:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

kara verdim bu akşam leslie yapmayı deniycem sizin desteklerinizle verdim kararımı tabiki

Arkadaşlar iyi günler bende bugün basladim bugün ki kahvaltim 2 dilim kepek ekmeği 2 tane hsslanmis yumurta beyazi 4 tane zeytin ceviz kadar peynir 2 fincan cay simdi ara yapicam oda 1 elma olur muhtemelen

Selam millet!

Kızım hasta olduğu için giremiyorum çok ama yazılanları telefondan okuyorum merak etmeyin gözüm üstünüzde

Yeni katılan arkadaşlar başlangıcınız hayırlı olsun inanırsak yapamayacağımız şey yok -ki gurubumuz bu konuda övünmek gibi olmasın harikadır -:))

Neyse efenim günlük raporum ^^

sabah:

1 haslanmış yumurta
domates ,salatalık ,yeşil,biber
şekersiz çay

ara öğün :

1 elma

öğle yaparmıyım bilmiiyorum çünkü baya geç yaptım kahvaltıyı...

Son düzenleme:
öğle yemeğimi yedim hemen paylaşayım dedim
sebzeli tavuk yemeği 4 kaşık kadar
bir küçük kase yağsız salata
1s.b yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
ben normalde su içemeyen biriyim ama bugün gelirken kendime 1,5ltlik sulardan aldım yarısını içtim maşallah bana

arkadaşlar bu arada söylemeyi unuttum tartıl dim sabah tam 70 kilo yum en son tartıl digim günden bu yana 1 kilo almışım ama olsun moralimi bozmuyorum inşallah sizlerin de desteği ile burda istediğim kilo ya inecem inşallah hepimiz tez zaman da incecik olucaz

Arkadaşlar iyi günler bende bugün basladim bugün ki kahvaltim 2 dilim kepek ekmeği 2 tane hsslanmis yumurta beyazi 4 tane zeytin ceviz kadar peynir 2 fincan cay simdi ara yapicam oda 1 elma olur muhtemelen

hadi bol şans aynen bende bugün başladım hayırlısyla, kaç kiloyu hedefledin, yolun uzun mu?
sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir, bi küçük tutamda maydanoz,
öğlende iş yerinde fırında köfte toplam avuç içi kadar ve yağsız salata
ve şimdilik 1 lt su

bu arada öğlen yemeğin avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt ve su ana kadar 7 bardak su

afiyet olsun kızlarrr ...güzel menüleriniz..ben ara yemedim daha belki bir incir ve form biskübü yerim çayla 4 gibi..eve gidincede sporumu yapabilirm inşallah.

afiyet olsun kızlarrr ...güzel menüleriniz..ben ara yemedim daha belki bir incir ve form biskübü yerim çayla 4 gibi..eve gidincede sporumu yapabilirm inşallah.

sanada afiyet olsun sağlıklı şekilde gitsin kiloların inşallah bizimkide, bende bu akşam spor salonuna başlıyorum hafif hareketler birazda yüzerim inşallah, çizelge gibi bişey yapıyomusunuz rastlamadım hani gidişatı görebilmek için?

öğle yemeğim:
1 şiş terbiyesiz tavuk,
az çorba,
az ekmek,
2 kaşık ezme,
2 kaşık lebeni çorbası(ayran çorbası)
az salata..

Sanada bolll sans erenay arkadasim canim ben su an 70 kiloyum hedefin 60 olmak inşallah yani yolum uzun gibi sen kaç kilosun canim senin hedef ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…