:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Canim wc ye cikinca 70.3 oldum :))) 700 gr gitti duzeltebilir misin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senin kilon 70.100 yazıyor cizelgede.gercekten wc ye cıkınca baya farkediyor.deryacıgım seninle kilolarımız bir gibi bakalım bu hafta hangımız daha cok kilo vericek

canım senin kilon 70.100 yazıyor cizelgede.gercekten wc ye cıkınca baya farkediyor.deryacıgım seninle kilolarımız bir gibi bakalım bu hafta hangımız daha cok kilo vericek

Gecen bildirimde 70.1 dim bu haffta adet oldum ve kabizdim 4 gundur oranje sabit yazmis o yuzden ama wcye cikinca 700 gr gitti:)))) yaris mi yapcas peki:)

kimsecikler yok gene herkes kayboldu yaaa

Tatile gitmek iyide donus kotu oluyor.cocukta olunca 2 tane ustbas bisuru kirliyle geldik camasirlarla ceblesiyorum bide cocuklar hasta oldu irem mizmiz dra gitces kosturuyorum

Evet kızlar bu hafta yarış yapalım en çok kim verecek fazla kilosu olan avantajlı ama ben bu hafta kararlıyım .. Vereceğim başka yolu yok en azında 53,0 ı görmek istiyorum nettt...

MERHABA ARKADAŞLAR
yürüyerek eve gittim .
menümü yazayım önce
sabah
1 kk kadar peynir 4 tane zeytin
1 dilim ekmek
bol çay bol su
öğle
100 gr kadar 1 su bardağı kadar haşlanmış makarna 1,5 yk yoğurt
akşam
mantar sote ve yoğurt
eve gidişlerde yürüyeceğim.
sabah 45 dk evde step yaptım.

Evet kızlar bu hafta yarış yapalım en çok kim verecek fazla kilosu olan avantajlı ama ben bu hafta kararlıyım .. Vereceğim başka yolu yok en azında 53,0 ı görmek istiyorum nettt...

ben varım . yenide başlamışken baya hevesliyim .

gecmiş olsun canım.hava degişimindendir.benim kızımda ateşlendi bizde köye gitmiştik eşimin koyune gezmeye geldik ikinci gun kızım hasta oldu

evet canım ya diyorumki yarış yapalım seninle ikimiz pazartesi bakalım hangimiz daha çok kilo vermiş olucaz

ögle yemegim
1 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pilavı
2 kepçe cacık yemek
4 yemek kaşıgı tavuk kavurma

bende varım canım artık yarış içersindeyizözellikle deryayla.kilolarımız aynı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…