canım malesef spırsuz olmuyor.sende kendince bacak hareketleri falan yapcanım ggoogle playden you tube yi açıp tv ye aktarıyordum dailymationdan olmuyo tv nin int giriyom onada çok donuyo ..ama bugün sadece hareket akışları içinde olsa telden girerim ..
Pc de var ama onla uğraşmak istemiyorum hem ben spor yaparken eşim kullanıyo pc yi.
sporsuz maalesef olmuyor. sporla verilen 1 kilo dışardan 2 kilo verilmiş gibi duruyor. sımsıkı duruyorsun. bende evde leslie ile yürüyorum. işe artık yürüyerek gidip gelmeye başladım. birde mekik çekmeye çalışıyorum.[/QUOTE
canım tebrik ediyorıum seni.yürümek çok iyi.en iyi spor bence yurumek çok guzel vericeksin bence
sporsuz maalesef olmuyor. sporla verilen 1 kilo dışardan 2 kilo verilmiş gibi duruyor. sımsıkı duruyorsun. bende evde leslie ile yürüyorum. işe artık yürüyerek gidip gelmeye başladım. birde mekik çekmeye çalışıyorum.[/QUOTE
canım tebrik ediyorıum seni.yürümek çok iyi.en iyi spor bence yurumek çok guzel vericeksin bence
inşallah canım ya. kış boyunca nefes almaktan başka hiçbir fiziksel aktivitem olmadı. havalar biraz düzeldi burda.sivasdayım havalar baya soğuk hala.
bende samsundayım canım.bugun burasıda serin ygmurlu.benim kızım kucuk yurumeye cıkamıyrm.malesefffinşallah canım ya. kış boyunca nefes almaktan başka hiçbir fiziksel aktivitem olmadı. havalar biraz düzeldi burda.sivasdayım havalar baya soğuk hala.
evet spor sarttt.. benim sırtımda skolyoz hastalığı var ileri değil ama ara ara zamanlarda çok kötü oluyorum bu aralarda çok ağrım var o yüzden soğudum egzersizden ama bi şekildede egzersiz yapmadan da ağrısı da azalmıyo bende artık arttıracağım.. sıkılaşmam gerek olabildiğince.. ama eskiye göre selülütlerimde baya azalma var ve iç baldırımda eskisi gbii bıngıl bıngıl değil...sporsuz maalesef olmuyor. sporla verilen 1 kilo dışardan 2 kilo verilmiş gibi duruyor. sımsıkı duruyorsun. bende evde leslie ile yürüyorum. işe artık yürüyerek gidip gelmeye başladım. birde mekik çekmeye çalışıyorum.
az önce wc de 20 şer kez sağ ve sola eğilme yaptım.. 20 tanede göğüs sıkılaştırma.. kumaş pant giydiğim için sguat yapmaya korktum zorlarnır patlarmı diye..
ama her çıkığımda bişeyler yaparım.. bi dahakinede bacaklarımı haraket ettiririm.
CANIM BÖYLE BESLENMEN PEK SAĞLIKLI DEĞİL BENCE PROTEİN YOK.YEMEK YOK.. BENCE DAHADA DÜZENE KOYABİLİRSİN BU ŞEKLİDE VERSEN BİLE HEMN GERİ GELİR KİLOLAR..
YARIŞACAK ARKADAŞLAR 60 IN ÜSTÜNDE OLANLAR 1 KİLO 60 IN ALTINDA OLANLAR 500 GR VEMEK ZORUNDA. VEREMEZSEK NASIL BİR YOL İZLEYELİM Kİ ACABA.. :26::26: BU ARALAR İLK ZMAANLARA GÖRE EGZERSİZİ AZALTTIM ARTIK ARTTIRACAĞIM DÜN KŞAM YAPACAKTIM AMA OĞLANII UYUTURKEN BENDE UYUYA KALMIŞIM.. BUGÜN HER WC YE GİDİŞİMDE NE YAPABİLİRSEM YAPICAM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?