Kızlar kendime geldim inşşş.. Kahvaltım bir kase süt ve gevrek .. 1 de eşim gelince asıl kahvaltıyı yaparız tabi ki abartmadan bir dilim ekmek ve bir kaç kahvaltılık ,, akşama çorba biraz böyle devam etcem aralarda meyve yiyorum bol bol su içiyorum çok acıktığımda salata yapıyorumm.. Söylemesi ayıp bu hafta kabız olmuşum ondan da vermedim galiba yeni yeni ii gibiyim inş Mayıs sonu itibariyle hedefim 68 olmak bakalım.. Kalça göbek için biraz biraz egz yapıyorum... Eşimde destek olcam tamam dedi abur cubur yerine meyve alacağım.. Çok sevindim çünkü dayanamıyorum bütün gün evde oluncaa.:)) herkese ii kilo vermelerrr bebişten giremesemde ( seyda oranje dry_ik okuyucu yakar cimcime )ve adını yazamadığım diğer arkadaşlarım hepinizi takipdeyim ... Sizler yazdıkça ben gaza geliyorummmn ... Hep birlikte yaza İNCECİK GIRMEK DİLEĞİYLE:)))))
günlerdir düzenm yok bu gün yne oğlanın gösterisi var küçüğün aşısı var akşama annemlere gtcem ....regl hala bitmedi...bu regl dönemini iyi değerlendirmedm maalesef ....yoksa dikkat ednce regl sonrası müthiş sonuç alıyodum..suyumu da düzenli içemiyorum...yne de iyi sayılırım çopk almamışım...
eşim ramazan bayramının 1. günü 59.9 ol dile benden ne dilersen dedi....aslında vereceğime inanmıyo ama ben inanıyorum çünkü ramazanda iyi kilo veriyorum ben ...bakalım nolcak ...şimdi güzelce diyet kahvaltımı yapayım acıktım..
bu arda millet nerde yahuu...bu topikte mi çöküyo yoksa....toplaşın kızlaarrr.....
herkese tekrar selam..
Bende 10 da oğlumu hastaneye götürdüm geldim..dudak çevresinde kabarcıklar vardı geçmiyordu .. Hassasiyetten olmuş dedi krem falan verdi..
Bende geri işe geldim onu bırakıp.. Açım yanımda ara için bişey yok bu gün cuma artık haftasonu bişeyler alıp koyarım çerez kruru meyve falan çok iyi oluyo..
öğlende kızlarla dışarı çıkıcaz ne yeriz bilmiyorum ama çok dikkat etmem lazım . Anladım ben kilo korumada sorun yaşamayacağım ama biraz daha hızlı gitse şu k,lolar işteiğim hedefe gelince rahat edeceğim.. Benimde hazirana kadar 2 kilo daha vermme lazım .. Zaten tatilde hep kilo alrıım hem havasından hem beslenmeden solayı o yüzden ne kadar çok gitse o kadar iyi..
Kizlar ailece hastayiz annemde kaliyoruz cok kotuyum ,iremde elini kesti ustune drdan cikamiyoruz noluyor bize anlamiyorum gelemicem uzun bi sure haberiniz olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ailece hastayiz annemde kaliyoruz cok kotuyum ,iremde elini kesti ustune drdan cikamiyoruz noluyor bize anlamiyorum gelemicem uzun bi sure haberiniz olsun
öğle tavuk ızgara ve salata süper bir menü olur.
aynen ya vermem gereken kilo az ve sürem çook inşallah hedefime ulaşıcam bu sfer...aksaklıklar olsa da tamamen salmıcam inşallah....canım 3 ay var önünde 5-6 kilo neyki sitesen gider..sen canını sıkma..
çok geçmiş olsun ya ....Kizlar ailece hastayiz annemde kaliyoruz cok kotuyum ,iremde elini kesti ustune drdan cikamiyoruz noluyor bize anlamiyorum gelemicem uzun bi sure haberiniz olsun
O zaman gün içinde kadın şeylerle gdcistir akşama dsga kötü olur.ara bir muz
bir çikolta
not: tatlısız günüm geçmiyor bunda yapabileceğim bir şey gün içinde yemesem gece mutlaka yerim eve almadım bi süre sonra uykumdan kalkıp bal reçel yedim
slm kızlar
giremedim.dün misafirim vardı bugun misafirlikteydim
dün diyetimi bozmadım ama bugun öglende kaçırdım ve oyuzden akşama sadece cilek ve erik yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?