- 1 Nisan 2013
- 1.379
- 393
- 123
gorecez umarim oyle olcak:)inşallah hedefinize ulaşırsınız, eskisi gibi kokoş ve makyajlı kendine güveni gelmiş halinize dönersiniz, kolay gelsin hepimize:)
Disardakinden daha faydali geliyor banadasadece 45 dakika bile insana yeter bence çünkü çok ter atıyor. bu leslie ben 1saat yürüyüş yapıyorum o kadar terlmyrm
kara verdim bu akşam leslie yapmayı deniycem sizin desteklerinizle verdim kararımı tabiki
Arkadaşlar iyi günler bende bugün basladim bugün ki kahvaltim 2 dilim kepek ekmeği 2 tane hsslanmis yumurta beyazi 4 tane zeytin ceviz kadar peynir 2 fincan cay simdi ara yapicam oda 1 elma olur muhtemelen
bu arada öğlen yemeğin avuç içi kadar haşlanmış tavuk 1 kase yoğurt ve su ana kadar 7 bardak su
hadi bol şans aynen bende bugün başladım hayırlısyla, kaç kiloyu hedefledin, yolun uzun mu?
sabah 1 dilim kepek ekmeği biraz peynir, bi küçük tutamda maydanoz,
öğlende iş yerinde fırında köfte toplam avuç içi kadar ve yağsız salata
ve şimdilik 1 lt su
afiyet olsun kızlarrr ...güzel menüleriniz..ben ara yemedim daha belki bir incir ve form biskübü yerim çayla 4 gibi..eve gidincede sporumu yapabilirm inşallah.
öğle yemeğim:
1 şiş terbiyesiz tavuk,
az çorba,
az ekmek,
2 kaşık ezme,
2 kaşık lebeni çorbası(ayran çorbası)
az salata..
öğle yemeği
1dilim ekmek
çorba. ve salata
yemeği anca bu saate yedim evde değildim
afiyet olsun kızlarrr ...güzel menüleriniz..ben ara yemedim daha belki bir incir ve form biskübü yerim çayla 4 gibi..eve gidincede sporumu yapabilirm inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?