:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Elimden geleni yapıyorm bu aralar olmyck gibi artık telf için resmen dileniyrm kendimi yemeğe vermiyorm ama düzensi z işte

günaydın kızlar bende veremeyenler kervanındayım 3 haftadır sabitim gram gitmemiş ya çok şükür gelmemiş de 56,400 üm spor yok çok su içemiyorum galiba motivasyonum düştü bundan sonra spora dikkat etsem 2 kilo daha versem şükredicem bu arada yusra sen gel artık iyi motivasyon oluyodun bize

kahvaltım
domates salatalık
kk peynir
2 zeytin
yarım dilim ç. ekmeği
şekersiz çay

Kizlar dondurma zamanı kim tutacak ki kendini
Kahvaltımı yazıym
1 dlm Çavdar'ın
1 yumurta
30 Gr peynir

Öğleye yemeği
bulgur pilavi tavuklu
Cacık
Karniyarık var dün aksam da yemedim bügünde yemiycm
Salata

Akşam a daha belli değil

günaydın arkadaşlar...hiç kilo bildirimi yapacak durumda değilim piskolojikmen yıkıldım.bütün hafta dikkat ettim siporda yaptım ama aksine kilo almış görünüyorum hemde bayağı almış.kendimi balon gibi hissediyorum..ben artık gerçekten bu kilo işinden ciddi anlamda sıkıldım.nefret etmeye başladım başladığım yere geri dönüyorum sürekli..

Canım bişeyler ters gidiyorsa bi sorun vardır mutlaka yoksa neden veremeyesin ki.bu hafta hepimiz nerdeyse vahim durumdayız pes etmek yok dedik ve pes etmek yok.....

derya nerde kaldı ya haftanın ilk gününden kayıplarda herkes yine
öğle yemeğim
yoğurtlu semizotu salatası
1 dilim çavdar ekmeği

kızlar nerdesiniz yaaaa
şeyda-derya-sevdalinka...yakar..senben....oooooo olmaz ki ama böyle yaaa herkes toplansın bakayım.. zayıfladık mı kii ayrılıyorsunuz haaaa

Slm kızlar esim evde diye giriyrm tabi yine dama çıkmişim bakıyorum da kimse yok çok üzüldüm ya nerdesiniz

usriyusra cım benide ekleyiver o listeye :) Gerçi ben az önce konu açtım ama hem oraya hemde buraya yazarım artık kilomu, konunu önceden bulsaydım hiççç açmazdım :)
Yarın diyete başlıyorum kilomda 83. Valla asıl yarın sabah tartıya çıkacağım istersen o zaman yazarım. Hep destek tam destek :)

Hoşgeldin canım buranın konu sahibi oranje seni ekler o inşallah hep birlikte hedefimize ulaşacağız

Ben yine gidiyrm kızlar bırakmayın lütfen toparlanın kendinize gelin ben gelince de herkesi görmek istiyrum

kızlar öğle yemeğim kavurma pilav ayran senlik vardı burda biraz fazlaca kaçırdım biliyorum nolur gelin artk yaaa

En son ben yazmışım yine ben
Akşam yemeğim
1 tabak taze fasulye yemeği
Yoğurt salata
1 dilim t.b ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…