CANIM BÖYLE BESLENMEN PEK SAĞLIKLI DEĞİL BENCE PROTEİN YOK.YEMEK YOK.. BENCE DAHADA DÜZENE KOYABİLİRSİN BU ŞEKLİDE VERSEN BİLE HEMN GERİ GELİR KİLOLAR..Sabah: Lor peynir zeytin salatalık bir yumurta
Ara öğün: Kuru kayısı ceviz
Öğle: Bir kase salatalık
Ara öğün: İki galeta 1 kase yoğurt
Akşam: Fesleğenli eti form kraker.
MERHABA ARKADAŞLAR
yürüyerek eve gittim .
menümü yazayım önce
sabah
1 kk kadar peynir 4 tane zeytin
1 dilim ekmek
bol çay bol su
öğle
100 gr kadar 1 su bardağı kadar haşlanmış makarna 1,5 yk yoğurt
akşam
mantar sote ve yoğurt
eve gidişlerde yürüyeceğim.
sabah 45 dk evde step yaptım.
ögle yemegim
1 dilim ekmek
2 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pilavı
2 kepçe cacık yemek
4 yemek kaşıgı tavuk kavurma
CANIM BÖYLE BESLENMEN PEK SAĞLIKLI DEĞİL BENCE PROTEİN YOK.YEMEK YOK.. BENCE DAHADA DÜZENE KOYABİLİRSİN BU ŞEKLİDE VERSEN BİLE HEMN GERİ GELİR KİLOLAR..
YARIŞACAK ARKADAŞLAR 60 IN ÜSTÜNDE OLANLAR 1 KİLO 60 IN ALTINDA OLANLAR 500 GR VEMEK ZORUNDA. VEREMEZSEK NASIL BİR YOL İZLEYELİM Kİ ACABA.. :26::26: BU ARALAR İLK ZMAANLARA GÖRE EGZERSİZİ AZALTTIM ARTIK ARTTIRACAĞIM DÜN KŞAM YAPACAKTIM AMA OĞLANII UYUTURKEN BENDE UYUYA KALMIŞIM.. BUGÜN HER WC YE GİDİŞİMDE NE YAPABİLİRSEM YAPICAM..[/QUOTE
evet oranje bende sporu bıraktım bu ara ama bugun bendee başlıyorum şimdi leslimi yapıcam.inşallah bu hafta 1 kilo gider benden çok mutlu olurum artık 60ları görmek istyrm
55seyda55 .!.:evet oranje bende sporu bıraktım bu ara ama bugun bendee başlıyorum şimdi leslimi yapıcam.inşallah bu hafta 1 kilo gider benden çok mutlu olurum artık 60ları görmek istyrm[/I][/B]
[ı]dailyoun varya bende ordan giriyorum leslie ordan yapıyrm[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?