:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

günaydın herkese..
dün akşam 3 kaşık lor peynir ve 2 domatesten oluşan salata yedim..2 dilimde çavdar ekmeği,
bu sabah kızımın menüsünde gözleme vardı bende 1 tane kendime yaptım yedim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum aslında 1 bardakta çay,
dün 1 saat yürüyüş ve 25 dak.10 dak.sabah 15 dak akşam olmak üzere twist çwvirdim..

kızlar akşam yemeği yemedim dün öğlen çok yiyince karnım toktu
sabah kahvaltım 1 bardak süt
derya eliffeyza oranje okuyucuyum limon sevdalinka nerdesiniz gelin artık

afiyet olsun cnm 1 gözlmeden nolcak ki erir gider kahvaltı sonuçta akşam yemekleri az olmasına dikkat etmen gerekir

günaydın herkese sedacım dün ben buralardaydım siz yoktunuz
kahvaltım
1kk peynir
domates salatalık
yarım dilim t. b ekmeği
şekersiz çay

günaydın herkese sedacım dün ben buralardaydım siz yoktunuz
kahvaltım
1kk peynir
domates salatalık
yarım dilim t. b ekmeği
şekersiz çay

canım afiyet olsun bazen işlerim yoğunluğundan giremiyorum nete ama sürekli bakıyorum kim neler yapmış diye anlamadım bende koptu herkes nereye kayboldular ki

Gunaydin hanimlar
Evimi badana yaptirdim twmizlik falan deeken giremedim tabi kablolarlada cok oynamisiz oyuzden internet yok.bkmaya gwlixekler bwn ozamana kadr tlfndan giricem.

Kahvaltim
1dilim kasar
1salatalik
1domatea
6zeytin
Iki catal beyaz peynir
Sekers cay

Kilım 51.5 2 aydır sabitim nerdeyse çok gelemiyorım çünkü diyet yapmıyorım artık. İyi bakın kendinize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Limon sen yazmasan ben unutuyorum buraya yazmayı :)

Sabah vücudum şişti.

bir dilim peynir
1 domates

2 dilim ekmek

fındık-badem

1,5 litre su :)

dün öğle ve akşam ağır kaçtı ama :)

53,500 idim sabah 55,5 geldim (

Son düzenleme:
Ara
3 yemek kasigi yogurta 3tane kuru kayisi küçük küçük dogradim iri kiyilmis 3 tane ceviz iri kiyilmis 6 tane findik 1 cay kasigi tarcin.
Cok fazla degil dimi ara icin kizlar

öğle yemeğim
1 tabak taze fasulye
yarım kase yoğurt yarım dilim t.b ekmeği

ağzının tadını biliyosun ama bence kayısı ve yoğurt yeterdi

slm arkadaşlar ara öğünde 1 galeta ve çay içtim..
öğlen canım birşey istemedi kas gevşeltici ve migren ilacı içtim çok halsizim kolum kanadım kilitlendi sanki 1 ssat yürüyüşümü orta tempoda yaptım.kenndime gelmek için başımı dik tutamıyorum çok fena uykum var..ilacın etkisiyle
10 adet kavrulmuş fıstık yedim..çay içeceğim şimdide..

bence gayet güzel doyurucu hale getirmişsin..bende fındık lacaktım markette kg mını 50 tl dediler almadım bakalım başka yerden daha uygun bulmaya çalışırsam bende bu tarz besleneceğim.arada öğün yerine iyi olur.yağ oranları normal yemeklere koyduğumuz yağdan kat kat sağlıklı tüketmemiz lazım.tebrik ederim seni..

Tskler kizlar.ama hepsini yiyemedim iki yemek kasigi kadarini yiyebildim

Ogle yemegim.
4 yemek kasigi makarna
Salatalik domates

Ogle yemegim.
4 yemek kasigi makarna
Salatalik domates

şeydacım ilk başlarda çok abur cubur yiyodun özellikle gofret kestn galiba ve çok gzel kilo verdin 5.5 kilo çok iyi

bende toplamda 5.8 verdim ama bu ara durakladım çok dikkat etmyorum çnkü yne de almadığma şükür diyorum bi 7 kilo daha vereydim yaaa

Okuldan gelince ara yaptım 3 burçak bisküvi 1 fincan yeşilçay
Akşam yemeği
1 kase mercimek çorba
1 tane zeytinyağlı enginar dolma
Salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…