:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

akşam yemegim ..yemekten biraz da oğlum yedi ve iki lokma ekmek attım ağzıma oğlum bölünce kaldı o yüzden ben yedim.Bugün bayaaa mekik de çektim akşamda çekeceğim dün akşam da çekmiştim ...biraz sikilassam iyi olcak.

Akşam yemeği
2kasık patlican.lı pilav
2kasık fasulye
Salata
1kasık yoğurt

Slm kizlar kimseckler yok bugun.du annemdeydim biraz fazla kacti ama aksam 6dan snra bise yemedim.busabahki kahvaltimdada kizartma vardi.kendimi tutamiyorum cok ykyorum regli geliyor oyuzden heralde.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm arkadaşlar dün akşam hastahanedym refakatci olarak haliyle sabaha kadar uyumadm o sırada 2fincan nescafe 3 form bskvimi yedim
Sabah 6da kahvalti verdiler
1yumurta
3dilim domates
4dilim salatalık
1kibrit kutusu Peynir
1.5 dilim kepek ekmeği
Biraz uykusuluktan herhalde baş dönmesi olunca tansiyondur dye 4tane zeytin de yedim

Ara ogun de eve geldim
Süt.le bir kâse nesft yedim

Öğleye canım bir şey istemedi 1dilim ekmekle 1kasık yoğurt yedim
Tabi üstüne de uyudum yorgundm

Ara ogunde
Yeşil çay ve yarim kâse kadar sutlaç yedim

Şimdi de akşam yemeği
Semizotu yemegi
Yogurt
Yarim kâse şehrye çorba

Bugün çok yemişm kızlar dimi?

Canım geçmiş olsun hastaniza.
Aslında çok yememissin ama genelde az yiyince öyle geliyor.
Bende iki ogün yaptım bugün sabah klasik kahv dan biraz fazla yedim .
Akşam mantarlı et 2 yi. Kadar 2 dlm ekmek ile kozlenmis patlıcan.

Saat 5 de yemistim akşamı birazda meyve yerim gibi birazdan.

hafta sonu kye gttk kaynanya kızlar...çok dikkat edemdm ama abartmadım da..
hafta içi ne gzeldi ya 65.6 yı bile grdüm ama köy braz sekte vurdu yne de üzzgn değilim...
köye gdilirde çörek yenmez mi ama dmi yani...

geçen sene bayrama 42 beden bi etek almıştım sıkarak zor giyerdim artık belimden düşüyo...zaten bende bel yok basen fena ama o da yola geliyo gbi

ömür boyu aynı kalır dedğim bacaklarım incelmeye başladı ama bu ara yürüyüş te yapamdım pek o yüzden çok cıvık ya sıkılaşmadan olmıcak...

ama spor beni çok sıkıyo tek başına yürüyüş sıkılaştırmaya yarar mı sizce kızlar....

51.5

oranje cnm 2 aydır aynıyım bakalım. haftaya spor salonuna başlayacağız inş arkadaşla

Kızlarr bebeğim uyumuşken kilo bildirimi yapayım.. Kurtulamadım şu 70 den ( ama verdim almadım 70,1 gr haftaya artık 69 ları göreceğimm.. Şu ekmek ah o ekmek hep onun yüzünden onsuz doyamıyorumm ah o ekmek ahhhhh...

bildirimi de yapayım

bu hafta 66.2

geçen hafta 67.1

gden 900 gram

harikasın genede canım...köy havası yediriyo haliylee. ama tebrikler.

51.5

oranje cnm 2 aydır aynıyım bakalım. haftaya spor salonuna başlayacağız inş arkadaşla

canım zaten fazlan yok ama sıkılaşmak sıkı kalmak ve formu korumak da çok önemli.. benim sqıuat çektiğim zmaanlarla çekmediğim zamanlar aasında biile fark oluyo popoda. yapcak bişey yok güzel görünmek sağlıklı kalmak için dikkat etmek zorundayız yoksa vahim bi hale gelmemek elde değil..
dün parka gittik çocuk için..birden dikkatimi diğer bayanlar çekti nerdeyse 10 kişi vardıysa 8 i aşırı denecek kadar kiloluydular..ve belli ki yaşları genç olmasına rağmen çok fazla gösteriyorlardı..yemek güzel tabii yan gelip yatmak gibisi de yok yanlış anlaşılmasın onları kötülemek için değil ama öyle olmak istemiyorum ve hayatımın bu evresine kadarhep dikkat ettim aldığım zamanlarda oldu ama çabuk toparladım kendimi.. yani diyeceğim burda çaba gösteren herkesi tebrik ediyorum bir defada gitmiyo kilollar ve kolay bi süreç değil bazen nasıl l aldığımızı bile anlamıyoruz ama az yemek sağlıklı beslenip spor yapmak hayatımızın bi parçası oomalı gerisi acımasız son..

günaydın kızlar bütün hafta o kadar dikkat etmeme rağmen 100gr gitmiş 56,300 kilom

günaydın kızlar başlangıç kilom 65 ti şimdi tartıldım 63.4 çıktım 1.5 kilo gitmiş

Geçen hafta 76
şimdi ki 75 kızlar
Resim anlaşılıyor mu

Eklentiler

• $2014-05-12 07.01.56.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
kızlar ben bu sabah 71.4 cıktım kendimide çok şiş hissediyorum zaten.adet dönem,m yakın belimde çok agrıyor umarım bundandır.

Kızlar ben de müthiş incelme oldu
70 kilodyknki kiyaftlrm bana geniş bile duruyor leslienin faydaları ve kızlar bi de 10 dk bir egzersizdn bahsetmistm onunda çok faydasi oldu özellikle çalışan arkadaşla bunu iş yerinde bile yapabilirsnz
Geçen ay olçmstm
Göbek de 6 santim diğer bölgelerde de 3santm incelme oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…