:32::32::32 haydi azimli hatunlar benle omuz omuza zayıflayamaya ne dersiniz....

Sanada bolll sans erenay arkadasim canim ben su an 70 kiloyum hedefin 60 olmak inşallah yani yolum uzun gibi sen kaç kilosun canim senin hedef ne

benim yolum daha uzun sana göre arkadaşım bugün sabah tartımda 88 gördüm , istediğim ise sanki biraz hayal gibi ama 65, nediyelim azmin sonu zafer olsun , imkasız diye bişey yok dimi :))))

Canim hic öyle düşünme ne olur senin kilonda çok asidi degilki birbirimize destek olursak herşeyin üstesinden geliriz inşallah sen yeterli Azmet canim valla birde bakmissin incecik olmussun

kızlar akşam yemeğimi yedim öncesinde bir kaç tane kepekli küçük galeta yedim ara öğün olarak
akşam yemeği menüm biraz abarttım galiba ama erken yedim hem spor da yapcam
1,5 kepçe mercimek çorbası
2 küçük tabak pazı kavurması
3-4 kaşık sarımsaklı yoğurt birazdan da sporumu yapcam inşallah

Kızlar akşam .....
6-7 tane lahana sarma
Yoğurt.

Eve kadar 10 dk yürüdüm
30 dk jillian i tamamladım. 1 kiloluk dambillar la...

Birde sanırım bi tane tatlı yerim baklava...Olur muuu

arkadaşlar herkese iyi akşamlar benim de akşam yemeğim sadece 4 kaşık yoğurtlu makarna yedim.bugün spor yapmadım cunki gribim o yüzden biraz halSiz dim ama yarın inşallah yaparım sporu mu da.bu arada yarın eşim gündüz nöbetin de yarın giremem galiba inşallah böyle devam ederim bozma da herkese iyi kilo vermes arkapl

Biraz önce leslie yaptım 3mil zor değilmiş hatta son 20dk eşim de bana katıldı şimdide yeşil çayımı içiyorum bugün 2lt de su içtim ve olayı kapattım

bende yemekten sonra lesliemi yaptım sadece 30 dakika çocuklarım izin vermedi ki
Olsun az olsun bizim olsun...
Biraz önce leslie yaptım 3mil zor değilmiş hatta son 20dk eşim de bana katıldı şimdide yeşil çayımı içiyorum bugün 2lt de su içtim ve olayı kapattım

Leslie güzel ama bana hafif geldi jillian tam benlik...

Bu arada misafirlikte bi tatlı birde Pogaca yedim çok güzel yapiyo kadın dayanamadım. Yarın telafi edeceğim ama...

Mrb kizlar eve simdi geldim
Oglen tamtahilli kucuk sandivic yedim domates peynirli

ara kahve
Ara 5 gibi 3 tane kofte
aksam yemedim

1.5 saat yurudum cam sildim ve pazara gittim bunlarda sporum :) oluyorum yorgunluktan ama cooook huzurluyummm benn :)

Olsun az olsun bizim olsun...

Leslie güzel ama bana hafif geldi jillian tam benlik...

Bu arada misafirlikte bi tatlı birde Pogaca yedim çok güzel yapiyo kadın dayanamadım. Yarın telafi edeceğim ama...

Ay bu bile benim bacaklarımı ağrıttı epey de terletti diyeti bozmamak için en iyisi misafirliğe gitmemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…