korkunun ecele faydası yokkkderya kimse doğru düzgün takılmadığı için durgun oldu burası
ben tartılmadım tartılmaya korkuyorum
günaydın kızlar uzun bir aradan sonra geldim hemen gelememe nedenlerimi belirtip özür dileyeyim malum bir kaç haftadır evde yatılı misafirim vardı geçen hafta çarşamba gitti onla uğraştık biraz sonra 2 gün tatilimiz vardı yine misafirlerimiz geldi temizlik filan da yaptım giremedim haftasonu da şehir dışındaydık 2 günlük küçük bir kaçamak yaptık dün gece 1 gibi döndük ve ben son bir haftadır diyet filan yapamadım çok pişman sayılmam dinlenmiş oldum bu sabah okula geç kaldım tartılamadım bildirimimi yarın yaparım inşallah ama almış olabilirim geç kaldığım için kahvaltı yapamadım birazdan yazarım onu da inşallah bu hafta devam edebilirim aranızda olabilirim
oranje bende 1 kilo fazla çıktım ama adet yakın sen beni de fazla yaz ya gaza geleym bende....hoş geldin.. şimdiki kilon boyun kaç canım ..
canım o adettendir. Yoksa almazsın istersen bu hafta seni sabit yazayım regliden dolyı çok çıkanları aynı yazıyorum.
hoşgeldin eski topik arkadaşım burası iyi geldi bana sana da iyi gelir inşallah....sağolun arkadaşlar.
boyum 155
kilom bu sabah itibariyle 65,900
oranje bende 1 kilo fazla çıktım ama adet yakın sen beni de fazla yaz ya gaza geleym bende....
hoşgeldin eski topik arkadaşım burası iyi geldi bana sana da iyi gelir inşallah....
hoşgeldin arkadaşımhoşbulduk canım.benim baya bir toparlanmaya ihtiyacım var
hoşgeldin arkadaşım
inşallah istedigin kiloya ulaşırsın
ama bizi kilocukları verene kadar bırakma olurmu motivasyona ihtiyacımız var hepimizinde
bu hafta kimsecikler dogru duzgun kilo verememiş yusra haric kimse girmeyince bizde girmiyrz ve dikkatte etmiyrz açıkcası lütfen sende kalıcı ol canım
kahvaltım
4 tane kepekli form bisküvi
okul sütü
Zeka küpüben hiç içmedim biliyo musun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öğlene arkadaş lahana sarması ve kabak dolması getirmiş ondan yerim yoğurtla ekmeksiz.. .
canım sana katılıyrm aynı şekilde bende bırakınca kilo veremiyrm bende bırakmıcam ibşallah devamBuralardan ne zaman koptuysam kilo aldım.bana iyi bir ders oldu. kolay kolay bırakmam artık.
kendime 5 kilo 5 kilo olarak aşamalı olarak hedefler koydum. başarana kadar devam.
bende bu yıl 2-3 kere içtim geçen yıl hep içiyodum niye içmedin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?