:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

sabah kahvaltım
kepeklı tost

ara:yulaflı bıskuvı 3 adet

oglen:et döner ,salata,1 dlm ekmek

öglen yemegini gec yersen oluyor canım.ben gibi yiyince aksama sadece meyve yiyorum

Öğle
Yarın porsiyon kuşbaşılı pide ayran az salata
Şekersiz neskafe üzerine de

ekledim canımm..

öglen yemegini gec yersen oluyor canım.ben gibi yiyince aksama sadece meyve yiyorum

bende öyle düşünüyorum şimdi burdada yağış var dışardan bişey söyleyip yiyeyim diyorum da ne söylesem bilmiyorum kii . hem hafif ve doyurucu... yoksa akşam yeme içme derken 7 yi buluyo .. ve uzun zmandır akşamları yemediğim için bünye şaştı..

Merhabalar,
Bir ara başladığım kilo verme sürecime ara vermiştim. Ama şimdi sigarayıda bıraktım 14 gün oldu ve kilo almak istemiyorum. Akşamları yürüyüşe başladım. Ben çok aç kalamıyorum. Birde bazen 1günde 0,5 kg verirken ertesi gün 0,3 geri alıyorum bunun sebebini çözemedim. bana yardımcı olacak olan var mı?

Bu sigara bırakma sürecini kilo almadan değil vererek halletmeye çalışacağım..:))))

bugün itibari ile Boy:155cm Kilo: 55,8 amacım 52 lere düşebilmek....

canım bir günde kilo verilmez zaten o yediğinel iççtiğinle ödemle değişiklik gösterir.. haftada bir tartıl ve düzgün ve douyurucu beslenmeye çalış .. biz burda haftada 500 gr veriyoruz bazen veremiyoruz . o bile mutlu ediyo ama genel olarak bakıncada almıyoruz öyle hoop diye geri.. ilk önce beslenmeni düzene sok ve sporu aksatma..

akşam yemeğimi yedim..
mantarlı kaşarlı sote
2 dlm ekmek.. ekmekler biraz büyükçeydi..:26::26:

Sabah: 3 dilim dil peyniri,siyah zeytin,salatalık
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Öğle: Sebze çorba,tavuklu sebzeli yemek,salata,ayran
Ara: 1 adet haşlanmış yumurta
Akşam: 2 adet biber dolma+yoğurt yiyeceğim.....

Akşam 45 dak kadar yürüyeceğim.....

öğlen yemek yiyemedim misafir geldi fırsat bulamadm ama yaptığım ikramlardan yedim akşam çorba içecem ekmeksiz

Bi minik salatalık yedim kızlar..biraz dinlenip spor adına biseyler yapacağım.

Akşam. Doğru dışardaydm geç gelince. yemek yemedim salata. Yoğurt yedim öncesinde de kizimin. Yiyemdgi ceyrek tavuk donerni yedm

Akşam yediklrrimi yazmamayım tıpikten tekmeyle atarsınız midemden uyuyamadım resmen ya normaldr bunun 3 katı yerdim de bişi olmazdı demekki artık kabul etmiyor.

Slm kizlar kimse yok
Kahvalti
2zeytin
1yumurta
1dilim ekmek
Maydanoz azck peynir

Ara ogun
yeşil çay kuru. İncir

Öğle yemeğim

Yarim kâse mercimek çorba
3kasık fasulye
1 kasık süzme yoğurt
1dilim ekmek

Şimdi de ara ogun
Yeşil çay 2bisküvi
Yarim elma

Sporumu da sadece yarim saat yapabildim çocuklar sağolsun

Akşam yediklrrimi yazmamayım tıpikten tekmeyle atarsınız midemden uyuyamadım resmen ya normaldr bunun 3 katı yerdim de bişi olmazdı demekki artık kabul etmiyor.

Canım gene de dikkat et midemi büyütme.bu kadar emek vermisken.Ben bir hafta yedim durdum artık alman gibi geldi ama çok pimanim cook almadım ama
Ama vermek varken almak hiç iyi olmadı.

Bende bugün kahvaltıda
1 yumurta
Az ekmek uzerine bşk kaymek ve az peynir yedim.

Oglende az peynir 1 dlm ekmek
Az önce bir yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…