:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

gunaydın kızlar
sabah eşime biber kızartmıştım 4 tanesini yememiş oturdum yicektim tam agzıma götürdüm sonra vazgectim yemicem dedim ve yemedim

kahvaltıda yaptım sayılmaz
sadece yarım bardak az sekerli nescafe ve 6 tanede erik yedim

kızlar nescafe beni tok tutuyor diye nescafe içiyorum akşamlarıda içicem

Günaydınlar. List eye baktımda 17 marttan berş 52 kilodaymışım
Dün zumbaya gittim çok eğlendim yine. Ama faydası yok gibi ya da ben çoknyiyorum

Sabah
Yarum dilim ekmek
Kaşar erittim biraz onu yedim
2-3 tane zeytin
Yeşilçay

günaydın kızlar çok yorgunum dünde çok giremedim bugün kalabalık bir misafir grubum olacak ve dün haberim oldu okuldan gidince yoğun bir şekilde hazırlıklara başladım temizlik yaptım ikramlar hazırladım eşimde yoktu bugünde yok tek başıma zor oldu sağolsun o çok yardımcıdır bana uykusuz kaldım çok ve sabah tartıldığıma kilom fazla çıktı oysa bu hafta çok dikkat etmiştim çok üzüldüm acaba uykusuzluktan ödem yapmış olabilirmiyim

kolay gelsin canım.
acaba olabilirmiki bende okadar dikkat etmem ragmen aynıyım tartıda bende çok uykusuz kalıyorum bebegimden dolayı

kolay gelsin canım.
acaba olabilirmiki bende okadar dikkat etmem ragmen aynıyım tartıda bende çok uykusuz kalıyorum bebegimden dolayı

bilemedim ki bende dün epey yordum kendimi ondandır diye düşündüm geç yatmama rağmen bişey yememiştim çünkü yaptıklarımın tadına bile bakmadım ya

günaydın arkadaşlar...
dün malesefki diyete hiç uymadım
öğle:
terbiyesiz kuş başı yarım lavaş ekmek,ayran ve salata yedim.anneler günü etkinliğine gitmiştim..
akşam:
yine yarım lavaş arası ciğer kebabı ve ayran içtim..
bu sabah:
2 dilim çav.ekmeği,
peynir yedim..

bilemedim ki bende dün epey yordum kendimi ondandır diye düşündüm geç yatmama rağmen bişey yememiştim çünkü yaptıklarımın tadına bile bakmadım ya
canım o adet dönemin yakınsada olabilir.benim adetim yakın 500 grm fazla çıkıyorum birde uykusuzlukta var tabi.dün sabah aynıydım bu sabah 500 grm fazlayım birde okadar dikkat ediyrm

canım o adet dönemin yakınsada olabilir.benim adetim yakın 500 grm fazla çıkıyorum birde uykusuzlukta var tabi.dün sabah aynıydım bu sabah 500 grm fazlayım birde okadar dikkat ediyrm

inşallah geçerli bir sebep vardır yoksa bırakcam diyeti filan yesem de yemesem de aynıyım yani

Günaydın aRkadaşlar artık hep burdAYm eşim süpriz yaptı bana telım oldu
Ben geldim ama. Yine kimse yok toplanin artık
Kahvalti
1 yumurta
1dilim çavdar
Küçük 1 domates
1 köz biber
yuppi hoşgeldinnn..derya da gelir inşallh artık ....

yanlış ya olur mu sabah sabah erik kahve düzgnce kahvaltını yapsaydın ya....

mesela ben olsam dün çok yedim diye sabah 2 dilim yerne 1 dilim ekmek yerdimm...

bir haşlanmış yumurta 3 zeytin 3 çatal peynir ve üç kaşık yoğurt yedim bir dilim kepek ekmeği 4 bardak kdar şekersiz çay içtim birazdan kiraz saplı form çayımı içecem

yanlış ya olur mu sabah sabah erik kahve düzgnce kahvaltını yapsaydın ya....

canım ya canım bişe istemedi bende böyle yaptım.kahvede biraz dinçleştiriyor beni.

kızlar bu akşamdan itibaren spora başlıyorum telden de olsa en azından haerektleri takip ederim. you tubenin açılacağı yok... her akşam jillian ve 2 mil leslie yapabilirsem harika olur ..ilk zamanlarda çok güzel tutturmuitum iyi gidiyorudum .. aynadan baktıkça sıkılaşmadan bişety ifade etmiyo ve onun içinde spor şart..

sabah börek yemiştim kıymalı..
öğlen bişey yiyemedim işim vardı yemeğe zman kalmadı artıık eşimde akşam yemiyo o yüzden öğlen leri iyi yemeliyim gi akşama zorlanmayayım yoksa cunu kaçırıyorum.

Önemlı degıl kolay degıl tabıkıde takıp etmek hayat kosusturmasıyla ustelık :)

21/04 =62
28/04=62 (bundan emın degılım tam olarak )
05/05=62.800 (4gunluk tatılde ıpın ucu kactı almısım hemen kılo=(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…