:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Kızlar benim kilom sabitlendidipi için gelmiyorım artık memnun sayılırım 2 aydır diyeti de sıkı yapmıyorım. 52 kilo ideal gibi. İnş mayıs sonu ramazana kada spor yapacağım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yediklerimi yazmasam bile kilo bildirimi yapacağım

evet canım zorlamamamk en iyisi..bende bu hafta iyi başladım geçen hafta çok kötü geçmişti.. 1 haziranda tatile gidicem 2 kilo daha versem süper olur ama iki haftada zor gibi umudum regliden sonrasına regli den sonra baya gidiyo bendee..

Ya gelrsim var da yediklerimi yazmak ayıp olur mu ki diye yazamıyorum

yediklerinden değilde sporundan bahsedersin sende halimizi hatrımızı sorarsın aç mıyız açıkta mıyız bakarsın

yediklerinden değilde sporundan bahsedersin sende halimizi hatrımızı sorarsın aç mıyız açıkta mıyız bakarsın

Peki. Akşam zumbam var ama bacağm acıyo damar ya napsam bilemedim

ben katılayım kızlar :) motive olurum inşalahh..
derdimi anlatayım ; 1,62 boy 50-51 de seyreden kilo ve anlamsız bir bende heryere önce giden göbek

hedef şu saçma göbekten kurtulmak ve 49 kilo olup sabitlemek

yapacaklarım ; inşallah bugun itibari ile ;
şekeri hayatımdan çıkarmak
herakşam mekik
her aksam yatmadn light limon+zencefil+tarcın
gün içinde sağlıklı ve dengeli beslenmek :18:

umarım başarılı olurum..
inanın 34 bedenim bazen belime pens bile attırıom ama göbek bildiniz gibi değil, facia
sporada gidiyordum vucut metabolizma yaşım 12 imiş.. yedikelrimi hemen eritebiliyom ama bu göbek nedir ya..
şieketteim şimdi öğle yemeğine gidecem dönüşte yedikelrimi yazacam

motive edelim birbirimizi ve tüm geçmişi okumaya başlıcam

sabah buarada 1 yumurta haşlaması
1 etiform
1 soda içtim

sewgiler

ewwttt..

3-4 kaşık mantar çorbası
2 ser kasır bulgur pilavı ve taze fasulye
1 kase yoğurt
1 kase marul salatası
3 ad. zeytinyağlı lahana sarması
veeeeeee 5 çatal ucu ile muhallebi tırtıkladım

slm arkadaşlar nasılsınız
kahvaltım
2 çatal kadar omlet
1 dilim peynir
2 yeşil zeytin
1 dilim ekmek

ara yeşil çay 2 hurma

öğleye de bezelye makarna yoğurt var
akşama da bulgur köfte
taze fasulye salata

hoşgeldın cnm istedikten sonra niye BAŞARAMAZSIN KI YAPABİLİRSIN

canım senin tlfn geldimi artık girebiliyormusun nete
yok canım daha tel olmadı eşimin kiyle giriyrm şimdi de komşuda işim vardi gelmişken giriyim sağolsun abla çok iyi bilgisyar senin diyr istedğin zamn gel bana internet şifresini bile vermişti telimden giryrdum

Benimde girme saatim tam öğleye denk geliyr kimsecikler yok offf off gelin artık

Benimde girme saatim tam öğleye denk geliyr kimsecikler yok offf off gelin artık

canım seni burda görmek çok güzel zaten sen gittikten sonra dağıldık bir an önce telefonun yapılsın da gel bence öğle makarna yeme ya da akşam bulgur yeme ya da az az yersin zaten sen en dikkatlimizsin

kızlar öğle yemeğim yeşil fasülye yayla çorbası ve revani 1 dilim :18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…