:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

ara öğün yapınca akşam saldırmıyorum tabaklara .buyüzden iş yerine kuru üzüm leblebi getirdim az az yedim.

CANIM BÖYLE BESLENMEN PEK SAĞLIKLI DEĞİL BENCE PROTEİN YOK.YEMEK YOK.. BENCE DAHADA DÜZENE KOYABİLİRSİN BU ŞEKLİDE VERSEN BİLE HEMN GERİ GELİR KİLOLAR..

Dün aceleyle evden çıktığım için yanıma yemek alamadım. Normal de yemeklerim bu şekilde değil sebzem etim oluyor. :)

Dışardayım bulduğumunyiyorum
2 tane galeta bol bol çay

Cevizli incirli bişiler yedşm o baya enerjik yaptı. eve gitmeden kursa grlsim zumbanın saatini beklşyorım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öğle yemeğim

tarhana çorbası bamya

ara

1 bardak şekersiz çay

akşam

öğle yediklerime ilave olarak pilav ve yoğurt

Menü
Sabah
1/5 dilim ekmek
4zeytin
Biraz peynir
1 çay kaşığı bal
Ara
1fincan kahve
1kurabiye
Öğle
3 yk b.pilavı
Yarım tabak mantar
Ara
1 çay bardağı kadar karışık leblebi kuru üzüm
Aksam
1kepçe çorba
1tabak bezelye
1fincan kahve 2ka re bitter
Yeme içme muhabbet i burda bitti .sıra sporda .işe yürüyerek gittim geldim
Birazdan mekik ve evde yürüyüş yapacağım.
Herkese iyi akşamlar

Akşam yemeği yemedim kızlar. Meyve yedim sadece az çilek ve kivi ...
50 mekik çektim birazda bacak egzersizi yaptım. Yatana kadar mekik vee bacaklara devam..

Yakar bence ara ogunde çok leblebi ve kuru üzüm yeme kilo aldiriyo diye biliyorum.ve bende yediğim zaman olumsuz etki etmiştir hep..yabanmersini kuru kayısı beyaz leblebi falan da yiyebilirsin.
Bende eve kadar yürüdüm ama iş yerim eve uzak değil max 10 suruyo yürümek.hiç yoktan iyidir gene de.

kilom su aralar değişmekte 26 nisanda 73.8 gelmiştim bugün 69.8 geldim git geller yasıyorum ama 70 diyelimm hedefim 58 ama ilk hedef 1 haziran da 64

ne kadr fark etmiş 4 k,lo

inş hedfine ulaşırsın en kısa sürde

ara
eti cin yedim
2-3 tane cips

7-8 arsı zumba yaptım

gelincede küçük bi kaşarlı tost yedim.

dışarda günü geçirince böle oluyo bakalım

2 gündür uzun zamandır görmediklermle görüştüm herkes ne güzel olmuşsun diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…