 1 gibi döndük ve ben son bir haftadır diyet filan yapamadım çok pişman sayılmam dinlenmiş oldum bu sabah okula geç kaldım tartılamadım bildirimimi yarın yaparım inşallah ama almış olabilirim geç kaldığım için kahvaltı yapamadım birazdan yazarım onu da inşallah bu hafta devam edebilirim aranızda olabilirim

derya kimse doğru düzgün takılmadığı için durgun oldu burası
ben tartılmadım tartılmaya korkuyorum
korkunun ecele faydası yokkk

canım evet moral olmuştur arada iyi oluyo bende yaptım bazı kaçamaklar ama bu haftadan sonra kaçamak yok belki en fazl ayersem dondurmaya karşı koyamam sıcaklar olunca dayanamıyorum ..yemediğim gün kendimi eksik hissediyorum sanki.. Ama ondada ayarı tutturmam gerek.

günaydın kızlar kilo bildirimi ne yazık ki aynı kilodayım
kahvaltımı daha yapamadım işlerin yoğunluğundan

hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..

canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.
oranje bende 1 kilo fazla çıktım ama adet yakın sen beni de fazla yaz ya gaza geleym bende....

sağolun arkadaşlar.
boyum 155
kilom bu sabah itibariyle 65,900
hoşgeldin eski topik arkadaşım burası iyi geldi bana sana da iyi gelir inşallah....

geçen hafta 66.1

bu hafta 67.1..
ben nedense yne de mutluyum ya..

oranje bende 1 kilo fazla çıktım ama adet yakın sen beni de fazla yaz ya gaza geleym bende....

hoşgeldin eski topik arkadaşım burası iyi geldi bana sana da iyi gelir inşallah....

hoşbulduk canım.benim baya bir toparlanmaya ihtiyacım var

öğlene arkadaş lahana sarması ve kabak dolması getirmiş ondan yerim yoğurtla ekmeksiz.. .

slm kızlar
gecen haftaki kilom 70.700
bu haftaki kilom 70.500

gene iyi bile vermişim kızlar herkes burayı bıraktı motivemiz düştü lütfen artık herkes geri dönsün lütfen lütfennn

hoşbulduk canım.benim baya bir toparlanmaya ihtiyacım var
hoşgeldin arkadaşım
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
ama bizi kilocukları verene kadar bırakma olurmu motivasyona ihtiyacımız var hepimizinde
bu hafta kimsecikler dogru duzgun kilo verememiş yusra haric kimse girmeyince bizde girmiyrz ve dikkatte etmiyrz açıkcası lütfen sende kalıcı ol canım

kızlar bu sabah biraz yuruyus yaptım havada baya guneşliydi terledim.
kahvaltı yapmadım canım bişe istemiyor iki bardak su içtim
kahvaltıyla ögle bir olucak heralde
yediklerimi yazıcam ben gene lütfen herkes ugrasın yazsın yediklerini özledm vallahi herkesi

Buralardan ne zaman koptuysam kilo aldım.bana iyi bir ders oldu. kolay kolay bırakmam artık.
kendime 5 kilo 5 kilo olarak aşamalı olarak hedefler koydum. başarana kadar devam.

Kahvaltı
Krep
Bal
Zeytin
Peynir
Domates

Öplesen sonra annemle gezme modu bakalım misafirlikte dikkat edeceğim inş
Yürüyüş yapacaktım hava fena esiyor egede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğlene arkadaş lahana sarması ve kabak dolması getirmiş ondan yerim yoğurtla ekmeksiz.. .

Canim wc ye cikinca 70.3 oldum :))) 700 gr gitti duzeltebilir misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Buralardan ne zaman koptuysam kilo aldım.bana iyi bir ders oldu. kolay kolay bırakmam artık.
kendime 5 kilo 5 kilo olarak aşamalı olarak hedefler koydum. başarana kadar devam.
canım sana katılıyrm aynı şekilde bende bırakınca kilo veremiyrm bende bırakmıcam ibşallah devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…