:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Öğle
Yumurta
Peynir
Domates
Salatalık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

SELAM KIZLAR
hafif bir akşam yemeği bol hareket olur inşallah

Devamlı gelecek misin? Öğleyse öğünleri yazoyoruz pzt günleri bildirim yapıyıruz. Sürekli gelirsen listeye alır oranje

İnşallah canım. Gelmeye çalışıcam...

Allah kabul etsin

allah kabul etsin canım..
öğlen yemeğim 1 kase ezogelin çorba az sütlaç.

şeyda allah kabul etsin ben de tutacaktım unutmuşum ya
öğle yemeğim
10 küçük bol otlu az pirinçli yaprak sarma
1 kase yoğurt

tşkler arkadaşlar.birde oruclu oruclu temizlik yaptım daha şimdi oturdum çok yorgum.sizlere afiyet olsun kızlar

gunaydınlar
gene kimsecikler yok buralarda

kahvaltım

1 dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
10 tane fındık
sekersiz cay

Günaydın
Kahvaltı
2dilim ekmek
Biraz peynir
1çay tabağı kadar çemen li yumurta
100 mekik (mekik aleti ile)
Herkese kolay gelsin

Dün yoktum yazamadım bugün de niyetliyim. Gece kahvaltı yaptım,akşama görüşürüz inşallah.

Herkesin kandili mübarek olsun.

Kızlar ne haberrrrr.
Bugün sabah az ama çeşitli bir kahv yaptım.az ekmek yedim.

Öğlen yemedim akşama doğru mangal yaptık.
2 tavuk pirzola çeyrek ekmek yedim.
Yoğurt ve salata.
2fincan az şekerli çay.
Az öncede bir dondurma yedim.

Gün boyu çok hareketliydim sürekli bi koşuşturma vardı.Ama gene de yediklerim rahatsız etti.

akşam yemeğim

tarhana çorbası kuru fasulye menemen yarım dilim ekmek

salata ve yoğurt tabi...

günaydın kızlar kahvaltım special k+süt
baskülümü aldım sonunda a101 e gelmiş
sinbonun dijital
ama çok kötü bi haberim var hep farklı tartılarda tartıldığım için kilom moralimi çok bozdu
pazartesi bildircem durumları:18::18::18::18::18:

herkese günaydın ..
kahvaltım iki dlm ekmek arası süzme peynır.
az şekerli çay.

günaydın kızlar
kahvaltı
1/2 dilim ekmek
1 yumurta
1/2 peynir
1 tk bal.
bol su
işe yürüyerek geldim.

günlerdir düzenm yok bu gün yne oğlanın gösterisi var küçüğün aşısı var akşama annemlere gtcem ....regl hala bitmedi...bu regl dönemini iyi değerlendirmedm maalesef ....yoksa dikkat ednce regl sonrası müthiş sonuç alıyodum..suyumu da düzenli içemiyorum...yne de iyi sayılırım çopk almamışım...

eşim ramazan bayramının 1. günü 59.9 ol dile benden ne dilersen dedi....aslında vereceğime inanmıyo ama ben inanıyorum çünkü ramazanda iyi kilo veriyorum ben ...bakalım nolcak ...şimdi güzelce diyet kahvaltımı yapayım acıktım..

bu arda millet nerde yahuu...bu topikte mi çöküyo yoksa....toplaşın kızlaarrr.....

günaydın kızlar dün giremedim malum tatildi ve biraz yemeği kaçırdım sabah geç kalktık eşim pizza istedi öğle yemeği kahvaltı karışık oldu 2 küçük dilim pizza yedim ara meyve akşam 3 parça ızgara bol salata 1 dilim ekmek bu sabah da uyanamadım kahvaltı da yapamadım sadece 1,5 kandil simidi yedim

günaydın arkadaşlar.dün tatildi ama fazlamı azmı yedim bilmiyorum sabah kahvaltı yaptım öğleden sonra kaçtane saymadım ümre ziyeretine gitimiştim hurma yedim çok yedim bence..akşamda 1 kornet dondurma yedim..kötü bir gündü..
bu sabah:
1 kırmızı acı biber 1 haşlanmış yumurta ve dadımlık simit..
2 bardak çay..

Kızlar kendime geldim inşşş.. Kahvaltım bir kase süt ve gevrek .. 1 de eşim gelince asıl kahvaltıyı yaparız tabi ki abartmadan bir dilim ekmek ve bir kaç kahvaltılık ,, akşama çorba biraz böyle devam etcem aralarda meyve yiyorum bol bol su içiyorum çok acıktığımda salata yapıyorumm.. Söylemesi ayıp bu hafta kabız olmuşum ondan da vermedim galiba yeni yeni ii gibiyim inş Mayıs sonu itibariyle hedefim 68 olmak bakalım.. Kalça göbek için biraz biraz egz yapıyorum... Eşimde destek olcam tamam dedi abur cubur yerine meyve alacağım.. Çok sevindim çünkü dayanamıyorum bütün gün evde oluncaa.:)) herkese ii kilo vermelerrr bebişten giremesemde ( seyda oranje dry_ik okuyucu yakar cimcime )ve adını yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi takipdeyim ... Sizler yazdıkça ben gaza geliyorummmn ... Hep birlikte yaza İNCECİK GIRMEK DİLEĞİYLE:)))))

TATİL olunca diyette tatil gibi yapıyoruz. hepimizin düzeni bozuluyor.
elifeyza nedene olmasın 59 da olursun 55 de yeterki azim ve istikrar olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…