sorma hergün eşime yalvarıyrm sabred diyo köfteyi 3 tane yerdim de am yine de yemem inşalhcanım seni burda görmek çok güzel zaten sen gittikten sonra dağıldık bir an önce telefonun yapılsın da gel bence öğle makarna yeme ya da akşam bulgur yeme ya da az az yersin zaten sen en dikkatlimizsin
canım üzülme bence yaa 1dilim nolcak eritirsin akşama çorba salata ye olur biter tatlıımmmmmmkızlar öğle yemeğim yeşil fasülye yayla çorbası ve revani 1 dilim :18::18::18::18::18::18::18::18:
merhabalar canım aramıza hoşgldn seninle hiç tanışmadık sanırım.ben şeyda1 maden suyu ve sekersiz türk kahvesi ..
buarada madensuyunu cok tüketiorum günde en az 3 şişe ...
merhabalar canım aramıza hoşgldn seninle hiç tanışmadık sanırım.ben şeyda
bende maden suyu içiyrm sadesnden iyi geliyor bana blmyrm bi zararı varmı diyetteyken
herkese günaydın..
Günaydınnnn oranje
Ya ben takıp edıyorum kılo bıldırımı yapıyorum her ögün tek tek yazamasamda ne yedım fln yazıyorum neden benı 3 haftadır yazmıyorsun listeye :)
herkese günaydın..
günaydın canm bende lieteye eklenecekmiyim sonradan katıldımya
gunaydın canım hoşgeldin seni yeniden aramızda görmek çok guzel.sen olunca ben senden daha cok ilham alıyorum hayranım sana ne guzel kilo verdin.Günaydın aRkadaşlar artık hep burdAYm eşim süpriz yaptı bana telım oldu
Ben geldim ama. Yine kimse yok toplanin artık
Kahvalti
1 yumurta
1dilim çavdar
Küçük 1 domates
1 köz biber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?