:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Bende leblebi tok tutuyor diye vurdum gözüne gözüne
Dikkat ederim. Sağol kardeş.

Sabah 1 bardak süt bir tane galeta
Ara öğün kuru kayısı ceviz
Öğle Tavuk suyuna çorba
Ara öğün 1 kase yoğurt
Akşam 4 kaşık ıspanak

Sabah
1 galeta
Bitki çayı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın ...
gene tembelliğim üzerimdeydi kahvaltı getirmedim..yazgeldi ayarlarım bozuldu benim yaaaa

Bayanlar bende 5 gündür rejimde gibiyim.

Tuzsuz ve şekersiz yemek şart ...

3 litre su.

Sabah

1 yumurta,
1 patates,
1 domates
2 dilim ekmek,
1 tatlı kaşığı tahin...

öğle:

ligth yoğurt ile normal yemek
1 dilim ekmek

akşam:

Normal yemek tuzsuz
1 dilim ekmek
Ligth yoğurt

gece ligth süt :)

Genellikle Protein ağırlıklı oluyor aslında yediklerim tuzsuz pek tadı yok yediklerimizin :)
Tuzsuz olunca doyumluk yiyorsun ve su da içinde çok fazla yemiyorsun

gerçi ben kortizon kullanıyorum ama ilaç en fazla 5 gün daha içeceğim. tuz bana bundan sonra yasak aslında..

adet döneminizde tuzu azaltın hatta hiç yemeyin :) inanın mucize gibi birşey tek doz ağrı olmuyor..

Son düzenleme:
günaydın kızlar
hafif bir kahvltı ve yürüyüş ile başladım güne.
hadi hepimize hafif az kalorili bir gün olması dileğiyle.

Hoş geldin konumuza

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar dün okul çıkışı arkadaşa gittik 4 sarma çeyrek börek çeyrek poğaça 1 tane de tatlı yedim akşam yemeği olarak
kahvaltım
1 bardak ılık su 2 kuru kayısı
domates salatalık
2 zeytin kk peynir
1 dilim t.b ekmeği
şekersiz çay

mavilim hoş geldin.. protein ağırlıklı beslendiğimde hamur işi ve şkeri azalttıp bol su içtiğimde bendede mucize gibi bişey oluyo ama bu aralar bi toparlayamadım kendimi.. dün biraz mekik falan çektim az da egzersiz .. ama yememi ayarlayamıyorum sabah mecburen börek yedim.. öğlen ço hafifi yemeliyim ve akşamda ..en azından yağsız ve hamursuz bişiler olmalı

ara 1 elma artık form çayları içmiycem dinlediğim bir kaç doktor içinde sinameki bulunanların özellikle çok zararlı olduğunu söyledi mate filan da zararlıymış

slm kızlar
bugun mübarek 3 ayların baslancı
ben bugun ve yarın orucluyum oyuzden akşama yediklerimi yazarım umarım fazla kacırmam

şeyda allah kabul etsin ben de tutacaktım unutmuşum ya
öğle yemeğim
10 küçük bol otlu az pirinçli yaprak sarma
1 kase yoğurt

BUGÜNKÜ MENÜM
sabah
1 yumurta
peynir
salatalık
ara
1/2 elma 1/2 portakal
öğle
3 tavuk köfte
yoğurt
2 yk bezelye

ara 1 elma artık form çayları içmiycem dinlediğim bir kaç doktor içinde sinameki bulunanların özellikle çok zararlı olduğunu söyledi mate filan da zararlıymış

evet .. bana dokunuyo zaten yaa ne zaman içsem üst üste mide agrısı çekiyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…