:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

canım malesef spırsuz olmuyor.sende kendince bacak hareketleri falan yap

dün evimin işlerini yaptım bugun biraz oturup elişi yapmak istyrm siparişlerim var onları bitirmem lazım

evet spor sarttt.. benim sırtımda skolyoz hastalığı var ileri değil ama ara ara zamanlarda çok kötü oluyorum bu aralarda çok ağrım var o yüzden soğudum egzersizden ama bi şekildede egzersiz yapmadan da ağrısı da azalmıyo bende artık arttıracağım.. sıkılaşmam gerek olabildiğince.. ama eskiye göre selülütlerimde baya azalma var ve iç baldırımda eskisi gbii bıngıl bıngıl değil...

havalar düzelmedikçe moralim bozuluyor ya hava iyi olsa yürüyeceğim. soğukdan kıpırdayamadım ya. her yerim sarktı. kollar bildiğin yarasa kolu ya.

az önce wc de 20 şer kez sağ ve sola eğilme yaptım.. 20 tanede göğüs sıkılaştırma.. kumaş pant giydiğim için sguat yapmaya korktum zorlarnır patlarmı diye..
ama her çıkığımda bişeyler yaparım.. bi dahakinede bacaklarımı haraket ettiririm.

bende koltukda sağa sola esneme hareketi yaparak şu yanları eriteyim diyorum.

Günaydın okulda afet eğitimi var geç kaldım topiğe o yüzden
Kahvaltım
3-4 çatal peynirli omlet
2 zeytin
1 dilim ekmek
Domates salatalık
Şekersiz çay
Kilo bildirimi 56,400 verdiğimi geri almışım ama yine verebilirim
Bu arada ara öğün 1 elma

kahvaltı

yoğurtlu kırmızı biber
1 dilim kepek ekmeği
zeytin
peynir
domates
salatalık

Dün ki kosusturmadan dolayı bıldırım yapamadım kılom 62

KAHVALTIM
1 dılım peynır
5 zeytın
1 dılım ekmek

kızlarrr nerdesiniz yoksa bizim topik pazartesi karar verip salı vazgeçenler topiğimi olduuuu
öğle yemeği
1 tabak taze fasülye
1 dilim t.b ekmeği
yarım kase yoğurt

kahvaltıyı geç ypınca öğle yok daha bakalım

okuyucum vazgeçmek yok

60 squat yaptım

Ben 500 gram veremiyorum artık,yoğun şekilde spor yapsam dahi.:2:300 gramda sabitlendim. Buna da şükür.

Kahvaltım

uno ekmeğine kaşarlı tost

3 zeytin

domates biber

reçel

Ara

1 küçük kepekli poğaça

SELAM KIZLAR
öğle yemeğini az yedim çok şükür. bol bol su içmeye çalışıyorum.

ögle yemegim

4 yemek kaşıgı sebzeli bulgur pilavı
4 yemek kaşıgı yeşil fasulye yemegi
2 bardak ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…