:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

bu hafta pek fırsatım olmadı gelmeye yaa....eşim şehir dışındaydı bende annemde kaldım falan....kaynana gelmişti işte bu gn gitti..yarın da oğlanın gösterisi var .haftaya köyue gtcez derkkeeennnnn günler geçiyo yoğun ...evimde sakin oturmayı özleddiimmm...

Birazdan akşam sporlarına başlayacağım. Mekik ve evde yürüyüş yapıyorum.

Okuldan geldikten sonra ara öğün 1 elma 2 kuru kayısı
Akşam yemeği 1 tabak taze fasulye yoğurt
Spor yapma niyetim vardı ama başım çok ağrıyor felaket

Okadar çok su ve çay içtim ki midem bulandı. 1çay bardağı leblebi yedim. Şimdi mekik zamanı.

Sabah: Lor peynir zeytin salatalık bir yumurta
Ara öğün: Kuru kayısı ceviz
Öğle: Bir kase salatalık
Ara öğün: İki galeta 1 kase yoğurt
Akşam: Fesleğenli eti form kraker.

gunaydın kızlar
dün baya temizlik yaptım koltukları cek sil yerleştir falan iyi spor yaptım şimdide heryerim agrıyor.dün yogundum oyuzden akşam yazamadım

ögle yemeginden sonra ara olarak bir tane sade soda
akşam yemegimde yarım elma,1 kurabiye
ara olarakta bir sade soda içtim

bu sabahki kahvaltımı henüz yapmadım

Sabah: Lor peynir zeytin salatalık bir yumurta
Ara öğün: Kuru kayısı ceviz
Öğle: Bir kase salatalık
Ara öğün: İki galeta 1 kase yoğurt
Akşam: Fesleğenli eti form kraker.
CANIM BÖYLE BESLENMEN PEK SAĞLIKLI DEĞİL BENCE PROTEİN YOK.YEMEK YOK.. BENCE DAHADA DÜZENE KOYABİLİRSİN BU ŞEKLİDE VERSEN BİLE HEMN GERİ GELİR KİLOLAR..

ögle yemegim
1 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pilavı
2 kepçe cacık yemek
4 yemek kaşıgı tavuk kavurma

YARIŞACAK ARKADAŞLAR 60 IN ÜSTÜNDE OLANLAR 1 KİLO 60 IN ALTINDA OLANLAR 500 GR VEMEK ZORUNDA. VEREMEZSEK NASIL BİR YOL İZLEYELİM Kİ ACABA.. :26::26: BU ARALAR İLK ZMAANLARA GÖRE EGZERSİZİ AZALTTIM ARTIK ARTTIRACAĞIM DÜN KŞAM YAPACAKTIM AMA OĞLANII UYUTURKEN BENDE UYUYA KALMIŞIM.. BUGÜN HER WC YE GİDİŞİMDE NE YAPABİLİRSEM YAPICAM..

dün yediklerimi yazmayı unuttmuşum..
Sabah..
2 dlm ekmek arasına süzme peynir.
çay

öğlen .
1 yarım kabak dolma ve 4 lahana sarma azcık ekmek..
Yoğurt..

Ara kuru incir ve çay.

Akşam..
Mantarlı omlet çok az ekmek.
Ayran..

günaydın canlar..
dün öğle:
1 haşlanmış yumurta,
1 salatalık ve 2 kaşık irmik tatlısı yedim..
akşam:
3 kaşık yumurtalı makarna,
bu sabah henüz yemedim sabah yeşi kahve içtim,
şimdi yaparım kahvaltımı
menüde 2 siğara böreği ama ninnacık,
1 haşlanmış yumurta,
5 adet zeytin var..ve çay..

GÜNAYDIN
sabah ılık su ile başladım. sağa sola esneme hareketleri falan yaptım.
menümü akşam topluca yazacağım.
işe yürüyerek gidip gelmeye başladım. haydi herkese kolay gelsin.

Son düzenleme:
55seyda55 .!.:
evet oranje bende sporu bıraktım bu ara ama bugun bendee başlıyorum şimdi leslimi yapıcam.inşallah bu hafta 1 kilo gider benden çok mutlu olurum artık 60ları görmek istyrm[/I][/B]

benim pek zamanım olmuyo you tubede kapatılınc a yapamıyorum telden girip tv den izliyordum o şekildede hem zvkli hem kolay oluyordu yapmak..

[ı]dailyoun varya bende ordan giriyorum leslie ordan yapıyrm[/ı]

canım ggoogle playden you tube yi açıp tv ye aktarıyordum dailymationdan olmuyo tv nin int giriyom onada çok donuyo ..ama bugün sadece hareket akışları içinde olsa telden girerim ..
Pc de var ama onla uğraşmak istemiyorum hem ben spor yaparken eşim kullanıyo pc yi.

sporsuz maalesef olmuyor. sporla verilen 1 kilo dışardan 2 kilo verilmiş gibi duruyor. sımsıkı duruyorsun. bende evde leslie ile yürüyorum. işe artık yürüyerek gidip gelmeye başladım. birde mekik çekmeye çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…