:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

hadi bakalım kilo ve diyet lafından usandım artık .azimle hep beraber bu sayfayı kapatalım hayatımızda.

canım 3 ay var önünde 5-6 kilo neyki sitesen gider..sen canını sıkma..

herkese tekrar selam..
bende 10 da oğlumu hastaneye götürdüm geldim..dudak çevresinde kabarcıklar vardı geçmiyordu .. hassasiyetten olmuş dedi krem falan verdi..
bende geri işe geldim onu bırakıp.. açım yanımda ara için bişey yok bu gün cuma artık haftasonu bişeyler alıp koyarım çerez kruru meyve falan çok iyi oluyo..

öğlende kızlarla dışarı çıkıcaz ne yeriz bilmiyorum ama çok dikkat etmem lazım . anladım ben kilo korumada sorun yaşamayacağım ama biraz daha hızlı gitse şu k,lolar işteiğim hedefe gelince rahat edeceğim.. benimde hazirana kadar 2 kilo daha vermme lazım .. zaten tatilde hep kilo alrıım hem havasından hem beslenmeden solayı o yüzden ne kadar çok gitse o kadar iyi..

öğle tavuk ızgara ve salata süper bir menü olur.

öğlen yemeğinde arkadaşlarla hergün yürüdüğümüz parkta bugün piknik yapacağız kalan vaktimizdede yine yürürüz.canım kardeşim pama iyi bak.geçmiş olsun.

öğle menüm
4 tavuk köfte
2 yk yoğurt
2 yk nohut
alakasız oldu ama
40 dk yürüyüş

Kizlar ailece hastayiz annemde kaliyoruz cok kotuyum ,iremde elini kesti ustune drdan cikamiyoruz noluyor bize anlamiyorum gelemicem uzun bi sure haberiniz olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ailece hastayiz annemde kaliyoruz cok kotuyum ,iremde elini kesti ustune drdan cikamiyoruz noluyor bize anlamiyorum gelemicem uzun bi sure haberiniz olsun

Yok artık... Çok geçmiş olsun abla.

Selam kızlar
Sabah
Galeta yeşilçay

Öğle
Ispanaklı pide kıymalı pide karışık biiiler
Domates
Peynir salatalık

Karnım çok şiş.

Derya çok geçmş olsun canım

öğle tavuk ızgara ve salata süper bir menü olur.

ayy canım malesefff öğlen bi yeni avm açılmştı iş yerimize yakın .. oraya gittik daha doğru düzgün bişey yoktu hem fast food tarzı mecburen döner dürüm yedim .. zaman olmayınca .. bir daha daha da temkimli olurum.. hep arkdaşlardan dolayı beslenme düzenim bozuluyo yaaa... akşama ona göre bişiler yeirm artık ..

DERYA cım çok geçmiş olsun..

evet hep birlikte hedeflerimiz ulaşp burda laklak sayfasıda açarız inşş. ne olursa olsun pes etmeyecğim biliyorum ki burdan koptuğum gibi herşey de bozuluyo o yüzden burayı bırakmaya hiç niyetim yok çıta birraz düşsede ebnde en kısa zamanda toparlayacağım eminim..

canım 3 ay var önünde 5-6 kilo neyki sitesen gider..sen canını sıkma..
aynen ya vermem gereken kilo az ve sürem çook inşallah hedefime ulaşıcam bu sfer...aksaklıklar olsa da tamamen salmıcam inşallah....

çok geçmiş olsun ya ....

ara bir muz
bir çikolta

not: tatlısız günüm geçmiyor bunda yapabileceğim bir şey gün içinde yemesem gece mutlaka yerim eve almadım bi süre sonra uykumdan kalkıp bal reçel yedim

slm kızlar
giremedim.dün misafirim vardı bugun misafirlikteydim
dün diyetimi bozmadım ama bugun öglende kaçırdım ve oyuzden akşama sadece cilek ve erik yedim

Kızlar iyi akşamlar ...
Ya ben bu hafta çok bozdum ne olur p tesi den itibaren beni bi şekilde yola sokun. Acil toparlanma m lazım.bu haftadan umudum gitti yarış yapalım dedik onda en sonuncu gelirim kesin. Bu hafta artık kilomu korusm bile sukredecegim.ama kdndime geldim yeter bu kadar gevşeklik....

ara bir muz
bir çikolta

not: tatlısız günüm geçmiyor bunda yapabileceğim bir şey gün içinde yemesem gece mutlaka yerim eve almadım bi süre sonra uykumdan kalkıp bal reçel yedim
O zaman gün içinde kadın şeylerle gdcistir akşama dsga kötü olur.
slm kızlar
giremedim.dün misafirim vardı bugun misafirlikteydim
dün diyetimi bozmadım ama bugun öglende kaçırdım ve oyuzden akşama sadece cilek ve erik yedim

Canim tebriklerr sana gdnede azda olsa akşam yeseydin aç kalma..yaz geldi meyveler çeşitlendi ve sanırım meyve bana pek yaramıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…