:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sabah bir yumurta peynir domates salatalık zeytin
Ara bir tane elma
Öğlen 4 tane köfte domates salatalık 1 lim ekmek
Ara 2 tane galeta
Akşam 4 kaşık ıspanak+yoğurt

Selam kızlar bugün giremedim af ola ... İzinliydim çok zamanım olmadı telinde sarji çok azdı şarj mak iş yerimde kalmıştı...
Sabah yarım simit ve peynir. Çay..

Öğle- akşam
Mantarlı et döner ..ayran az lavas.
Şimdide bi mini nugger yesem mi diye düşünüyorum.sizce ..

Dün de baya mekik squat yapmıştım birazdan da 100 mekik ve 50 squatimi yapıp dışa gireceğim ..

kızlar nerdesiniz yaaaa
şeyda-derya-sevdalinka...yakar..senben....oooooo olmaz ki ama böyle yaaa herkes toplansın bakayım.. zayıfladık mı kii ayrılıyorsunuz haaaa

slm canm mesajlarınızı gördüm bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum

50 mekik 40 squat yaptım şimdi biraz dinlendikten sonra gene yapacağım..uzun zsnsn ara verince zorlandım bi ara 60-70 squati çok rahat yapıyordum bir defa da bu aralar ağırlık vereceğim yeniden toparlanma zamanı ..birazda popo hareketi yaptım ..

slm canm mesajlarınızı gördüm bende sizinle beraber kilo vermek istiyorum

Hoşgeldin canım aramıza kilo durumun ne acaba su an ki.

Ayyyy kızlar bugün alışveriş yaptım kumaş pant 38 ler cük diye oldu üzerime ..üstte bazı yerde S beden bazı yerde markaya göre değişti Xs bile oldu çok iyi hissediyorum ...Ana daha var gidecek ve ben cimcik kadar olmak istiyorum..

korkuyorum tartılmaya yarın sabah tartılıp söylerim ama verebilirmiyim bilmiyorum her akşam 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum

korkuyorum tartılmaya yarın sabah tartılıp söylerim ama verebilirmiyim bilmiyorum her akşam 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum

Biran önce tartil sabahtan başlangıç kilon olarak kabul ederiz en azından p tesi ye kadar verdiğin belli olur..

günaydın canciğer kuzu sarmalarım..
Gerçi fiyet grubuna da böyle bi hitap biraz iştah kabartıcı oldu gibi...

Kahvaltım..
2 yumurta
az peynir
6-7 tane zeytin
kuru kayısı ile çay..

günaydın canciğer kuzu sarmalarım..
Gerçi fiyet grubuna da böyle bi hitap biraz iştah kabartıcı oldu gibi...

Kahvaltım..
2 yumurta
az peynir
6-7 tane zeytin
kuru kayısı ile çay..

günaydın ben tartıldım 65 kgym bi beş kg verebilirsem ne mutlu bana

günaydın kızlar dün hava güzeldi yemekten sonra eşimle 1 saat yürüyüş yaptık çok tempolu değildi ama hareketsizlikten iyidir
kahvaltım
domates salatalık
kk peynir
2 zeytin
1 dilim t.b ekmeği
şekersiz çay

Gunaydin hanimlar
Kahvaktim
6 zeytin
Yarim dilim beyaz peynir
Domates
Sekersiz cay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkese merhabalar , bır suredır yogunluktan ve tatılden dolayı gıremıyorum.Oranje benı yazmıyor kac haftadır gercı =( 5 gunluk bır tatıl kacamagından dolayı en son 62 olan kılom 62.800 oldu ne yazıkkı =(( ama dıyete kaldıgım yerden devam edıyor pes etmıyorum.

sabah kahvaltım
1 kepeklı tost

ara:3 yulaflı bıskuvı

kimseler gelmediği için çok üzgünüm çok nerdesiniz yahu gelin artık
öğle yemeğim
1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1 dilim t.b ekmeği

slm arkadaşlar...
geç geldim biraz ama işlerimin yoğunluğundan ve veli toplantısına gitmiştim yeni geldim
sabah ve öğlen menüm eynı:
2 dilim çavdar ekmeği,
az peynir,
5 zeytin (2 siyah,3 yeşil)
2 bardak çay..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…