:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Valla o hiç belli olmuyor oranje.

Ben çok yediğim haftalarda çok verdiğimi bile biliyorum ama sporu aksatmamak şartıyla.

O zaman gün içinde kadın şeylerle gdcistir akşama dsga kötü olur.

Canim tebriklerr sana gdnede azda olsa akşam yeseydin aç kalma..yaz geldi meyveler çeşitlendi ve sanırım meyve bana pek yaramıyor..

ben kabullend,m bu gerçeği tatlı aşığı bi insanım arkadaşlarım şaşırıyor bu kadar çikoltaya rağmen nasıl zayıfladın diye.

akşam

karnı yarık yarım tabak

1 kaşık pilav yoğurt

bir kaç tane cips

Yemek yarışması kategorside patlıcan dün bende okuyucumda patlıcan yemişisz keşke foto çeksydik yaparken

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 tane haşlanmış yumurta
1 çorba kaşığı tahin
2 dilim ekmek (tuzsuz)
1 dilim b. peynir(tuzsuz)
2 domates
2 biber

dün öğlen :
1 zeytin yağlı dolma
2 kaşık z. yağlı pırasa
4 y.kaşığı yağsız yoğurt
1 dilim ekmek
1 domates
1salatalık
1biber

arada fındık ve badem, haşlanmış patates,

dün akşam:

3 adet etli dolma
2 kepçe şehriye çorba
1 dilim ekmek
2 kaşık yoğurt

akşam ... bir tatlı kaşığı tahin ... yağsız süt..

10 gün sonunda 52,500 olurum heralde :)

2 günde 200 gr veriyorum.

ben kortizon kullanıyorum inşallah pazartesi bitecek .. yağsız tuzsu ve şekersiz hayatımda yaptığım 3. kür diyet.. bu sefer en ağır diyetim bu... diğerlerinde sıfır tuz uygulayamadım ama şimdi sıfır tuz :))

4 litre su :))

Son düzenleme:
benim bütün sıkıntım ödemmiş ... tuz :)) sen yokken ben çok daha güzelim

Kızlar nabersiniz ...
Kahv.Az az karışık yedim.extra olarak 5-6 tane patates kızarması yedim 2dlm de ekmek.

Oglen 4-5 kaşık kadar mantı.
Az mekik çektim sanal birazda bacak hareketleri yaptım..

herkese günaydın ...
benim bu geçirdiğimiz hafta kendime verdiğim zararı bütün grup toplansanız veremezsiniz.. yemediğim hiç bişey kalmadı ödüllükten çıktı resmen ceza gibi bişey oldu bana.. elime önüme ne gelrise yedim.. ve bu hafta sinri olmuş şekilde ve acayip derecede hırslı ve motive biçimde başlıyorum bu haftaya....

kilom wc ye çıkmadan tartıldım 54,100 çıktım .. sonrasında tekrar tartılamadım. ama ben bu hafta bunuda ceza olarak kendime bu şekilde kabul edeceğim..bu hafta ggidecek bu kilolar başka yolu yok.

sabah kahvaltım ...
1,5 haşlanmış yumurta ve çayy...

günaydın kızlar kahvaltım 1 dilim ekmek domates
kilo bildirimi 65 kiloyum her baskül farklıymış artk baskülüme kavuştum 1 kilo fazla geldim

Günaydın kıZlar yine kimsecikler yok çok kötü bi hafta geçirdim spor yok yine aynen yeme içme de düzensiz üstüne de dün pasta yedim motıvasyon sıfır ama bügünden itibaren düzene gırıyrm inşallah şimdi 1.5 saat sporumu yaptım bu arada kilom aynı 76. Kg

T artılmadım çünkü bu hagta çok yedim. 2 aydır sabitim nerdeyse hava düzelse de yürüyüş yapsak ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sizlerle çok iyi gidiyrdu girmeyeli her şey kötü gitmeye başladı

Kizlar haftaya tekrar görüşürüz kilo veren ve vermeyenleri şimdiden tebrik ediyrm kendinize iyi bakın

Sizlerle çok iyi gidiyrdu girmeyeli her şey kötü gitmeye başladı

GÜNAYDIN CANIM..
evet girmeyince denge bozuluyo bende bu hafta büyük bi hırla başladım.. egzersizlerimi de arttıracağım artık..
sen yokken daha bi sessiz oluyo grup. bi an önce hallet de inş geri dön aramıza.. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…