öglen yemegini gec yersen oluyor canım.ben gibi yiyince aksama sadece meyve yiyorumkızlar bu akşamdan itibaren spora başlıyorum telden de olsa en azından haerektleri takip ederim. you tubenin açılacağı yok... her akşam jillian ve 2 mil leslie yapabilirsem harika olur ..ilk zamanlarda çok güzel tutturmuitum iyi gidiyorudum .. aynadan baktıkça sıkılaşmadan bişety ifade etmiyo ve onun içinde spor şart..
sabah börek yemiştim kıymalı..
öğlen bişey yiyemedim işim vardı yemeğe zman kalmadı artıık eşimde akşam yemiyo o yüzden öğlen leri iyi yemeliyim gi akşama zorlanmayayım yoksa cunu kaçırıyorum.
ekledim canımm..Önemlı degıl kolay degıl tabıkıde takıp etmek hayat kosusturmasıyla ustelık :)
21/04 =62
28/04=62 (bundan emın degılım tam olarak )
05/05=62.800 (4gunluk tatılde ıpın ucu kactı almısım hemen kılo=(
öglen yemegini gec yersen oluyor canım.ben gibi yiyince aksama sadece meyve yiyorum
Merhabalar,
Bir ara başladığım kilo verme sürecime ara vermiştim. Ama şimdi sigarayıda bıraktım 14 gün oldu ve kilo almak istemiyorum. Akşamları yürüyüşe başladım. Ben çok aç kalamıyorum. Birde bazen 1günde 0,5 kg verirken ertesi gün 0,3 geri alıyorum bunun sebebini çözemedim. bana yardımcı olacak olan var mı?
Bu sigara bırakma sürecini kilo almadan değil vererek halletmeye çalışacağım..:))))
bugün itibari ile Boy:155cm Kilo: 55,8 amacım 52 lere düşebilmek....
Akşam. Doğru dışardaydm geç gelince. yemek yemedim salata. Yoğurt yedim öncesinde de kizimin. Yiyemdgi ceyrek tavuk donerni yedm
pek vakit de olmuyor aslında ona rağmen ancak yazabiliyrm. Bugün spor yapamadım. Ama sonuç güzel gidiyor pazartesiyi bekliyorum
Akşam yediklrrimi yazmamayım tıpikten tekmeyle atarsınız midemden uyuyamadım resmen yanormaldr bunun 3 katı yerdim de bişi olmazdı demekki artık kabul etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?